De volgende morgen – Op slot

De volgende morgen - Op slot
lijn bdsm

Het was weekend. Hij opende zijn ogen toen hij Haar wakker had horen worden. Haar geroep ‘slaaf’, was zijn dagelijkse wekker. Een wekker zonder ‘snoozefunctie’. Hij wilde zoals gewoonlijk opspringen maar was duidelijk nog niet helemaal wakker. Hij was vergeten dat zijn Domina de vorige avond zijn hoofd in een houten kistje had gestopt. De volgende ochtend was hij – nog half slaapdronken – hier niet meer van bewust geweest. Na Haar ‘slaaf’ was hij in een reflex omhoog geschoten en hierdoor met zijn hoofd tegen het hout aan geknald. Uit pijn en ergernis gooide hij het kistje van zijn hoofd en snelde naar zijn Domina. Naast Haar bed knielde hij neer.
Verbaasd keek Zij hem aan. ‘Waar is het kistje?’ waren Haar eerste woorden. Even was hij uit het veld geslagen. Terwijl hij achter hem naar het kistje wees, stamelde hij ‘Daar op de grond’.
‘Heb Ik gezegd dat hij af mocht?’ sprak Zij kil.
‘Eh… nee…, maar…’ stotterde hij.
Nog voor hij zijn zin kon afmaken, voelde hij Haar hand vol in zijn gezicht. ‘Geen maar!’ sprak Zij luid, ‘dat was nou precies de reden waarom er een slot op gezet moest kunnen worden! En jij bent vergeten hiermee rekening te houden bij de bouw hiervan. En precies de eerste ochtend maakt je direct een overtreding! Prutser!’
Even was het stil. Hij keek beschaamd naar de grond terwijl Zij Haar getier vervolgde: ‘Je hebt het dus niet goed gedaan en Ik wil dat je vandaag hierover goed gaat nadenken. Maak nu eerst Mijn bad in orde en ga een grapefruit voor Mij uitpersen. En snel een beetje want Ik heb een afspraak vandaag. Jammer voor jou, want Ik heb voor vandaag een leuke date gepland met een spannende bull. Ik had je mee willen nemen, voor de nodige hand- en spandiensten maar na dit prutswerk pieker Ik er niet meer over. Ik ga vandaag wel alleen genieten. Of weet je wat? Ik bel wel een andere slaaf die Mij vandaag mag dienen! Jij blijft hier om over je prutswerk na te denken!’ Ze keek hem hierbij even peilend aan, zijn blik was echter nog steeds naar de grond gericht.

‘Pak even je cb, want voorlopig ga je weer op slot! Vrijheid moet je immers verdienen.’
Hij pakte zijn cb, kroop terug naar zijn Domina en liet zijn kooi door Haar op slot doen. De sleutels veilig opgeborgen aan een zilveren ketting rond Haar nek. Vervolgens liet hij Haar bad vol lopen en ging hij de grapefruit voor Haar persen. Boven zijn hoofd hoorde hij Haar badgeluiden. De verse sap bracht hij naar Haar terwijl Zij nog in bad zat. Terwijl Zij genoot van de sap en het warme water, masseerde hij Haar voeten. Hij wist dat Ze hier van genoot en hij deed het graag voor Haar. Hopelijk zou dit Haar wat milder kunnen stemmen. Ze had behoorlijk boos geleken…

Na Haar bad, kleedde Ze zich aan en maakte zich op. Tussendoor pleegde Ze een telefoontje naar een andere slaaf. Deze kon nu ieder moment aan de deur staan.
Het had hem pijn gedaan dat hij niet mee mocht. Hij voelde zich inwisselbaar, waardeloos en de pijn van vernedering, jaloezie en afwijzing raasde door zijn lichaam.
Toen de bel door het huis klonk opende hij de deur voor de andere slaaf en liet hem binnen. Zij liep met een brede glimlach op hem af en liet hem uitgebreid Haar laarzen kussen.
Hij keek de andere kant op, want zijn Domina zien in de armen van een bull had nog iets opwindends. Hij wist immers dat Zij nooit Haar leven zou willen delen met een machoman, maar toekijken hoe Zij Haar voeten liet kussen door een andere slaaf, wetend dat deze slaaf Haar vandaag mocht dienen, deed pijn. Hij wilde zich speciaal voor Haar voelen en dat gevoel had hij nu niet. Hij voelde zich nu inwisselbaar voor de eerste de beste en hij ervoer dit als pure vernedering. Mentale pijn.

‘Slaaf hier komen!’. Ze riep hem bij hem. ‘Meekomen jij!’ Ze pakte hem bij zijn collar en trok hem mee naar de martelkamer. Zij opende de metalen kooi en liet hem instappen. ‘Dit is een mooie plek om over alles goed na te denken. Ik heb hier een lege fles voor de hoge nood, misschien kun je er op een later moment nog je dorst mee lessen. Ik ga nu plezier maken en jij blijft hier braaf in je kooi.’ Terwijl Ze de woorden uitsprak draaide Ze het slot van zijn kooi dicht. Ze draaide zich om en liep weg.

Hij hoorde de voordeur dichtvallen en toen was het stil. Even kon hij van de stilte genieten. Zijn leven was altijd druk, naast zijn werk buiten de deur had Zij altijd ook nog de nodige klusjes die gedaan moesten worden. De stilte sloeg snel om in een stil verlangen en een gevoel van eenzaamheid. Machteloze verlatenheid. Zijn focus lag volledig bij Haar terwijl hij een pijnlijk gemis voelde, een diep verlangen en een groeiend gevoel van angst. Wat als die ander Haar beter zou bevallen? Wat dan? Zij beheerste zijn leven. Zonder Haar was hij niks meer. Niet alleen mentaal maar ook fysiek en financieel. Kon hij wel op Haar ultieme vertrouwen rekenen?
Minuten werden uren. Alles waar hij over kon nadenken, was inmiddels in zijn hoofd voorbij gekomen. Hij had inmiddels diversen gedachten gespiegeld, overdacht, gereflecteerd, uitgediept en van alle kanten bekeken. De uren van opsluiting waren niet alleen zijn eenzaamste maar ook vaak de meest leerzame uren. Hij was juist tijdens dit soort uren, tot mooie inzichten gekomen. Dieper dan hij ooit buiten de kooi zou kunnen komen. Beperking geeft vrijheid, daar was hij al lang achter gekomen. ‘In fysieke gebondenheid, mentaal kunnen vliegen’, noemde Zij het altijd. Ze had gelijk. Natuurlijk had Ze gelijk. Ze was intelligent, daarom was hij uiteindelijk ook voor Haar gevallen. Zij kon hem zowel fysiek als mentaal domineren.
Uren later was er nog steeds geen teken van leven van zijn Domina. Hij had pijn in zijn lichaam, al zijn spieren waren verzuurd. Hij wist niet meer hoe hij moest zitten of liggen om zo min mogelijk pijn te voelen. Maar de ergste pijn zat in zijn hoofd. Hij voelde zich verlaten… en eenzamer dan ooit.

Hij was uiteindelijk toch een beetje in slaap gevallen toen hij wakker schrok van geluiden in het huis. Zijn Domina was thuis gekomen! Hij was blij en verheugd. Ze zal nu vast naar hem toe komen en hem bevrijden. Zijn straf zat er op!
De kamer deur ging open en daar stond Ze. Van Haar doorgaans zorgvuldig opgemaakte gezicht en verzorgde haren, was weinig meer over. Wel zag hij in de schemering van het zwakke licht, rode blossen op Haar wangen. Zo te zien had Ze genoten. Zij wel.
‘Zo slaaf, heb jij ook zo’n leuke dag gehad?’ vroeg Ze cynisch. ‘Geen dorst gehad?’ vroeg Ze terwijl Ze naar de volle fles naast hem wees. ‘Slaap lekker slaaf.’ Bij die woorden draaide Ze zich om en liep de kamer uit, hem opnieuw alleen en in het donker achterlatend.
Verdrietig ging hij weer liggen, mentaal gebroken.

Na een lange nacht was hij gespitst op ieder geluid. Uiteindelijk hoorde hij Haar boven lopen, een douche nemen en de trap af naar beneden komen. ‘Zou ze hem verlossen?’ schoot er door zijn hoofd. Het duurde nog even voor hij de deur zag open gaan en zijn stralende Domina voor hem zag staan. ‘Goedemorgen’ riep Ze luid door het vertrek. ‘Goedemorgen Domina,’ sprak hij snel. Zijn stem kraakte en zijn mond verlangde intens naar een slok water. Zij opende zijn kooi en hij wierp zich aan Haar voeten. ‘Dank U, dank U mijn mooie, lieve Domina!’ Hij kuste Haar voeten net zo lang totdat Zij hem met een simpel schopgebaar liet weten dat het genoeg was. ‘Kooi schoonmaken en douchen slaaf,’ luidde Haar heldere opdracht. ‘Daarna kun je het ontbijt gaan maken.’

Hij maakte snel de kooi schoon en snelde naar de badkamer. Hij genoot van de warme stalen op zijn stramme spieren. Het water op zijn lichaam, het water in zijn mond. Hoe groot kan het verlangen naar water zijn.
Eenmaal opgefrist deed hij opnieuw zijn boeien om en liep in zijn dagelijkse outfit naar beneden.
Zijn Lady zat op de bank met een schrijfblok, Haar meest ontspannende bezigheid. Hij was benieuwd of Zij een nieuwe fantasie schreef en of hij daar een rol in zou krijgen. Onderwijl maakte hij het ontbijt voor Haar. Nadat het dienblad was voorzien van een glas verse sinaasappelsap, een half zacht eitje, een vers broodje oude kaas en een kop warme koffie, liep hij naar Haar toe en knielde voor Haar neer. ‘Alstublieft Domina’ zei hij Haar, terwijl hij het dienblad aanreikte. ‘Zet maar even weg, slaafje.’ Terwijl Ze deze woorden sprak, spreidde Ze Haar benen voor hem. ‘Ik heb je gisteren gemist…’ sprak Ze zacht.

Een gevoel van puur geluk sidderde door zijn aderen toen hij zijn tong over Haar zachte Kut liet glijden…

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Een reactie

  • Mimmi Teefje

    Meesteres Moriah,

    Wat een prachtig verhaal en U kennende zie ik dat ook helemaal gebeuren. U weet precies hoe U met de sub moet omgaan en U heeft een grenzeloze creativiteit op het gebied van sraffen en belonen. Ik weet dat U kort en helder kan zijn. Dus Meesteres Moriah: dank U wel voor het verhaal en ik wens iedereen veel leesplezier!!!

Geef een reactie