Uniek in Nederland: De BDSM e-learning!

Als je nou meer wilt weten over BDSM in het algemeen of over een specifiek thema in het bijzonder, dan is het vanaf vandaag mogelijk een online BDSM e-learning te volgen! Uniek in Nederland, want hoeveel e-learnings er ook te volgen zijn, er was er nog niet één op gebied van BDSM. Tot vandaag! Want de afgelopen maanden zijn wij keihard aan het werk geweest, om dit mogelijk te maken! En je kunt ze zelfs afronden met een certificaat, zodat je kunt aantonen dat je de training met goed gevolg hebt afgerond. Misschien wel in opdracht van je Dominant, zodat je kunt laten zien dat je aan zijn/haar wens hebt voldaan.

Er staan inmiddels twee online trainingen online, maar dit zijn slechts de eerste twee van de ongeveer 10 e-learnings die ik in totaal wil gaan uitbrengen.

Uniek in Nederland: De BDSM e-learning!

Welke e-learnings zijn er inmiddels?

We moesten natuurlijk ergens beginnen, dus hebben we gekozen om als eerste twee basis e-learnings te lanceren. Hierna zullen specifieke thema-e-learnings worden gelanceerd. Maar dat is nu nog niet het geval. Voor dit moment zijn er twee e-learnings:

Wat is BDSM?

De e-learning “Wat is BDSM” is een algemene basiscursus over de diepere lagen van BDSM. Wat houdt BDSM in? Wat kun je verwachten? Hoe houd je het veilig? En nog veel meer vragen die met deze training beantwoord zullen worden. Deze training is perfect geschikt voor iedereen die meer wil weten over BDSM, zoals hulpverleners en beginnende BDSM’ers.

Hoe word je een goede Femdom sub?

De e-learning “Hoe word je een goede Femdom sub” is speciaal bedoeld voor alle beginnende subjes en slaven die nog niet weten wat er van ze kan worden verwacht. Deze e-learning geeft je de tools om gericht op zoek te gaan naar een passende Meesteres. De e-learning wordt afgesloten met een kennischeck waarmee je – bij minimaal het behalen van voldoende punten – een certificaat kunt downloaden. Hiermee kun je bijvoorbeeld bij een potentiële Dame aantonen, dat je serieus in je beleving staat, zodat je net een streepje voor hebt op al die andere duizenden subjes.

Super lanceringskorting!

De e-learnings zijn te volgen voor 45 euro. Dit houdt in:
– volgen van de e-learning (in totaal kun je het traject 5x volgen)
– bij positieve afsluiting, kun je een certificaat downloaden
– bij vragen kun je via de mail contact opnemen met Mrs Moriah

Omdat we dit graag met jou willen vieren, is het tijdelijk mogelijk de e-learning te volgen voor slechts 15 euro!! Dus als je interesse hebt, dan is dit je kans! Deze extreem lage prijs is echter tijdelijk! Dus wees er snel bij.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: BDSMforyou