Humor met de humbler

De humbler (vertaald: vernederaar) is zo’n speeltjes wat bij mij altijd op mijn lachspieren werkt. Als ik een slaafje of subje daarmee zie lopen, als een soort Quasimodo, dan kan ik mijn lachen niet meer inhouden. Ik kan dan niet anders dan allerlei opdrachten voor de sneuneus te verzinnen . Hi-la-risch. Oh wacht, je weet nog niet wat een humbler is? Nou dan ga ik je dat even vertellen.

Humor met de humbler

Wat is een humbler?

Okay, in het kort gezegd is een humbler een apparaat dat wordt gebruikt bij mannelijke onderdanen. Het bestaat meestal uit een houten of kunststof balk van zo’n 40 centimeter, die achter de dijen wordt geplaatst en waarbij de testikels tussen de balk en een stang worden geklemd. Dit zorgt ervoor dat de persoon die het draagt, zijn benen niet volledig kan strekken of rechtop kan staan, wat een vernederende (en super lachwekkende) houding of situatie bevordert. Het apparaat wordt voornamelijk gebruikt om bewegingsvrijheid te beperken en een psychologisch gevoel van onderwerping te creëren. Door de druk op zijn ballen kan hij namelijk niet zo snel opstaan of recht staan.

Onderdeel van CBT spel

De humbler is een mooi apparaat voor het CBT spel en om je sub precies in een goede positie te krijgen, bijvoorbeeld voor anal play. De humbler is gewoon té leuk om hem niet te hebben. De eenvoud van het apparaat laat hem goed namaken. Mooie klus voor de slaaf, als hij toch aan de ketting ligt en niks te doen heeft. Kan hij zich tijdens het schuren alvast verheugen op het gebruik…

Verschillende soorten

Er zijn natuurlijk verschillende soorten humblers in de handel. De meest bekende is gewoon gemaakt van hout, maar ik heb ze ook gezien in een RVS uitvoering (met of zonder slotje en/of ballstretcher), humblers die een combinatie kunnen hebben met elektro play en humblers waar ook boeien aan kunnen worden vast gemaakt.

Als je het onhandig vindt om de humbler om te doen, laat de sub er dan lekker zelf mee worstelen. Alleen dat is al een genot om naar te kijken. Gemak dient de mens, eh… ik bedoel natuurlijk ‘de Meesteres’.

Meesteres Moriah

Meer informatie

E-Stim Humbler productbespreking. Wat vind ik ervan?

Bronvermelding

Tekst & afbeelding: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn