E-Stim Humbler productbespreking. Wat vind ik ervan?

Wat een prachtige E-stim Humbler! Dit is echt de mooiste – en vooral de makkelijkste – die ik ooit in handen heb gehad. Met mijn vorige humbler had ik altijd ruzie. Die moest je met twee verschillende moeren aandraaien en dat ging altijd mis. De moeren vlogen uit mijn handen, er zaten ook altijd velletjes tussen (waardoor zo’n slaaf dan weer onnodig gaat gillen). Kortom, drama. Terwijl ik een humbler juist zo fantastisch vind! Vooral om een sub allerlei opdrachten te laten uitvoeren, met humbler om. Maar deze humbler kent al die ellende niet. Deze humbler werkt namelijk met een ander systeem waardoor je de ballen in één klik vastzet. Niks geen over de grond rollende moeren! Alleen de lusten en niet meer de lasten. Sterker… je kunt de ballen met deze humbler ook nog eens gelijktijdig onder de stroom zetten. Hoe leuk wil je het hebben?!

E-Stim Humbler – Ballcrusher

Lastpak

Mijn sub heeft vandaag zijn dag niet, met zijn gemopper en gedoe. Op een gegeven moment word ik het behoorlijk zat, dus besluit ik hem vast te zetten in zijn kooi. Dan kan hij even tot rust komen. En als hij dan nog steeds niet tot rust zou komen, dan ik in ieder geval wel. Opgeruimd staat netjes.
Dus laat ik hem zijn kleding uit trekken (ik hou nou eenmaal van naakte mannenlichamen), zodat hij uiteindelijk met slechts een CB om zijn pik, voor me staat. Een handgebaar richting kooi is voldoende om hem te zeggen: “Hup die kooi in, weg wezen!” Waarom zou ik daar veel woorden aan vuil maken. Ik hoef toch geen dialoog met hem aan te gaan. Stel je voor.

Dus kruipt hij gedwee de kooi in en daarna doe ik de kooi op slot. Veel plezier in je kooi, pisvlek! Zelf kruip ik lekker op mijn zachte bed, kijk een beetje rond op social media om te zien of ik nog ergens een lekkere vent kan ontdekken. Ondertussen speel ik wat met mezelf.

E-Stim Humbler – Ballcrusher

Uit de kooi

Na een uurtje lijkt mijn sub redelijk tot rust te zijn gekomen en laat ik hem uit zijn kooi. Als eerste mag hij mijn voeten kussen en kan hij zich excuseren voor zijn gedrag. Glimlachend pak ik zijn putjesdekselmasker en doe deze bij hem op. Riempjes strak, slotje er op.

“Op je knieën en kruip over de grond, vies, ranzig varken dat je er bent! Moet je jezelf nou eens zien, wat een dik vies vet zeug je bent!” Terwijl hij over de grond kruipt, pak ik de humbler erbij. Zodra hij voor mij langs kruipt, pakte ik hem bij zijn ballen en trek ze met een ruk naar beneden. Ik hoor hem hard kreunen. Eenvoudig zet ik de humbler om zijn naar achter getrokken pik en ballen! Omdat zijn CB nog om zijn pik zit, gaat dat niet heel handig, maar het lukt uiteindelijk wel! Waarom zou ik dan zijn CB er afhalen? Er zit toch niemand op die pik van hem te wachten. Ik zeker niet!

Elektroapparaat

Zodra de humbler er goed omheen zit, sluit ik de stekkertjes aan op het elektro apparaat. En dan begint het plezier pas echt. Voor mij dan. Wat hij ervan vindt, vind ik volstrekt onbelangrijk. Jammer genoeg kan ik hem zo niet rond laten kruipen, want hij zit nu aan draadjes verbonden aan het elektro apparaat in mijn handen. Hij moet dus bij mij in de buurt blijven, want ik ben natuurlijk niet van plan om achter hem aan te lopen. Maar zijn gekronkel en gekreun maakt alles goed. Ik speel met de knoppen van zacht naar hard en weer terug. Hier word ik blij van…!

Terwijl ik met de knoppen speel en geniet van zijn gekreun, duw ik met de hak van mijn laars in zijn kruis. Ik zie een slakkenspoor verschijnen. Dat mag hij straks oplikken, de viespeuk!

Naast het bed

Ik heb zin om verder met mezelf te spelen, dus ik haal de draadjes los van het apparaat en geef hem een schop onder zijn ballen met de opdracht naar het bed te kruipen. Eenmaal bij het bed, sluit ik de humbler weer aan op het elektro apparaat en mag hij op de grond naast het bed gaan liggen. Daar hoort hij thuis. Ondertussen kleed ik me uit, ga op bed liggen en pak de Magic wand erbij. Terwijl ik mezelf naar een hoogtepunt breng, speel ik met de knoppen van de elektro. We kreunen nu samen. Ik van genot, hij van de pijn… en uiteindelijk kom ik tot een heerlijk orgasme. En hij?

Hij krijgt niks. Uiteraard. Misschien houd ik die humbler wel bij hem om voor de nacht…

E-Stim Humbler – Ballcrusher

E-Stim Humbler

Een supermooi afgewerkte Humbler, mooi materiaal. Prima slotje en o zo handig dat je de Humbler gewoon kunt openklappen. De E-stim is uiteraard bekend. Maar deze Humbler kende ik nog niet. Echt een mooie aanwinst.

In de praktijk

Heel handig in gebruik, geen gedoe met bouten en moeren. Schoonmaken kun je gewoon met een toycleaner. Nadeel is wel dat de kabel vanaf de E stim naar de Humbler toe niet zo lang is. Want wie gaat er achter haar sub aan lopen. Niemand toch. En een Humbler is vooral leuk tijdens het kruipen.

Waardering E-Stim Humbler

Uiterlijk5
Gebruiksgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Prachtig, ook buitenshuis te gebruiken op feestjes. Maar niet om te laten kruipen zoals gezegd. De Humbler kan natuurlijk ook zonder stroom gebruikt worden, maar stroom is altijd net even dat extraatje.

Technische productinformatie

NaamE-Stim Humbler
MerkIsabella Sinclaire
Gewicht595 gram
MateriaalHout/metaal
EAN0848518030870
KleurZwart
Meesteres Moriah

Meer informatie

Humor met de humbler

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn