Meer over de deurboeien

Stel je voor dat je, je sub wilt vast zetten, maar je hebt geen Andreaskruis of andere mogelijkheden in je huis of de ruimte waarin je je bevindt, om dit te doen. In dat geval zijn er speciale ‘deurboeien‘. Met deze deur bondage set, zet je eenvoudig je partner vast aan de deur. Geen ontkomen meer aan. ​Het voordeel hiervan is dat je het overal kunt gebruiken en geen sporen achter laat. Je hoeft dus geen groot kruis in je huis te hebben, om je partner toch goed vast te zetten. Behoudens natuurlijk wanneer je de deur voor hem (of haar) open doet… Ook handig om mee te nemen op reis… Want de boeien zijn natuurlijk ook prima te gebruiken op de deur van je hotelkamer.

Meer over de deurboeien

Deur bondage set of deurboeien

Met een deur bondage set tover je iedere ruimte om in een spannende speelruimte. De boeien maak je eenvoudig vast, boven de deur. Je partner kan geen kant meer op, aangezien de polsen middels de boeien stevig vast zitten aan de deur. Wanneer je partner hulpeloos vast staat, kun jij het spel beginnen. Met een beetje fantasie wordt het vast een prachtig, intens spel, van macht en overgave. ​De deurboeien zijn geschikt voor elke deur en makkelijk te bevestigen.

Verschillende uitvoeringen

Er zijn verschillende soorten deurboeien te koop, uitgevoerd in diverse materialen. Er zijn deur bondage sets te koop van stof, of van leer, met deurklemmen of met zuignappen, hangboeien of juist gewone polsboeien. Ook zijn er losse deurhangers te koop, zodat je gewoon je eigen boeien kunt gebruiken. Het is maar net waar jullie voorkeur naar uit gaat.

Andere namen

Deurboeien zijn bekend onder diverse benamingen: deur hanger boeienset, deur bondage set of boeien met zuignappen. In alle gevallen gaat het om boeien die je kunt vastmaken aan de deur.

Het gebruik

Het gebruik is heel eenvoudig. De boeien doe je om bij je partner en vervolgens maak je ze vast aan de deur. Afhankelijk van het product waarvoor je hebt gekozen, doe je dit met zuignappen of klem je de boeien, met behulp van de speciale deurklemmer, tussen de deur.

Reinigen

Hoe je de boeien kunt reinigen is afhankelijk van het materiaal waarvan de deurboeien zijn gemaakt. Een deur bondage set van stof kan doorgaans in de wasmachine worden gedaan, een bondage set van leder, kan met een speciale toycleaner worden gereinigd.

Meer informatie

Hogtie with hand and anklecuffs
Scandal bed bondage set

Bronvermelding

Tekst: Mrs Moriah
© afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn