BDSM is liefde

BDSM is liefde
lijn bdsm

Voor mij is BDSM een uiting van pure liefde. Mijn sub is mijn grote liefde en ik vind het heerlijk om hem te martelen en te pijnigen. Ook al weet ik dat hij geen masochist is en dat hij totaal niet van pijn houdt. Juist door die wetenschap kan ik er nog meer van genieten. Zijn lijden voor mij. Fysiek of mentaal, grensverkennend en soms overschrijdend, rauwe emoties, voor mij de puurste vorm van romantiek.
BDSM is voor mij het spelen met macht, overgave, kwetsbaarheid en vertrouwen. Dit kan met fysiek lijden, maar ook door vernedering, wanneer ik mijn sub mentaal laat lijden. Hem het gevoel geef, niets te zijn, nog minder dan niets. Hooguit goed genoeg aan mijn voeten te liggen, tussen het stof en het ongedierte. En als hij daar zo ligt, mag hij gelijk mijn laarzen schoon likken. Ja inderdaad, ook de onderkant van mijn laarzen. Wat dacht je dan?

Hem pijnigen en/of vernederen, maakt mij blij. Het brengt mij nog dichter bij hem, alsof ik letterlijk onder zijn huid mag kruipen. Het zien van zijn lijden, geeft mij bevestiging van zijn liefde voor mij, waardoor hij gelijkertijd onder mijn huid kruipt. Voor mij is BDSM daarom een uiting van pure liefde.

Is BDSM geen mishandeling?

Nee. Niet voor mij. Als ik boos ben, zal ik mijn sub nooit slaan. Boosheid heeft niets met liefde te maken en voor mij dus ook niets met BDSM. Mijn zweepslagen zijn mijn strelingen en zijn pijn de vertaling van zijn liefde voor mij. BDSM is voor mij een uiting van mijn liefde en passie en als ik boos ben, is er even geen ruimte voor liefde en passie.

Balans

BDSM geeft mij de tools met mijzelf volledig in balans te zijn. Wanneer ik mijn sub heb gepijnigd, wil ik hem daarna alleen nog maar liefhebben. Liever dan lief zelfs. Hem troosten, zijn tranen drogen, zijn pijnlijke lichaamsdelen strelen, als in een overtreffende trap van liefhebben. Alleen met zulke diepe dalen, kunnen er hoge pieken zijn. Zonder BDSM zou alles afvlakken naar een matige beleving. En met gematigdheid kan ik niet zoveel.

Ik ben benieuwd naar wat BDSM voor jou betekent? Welke gevoel maak het in jou los?

Meesteres Moriah
BDSMforyou lijn

Geef een reactie