Gember en haar vocht over hem heen

BDSM gedicht
lijn bdsm

Hij merkte aan haar dat het duidelijk haar dag niet was. Dat was in de ochtend al begonnen toen hij niet direct wakker was geworden toen zij hem riep. Uiteindelijk wel, doordat ze steeds harder begon te schreeuwen. Zodra haar stem tot hem doordrong was hij van zijn matje naar haar bed gekropen, maar toen was hij al te laat. Hij had immers niet direct gereageerd, wat hij moest bekopen met een aantal flinke tikken in zijn gezicht. Zijn gezicht gloeide er een paar uur later nog van.

Het werd er die dag niet beter op. Gelukkig had ze een paar afspraken buiten de deur, zodat hij even rust zou hebben. Hoewel veel rust hem niet gegund was door haar. Ze had hem die ochtend een flinke lijst met opdrachten gegeven. Er moesten boodschappen gehaald worden, het huis moest worden gesopt en hij had opdracht gekregen een houten kistje te timmeren. Ze had vluchtig voor hem beschreven hoe dat eruit moest komen te zien. De rest liet ze aan hem over. Hij kreeg het benauwd van de gedachte, want als het niet goed zou zijn, zou hij ongenadig door haar worden gestraft.

Zodra zijn Domina geheel door hem verzorgd was en de deur uit was, ging hij direct aan de slag. Hij kon zich niet permitteren de lijst met opdrachten niet klaar te hebben voor ze terug zou zijn. De laatste eenzame 24-uurs opsluiting stond hem nog helder voor de geest. Meer dan een paar flesjes water en een droge boterham, had hij van haar niet gekregen.

De boodschappen waren snel gehaald, al vroeg hij zich af wat zij met verse gember zou willen doen. Zijn Domina zorgde immers niet voor het eten, daar was hij voor, en voor zover hij wist stond er geen gerecht met gember op haar menulijst voor de komende week. Wekelijks maakte zij zo’n menu voor hem en had hij te koken wat er op stond. Hij gunde zich echter niet lang de tijd er bij stil te staan en haalde alle boodschappen. Aansluitend ging hij naar de bouwmarkt om alle benodigdheden te halen voor het kistje. Ze had het omschreven als: ‘Een houten kistje, met luchtgaten, een deksel met scharnier en een inkeping zodat het mogelijk is, je hoofd er in te leggen’. In de bouwmarkt liet hij zich inspireren en uiteindelijk ontstond de bouwtekening in zijn hoofd hoe hij het zou moeten maken. Hopelijk zou zijn Domina tevreden zijn.

Eenmaal terug thuis ging hij als een witte tornado door het huis om alles zo snel mogelijk blinkend schoon te maken. Zij hield van een opgeruimd en gezellig huis, rommel maakte haar onrustig. Na zo’n twee uur buffelen was hij klaar en kon hij naar zijn werkplaats om het kistje in elkaar te timmeren. Gelukkig had hij de plankjes direct op maat laten zagen in de bouwmarkt, zodat de uitvoering nog redelijk snel verliep. Na zo’n drie uur klussen was hij tevreden over het eindresultaat. Voor hem stond een houten kistje, zoals zijn Domina had beschreven. Hoopte hij. Hij wierp een snelle blik op de klok en zag dat hij nog precies nog een uur de tijd had om het avond eten te bereiden, voor zijn Domina weer thuis zou komen.

Hij haalde nog maar net de schotel uit de oven, toen hij haar de sleutel in het slot hoorde steken. De vloeken die hij uit de gang hoorde komen, beloofde niet veel goeds en ook haar gezicht stond verre van vrolijk toen zij de kamer in liep. Hij probeerde zich onzichtbaar te maken en het haar zoveel mogelijk naar haar zin te maken. Op zijn knieën kuste hij haar voeten, bood aan deze te masseren en serveerde haar eten op de bank waar zij op was geploft. Ze zei niks tegen hem, wat hij opvatte als een goedkeuring, waarna hij haar voeten zacht begon te masseren. Niet alleen liet hij zijn handen over haar voeten glijden, maar ook met zijn tong verwende hij haar voeten.

De maaltijd verliep verder in stilte. De massage en het eten deden haar blijkbaar goed, hoewel hij daar nooit helemaal op kon vertrouwen, was zijn ervaring.

‘Is het kistje af? En heb je alle boodschappen binnen?’, verbrak ze ineens de stilte. ‘Ja Domina,’ sprak hij zacht terug. ‘Fijn, ik hoop dat het goed is!’, sprak zij verder. ‘Ik wil dat je de spullen nu naar de slaapkamer brengt, dus het kistje, de gember en een klein mesje. Daarna kun je voor mij het bad vol laten lopen. Ik ben klaar met deze dag.’ Terwijl ze deze woorden sprak, schopte ze met haar voet hem opzij. Dat ze daarbij ook in zijn gezicht schopte, leek haar weinig te deren.

Voor zijn Domina liet hij het bad vol lopen en gooide er een flinke hoeveelheid van haar favoriete badschuim in. Hij stak de wierook aan, deed de kaarsje aan en dimde het licht. Hij wist inmiddels heel goed hoe zijn Domina haar bad wilde hebben en hij zorgde er voor geen fouten te maken. Zeker niet op een dag als vandaag, waarbij zij toch al geïrriteerd leek te zijn.

Terwijl zijn Domina van haar bad lag te genieten, zorgde hij dat alles in de kamer en keuken weer aan kant werd gebracht. Gelukkig had hij tijdens het eten bereiden al zo veel mogelijk opgeruimd, zodat hij nu niet veel werk had. Op het moment dat hij bijna klaar was, hoorde hij zijn Domina roepen. Hij rende snel naar boven om te vragen wat hij voor haar kon betekenen. ‘Ik ben klaar,’ zei ze alleen maar. Hij wist wat ze hiermee bedoelde. Hij zou haar uit bad moeten helpen, haar helpen afdrogen en haar nachtkleding – welke hij vooraf over een verwarmingsbuis had gelegd – helpen aantrekken. Meestal deed ze dit wel zelf, maar soms vond ze het prettig wanneer hij alles voor haar deed. Blijkbaar was dit zo’n moment. Nadat hij haar had afgedroogd en haar nachtkleding wilde pakken, schudde ze van nee. ‘Ik wil dat je eerst even je wekelijkse scheerverplichting na komt!’ Hij wist direct wat dit betekende, pakte snel een handdoek en de scheerspullen en zorgde dat alles op bed gereed lag, zodat zijn Madame kon liggen en hij haar Goddelijke Kut kon scheren. Hij had zeker geen hekel aan deze klus, die zij zelfs schriftelijk had vast gelegd in haar TPE contract.

Zorgvuldig scheerde hij haar kut, net zo lang totdat alles weer zacht en glad aanvoelde. ‘Lik hem gelijk even schoon slaaf, zodat de restanten van het scheerschuim niet blijven zitten?’ Zorgvuldig likte hij de kut van zijn Domina en genoot van iedere seconde. Aan haar zachte gekreun te merken, wist zij dit kennelijk ook te waarderen. Niet alleen haar kut werd door hem gelikt, ook haar clit en kont konden op zijn tong rekenen. Hij wist wat zijn Domina lekker vond en dat ze intens kon genieten wanneer zijn tong ook haar kont likte. Uiteindelijk hoorde hij zijn Domina heftig klaarkomen. ‘En nu graag mijn kleding!’, hoorde hij haar snel na haar orgasme zeggen. Hij sprong op en haalde haar kleding van de verwarmingsbuis en voelde hoe lekker warm ze waren geworden.

Nadat zijn Domina was aangekleed, regelde zij nog wat zaken op haar GSM en had hij de gelegenheid de badkamer aan kant te brengen. Nadat de badkamer er weer uit zag alsof er niets was gebeurd, ging hij op zijn knieën aan haar voeten zitten. Aan haar gezicht te zien, bracht de dag haar nog steeds weinig leuke dingen. Ineens keek ze hem aan. ‘Wat zit jij nou naar mij te staren?’, zei ze bits, terwijl ze haar voet hard in zijn ballen terecht liet komen. Helaas had hij die dag zijn metalen CB niet om gehad, anders had zij zich wel bedacht, maar nu kwam haar voet keihard met een welgemikte ball kick in zijn pik en ballen. En blijkbaar was dit nog niet genoeg voor haar, want ze bleef hem maar schoppen en iedere trap van haar, kwam trefzeker bij hem binnen. Hoe harder hij kreunde, hoe harder zij hem leek uit te lachen.

Abrupt hield het schoppen weer op en hoorde hij haar stem ‘Bukken slaaf!’ zeggen. Natuurlijk gehoorzaamde hij haar. Hij bukte voor haar, en zij maakte van de gelegenheid gebruik een humbler om zijn ballen te plaatsen. Dat ging niet heel zachtzinnig waardoor er een stukje van zijn vel pijnlijk kwam vast te zitten. Hij kermde het uit, maar zij leek het niet te deren. Ze lachte zelfs wat om zijn gekerm, sadistisch als ze was. Hardhandig corrigeerde zij het velletje, waardoor het niet meer vast zat maar waarmee het er gevoelsmatig voor de slaaf ook niet beter op maakte. Vervolgens bond ze hem een blinddoek voor, waardoor hij niet langer meer kon zien wat hem te wachten stond. Hij hoorde de vreemde geluiden om hem heen. Het klonk alsof iemand iets aan het schillen was. Echt thuisbrengen kon hij het niet, sowieso werd hij nog afgeleid door de pijn in zijn ballen. Het velletje was dan misschien wel los, maar pijnlijk was het nog steeds. Plots werd hem duidelijk dat het nog erger kon, toen zij hem hardhandig iets in zijn anus duwde. Hij schreeuwde het uit van de pijn. Even was hem niet duidelijk wat het kon zijn, het was kronkelig en ook het formaat was hem niet bekend. Het voelde anders dan de butplugs, dildo’s of strap-on die zijn Domina normaal gebruikte. Plotseling voelde hij de brandende pijn en in combinatie met de zoete lucht die hij nu rook, wist hij wat het was! Zijn Domina had een stuk geschilde gemberwortel in zijn kont gestoken! Hij wist niet meer hoe hij moest zitten van de pijn. De humbler om zijn ballen, voorkwam dat hij al te veel gekke capriolen kon maken om de pijn van de gember te ontlopen.

Hij hoorde haar gelach. ‘Daar krijg je het heet van hè slaafje?’ hoorde hij haar stem door de ruimte. Blijkbaar was er voor haar nog geen lol genoeg, wanneer hij de eerste slagen van haar bull op zijn kont voelde neerkomen. De knetterende slagen leken te weergalmen in het vertrek. Ze had er lol in en hij wist wanneer ze zo’n bui had, hij er ongenadig van langs zou krijgen. Hij was duidelijk voor haar op dit moment niks meer dan een speelbal om haar op te vrolijken. Haar bull zong in de lucht en sneed zijn huid open. Pas nadat er op zijn rug geen stukje meer te vinden is waar zij nog nieuwe sporen kon achterlaten, legde zij haar zweep neer. Waarschijnlijk had ze er genoeg van. Hoe hij er aan toe was, maakte haar niet uit.

Hij wist niet wat meer pijn doet, zijn rug, zijn ballen of de brandende pijn in zijn kont. En eigenlijk maakte het ook niet uit. Hij voelde hoe de blinddoek van zijn hoofd werd getrokken, daarna de humbler werd afgedaan en de gember uit zijn kont werd getrokken. Hoewel ze die gember nog even extra heen en weer haalde om nog wat extra sappen achter te laten in zijn kont, waardoor hij nog steeds het idee had alsof zijn kont in brand stond. ‘Liggen slaaf, op je matje voor het bed!’, hoorde hij Haar zeggen. ‘Met je hoofd in je nieuwe hoofdkussen!’, klinkt er achter aan. Even snapte hij niet wat ze hiermee bedoelde, totdat hij weer aan het kistje moest denken! ‘Ze zal hem daar toch niet de hele nacht in willen laten slapen?’ Maar dit bleek precies wat ze in gedachte had voor hem. Zodra zij het kistje zag, bleek zij niet tevreden. ‘Waarom kan ik er geen slot op doen? Ik kan ook niks aan je overlaten! Ik moet er toch een hangslot op kunnen doen? Wat is dit nou toch voor een prutswerk!’ Om haar woorden kracht bij te zetten sloeg ze hem een aantal keren flink in het gezicht. Haar ringen had ze blijkbaar nog niet afgedaan, waardoor zijn wang snel dik werd. ‘Liggen prutser!’ klonk het hard in zijn oren.

Zodra hij zijn hoofd in het kistje had laten zakken, maakte zij het kistje dicht. Blijkbaar was deze opsluiting voor haar niet voldoende, want zodra hij lag, liet zij haar billen zakken op het kistje en voelde hij al snel haar sappen over zijn gezicht lopen. Zijn gezicht en haren waren doordrenkt.

‘Slaap lekker,’ hoorde hij haar nog zeggen. ‘Ze zal hem op deze manier hier niet in de hele nacht laten liggen?’ vroeg hij zich af. Maar wanneer hij zijn Domina haar bed in hoorde stappen, wist hij eigenlijk genoeg. ‘Slaap lekker Domina,’ wenste hij haar nog snel toe. Slechts stilte was haar antwoord.

… en daar lag hij op zijn kleed, voor het bed waar zijn Domina sliep. Met zijn hoofd in een houten bak, die hij vandaag voor haar had moeten maken. Doordrenkt van haar vocht en geur, kon hij de slaap moeilijk vatten. Was het de stijfheid die hij voelde van de harde ondergrond van zijn lichaam, of was het de stijfheid van opwinding welke hem wakker hield…

Lees verder: De volgende morgen – Op slot

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen
Golden shower – Wat is een Golden Shower? (BDSM speluitleg)

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Een reactie

  • wat een heerlijk opwindend verhaal. ook hier weer een perfecte opbouw met duidelijk de hand van Meesteres Moriah voelbaar. Soms streng, dan weer achteloos en dan weer hard. met andere woorden ONVOORSPELBAAR. .Zo heb ik haar ervaren..dus slaven geniet ervan. gr van Teefje Mimmi

Geef een reactie