Golden shower

Als je al een tijdje meeloopt binnen de BDSM heb je vast de term Golden Shower wel eens voorbij horen komen. Golden Shower is een vorm van plasseks. Denk maar aan die goudgele stralen, die over je lichaam lopen, of zelfs rechtstreeks je mond in. Sommigen worden hier opgewonden van, anderen beschouwen dit als een ultieme vorm van vernedering.

Golden shower

Wat is een Golden shower?

Golden Shower is een fetisj, waarbij de ene persoon over de ander plast. Dit kan over het hele lichaam zijn, maar ook in de mond. Andere woorden die hiervoor worden gebruikt zijn: Watersport, plasseks, Gouden regen/douche, champagne, of urolagnie. Mooie woorden allemaal, maar het draait allemaal om hetzelfde: onder geplast worden.

Warme urine

Enerzijds gaat het om de sensatie van het gevoel van warme urine over je lichaam te voelen lopen aan de andere kant is het een mooi samenspel van macht en overgave. Er hoeft geen seksueel motief achter te zitten, maar het kan natuurlijk wel. Voor iedereen zal de beleving anders zijn.

Toiletslaaf

Met urine worden allerlei spelletjes gedaan. Drinken rechtstreeks uit de bron of uit een glas, met plas worden ingesmeerd of dienen als een toiletslaaf, waarbij iedere druppel moet worden doorgeslikt.
Toiletslaven worden doorgaans opgewonden van de geur, het gevoel en de smaak van urine. Ze zien dit als de ultieme beloning van hun Dominant. Vandaar dat het ook wel ‘champagne’ wordt genoemd. Weet dus goed wat je Dominant bedoelt wanneer hij/zij jou een glas champagne aanbiedt!

Vormen van plasseks

Er zijn verschillende manieren om plasseks te beleven. De meest voorkomende zijn:

– plassen over het hele lichaam
– plas laten drinken, direct uit de bron
– plas laten drinken via een glas of beker
– vooraf de plas opvangen en daarna over het lichaam gieten
– opvangen in een klein flesje en meegeven als ‘parfum’
– als beloning of juist als straf

Taboe

Vooral bij outsiders ligt er vaak een taboe op deze manier van seksbeleving. Denk maar eens terug toen enige tijd geleden die ‘sekstape’ van een vrouwelijke BN’er online werd geplaatst, waarin ze werd onder geplast en de ophef die daaruit ontstond. Natuurlijk zit niemand te wachten op de verspreiding van intieme momenten, maar het feit dat het hier om plasseks ging, gaf het ook nog eens een andere lading.

Toch is ook dit een vorm van delen van intimiteit met elkaar. En als je er beiden geen problemen mee hebt, is er niks aan de hand. Overigens ben je zeker niet alleen als je hiervan geniet. Er genieten veel meer mensen van dit spel, alleen wordt er niet zo snel openlijk over gesproken.

Niet zomaar

Plasseks is niet iets wat je ‘zomaar’ bij een ander gaat doen. Wist je trouwens wanneer je een ander zonder toestemming onder plast, dat dit valt onder ‘seksueel geweld’? Juridisch gezien niet hetzelfde als verkrachting, maar wel als aanranding. Voor je het gaat doen, moet je dus echt wel zeker weten of de ander openstaat om dit van jou te ontvangen.

Schaamte voorbij

Voor beiden partijen is het belangrijk dat je goed weet dat je deze stap wilt zetten, voor je er aan begint. Je moet er toch een bepaalde schaamte voor overwinnen. Dit geldt net zo goed ook voor de Dominant, want je plast echt niet zomaar over een ander heen. Je deelt toch een intiem moment met elkaar, iets wat je normaal gewoon achter gesloten deuren op de WC doet.

Zitten er risico’s aan een Golden Shower

Ja, eigenlijk wel. Je kunt dus beter niet aan plasseks doen met een onbekende. Wanneer je urine in je gezicht krijgt of in je mond, wordt je bloot gesteld aan het risico van hepatitis B of andere SOA’s. Ook kunnen de bacteriën in de urine, wanneer ze bijvoorbeeld in een wondje komen, infecties veroorzaken. Urine is zeker niet steriel, zoals soms wel eens wordt beweerd.

Geen onnodige risico’s

Gelukkig gebeurt het niet vaak dat je op een dergelijke manier wordt besmet, maar je kunt maar beter geen onnodige risico’s lopen en net als bij ander seksueel contact, zorgvuldig hiermee omgaan en niet zomaar je door iedereen onder laten plassen.
Wil je op een veilige manier worden onder geplast, zorg dan dat je zeker weet dat je geen (kleine) wondjes hebt en vermijd het gezicht. Wanneer je het op die manier kan ervaren, zitten er nauwelijks risico’s aan verbonden.

Zo min mogelijk troep

In bed over iemand heen plassen, geeft een hoop troep. Daar zit waarschijnlijk niemand op te wachten. Een matras heb je nou eenmaal niet zo snel droog en misschien wil je er na deze beleving ook wel gewoon weer in slapen. Wil je het toch in bed doen? Leg dan eerst een groot zeil over je bed heen. Hoewel de kans groot is, dat de stralen via het zeil op de grond belanden. Echt handig is dat niet.

Badkamer

Je kunt er voor kiezen om de plasseks te beperken tot de badkamer. In de douche of in de badkuip. De plas kan dan gewoon via het afvoerputje weglopen en alles is weer lekker makkelijk schoon te maken.
Er zijn trouwens ook speciale WC’s te koop, waar je je toiletslaaf onder kunt leggen. Dat is nog eens een spannend spel… Je eigen privé WC.

Buiten!

Een andere optie is: buiten! Ergens in de vrije natuur, waar anderen je niet snel kunnen ontdekken. Want stel je voor dat je door iemand wordt gesnapt, voor je het weet circuleert jullie filmpje dan ook op het internet. Nog los van het feit dat het ook nog eens strafbaar is om dit in het openbaar te doen.

Meer informatie

Golden shower fantasie: Gember en haar vocht over hem heen
BDSM termen – Golden shower of Gouden regen
BDSM termen – Champagne, een beloning voor de slaaf
Lees de Femdom/BDSM gedichten

Bronvermelding

Tekst: Mrs Moriah
© afbeelding: BDSMforyou.nl

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie