Wheel of pain – Wat is het?

Wheel of pain
lijn bdsm

Stel je voor, je partner ligt of staat vastgebonden in een stevige bondage. Zijn ogen zijn afgedekt met een goede blinddoek… Hij (of zij) weet niet wat je van plan bent. Je glimlacht en pakt de Pinwheel uit je kast. De scherpe pinnetjes lachen je tegemoet. ‘Wheel of pain’, mompel je zo zacht dat niemand het verder kan horen. ‘Zal het veel pijn geven?’ Je zal het snel ontdekken, wanneer je de ronddraaiende radertjes met de gemene tanden over zijn lichaam zal laten glijden. Het wieltje (of wieltjes) doet wat het belooft. Je hoort gekreun en gezucht en jij geniet. Langzaam trek je sporen in zijn huid en overal waar je de pinwheel langs laat glijden, ontstaan mooie, rode lijnen. Het lichaam verandert langzaam in een wirwar van rode strepen…

​Wheel of pain voor tepeltorture of CBT

​Het leuke van dit speeltje is dat het voor bijna ieder spel te gebruiken is. Denk bijvoorbeeld maar aan tepeltorture of CBT… uiteindelijk kun je er ieder plekje op het lichaam mee martelen… en hoe hard je dit doet, bepaal je helemaal zelf! Vergeet niet na gebruik de Wheel of pain goed te reinigen. De kans dat je hier en daar de huid hebt opgehaald is groot, zodat er sporen van bloed op het wieltje kunnen zitten. Het zou niet wenselijk zijn, wanneer je het wieltje nog voor iemand zou gaan gebruiken.

​Verschillende uitvoeringen

De Pinwheel, of Wheel of pain is een radeerwieltje. Je hebt ze in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er Pinwheels met korte pinnetjes, of juist met heel lange pinnetjes, Pinwheels met slechts één wieltje, maar er zijn er ook met maar liefst tien gemene wieltjes te koop. Overigens wil het niet zeggen dat deze meer pijn doen. Mijn ervaring is dat een enkel wieltje doorgaans meer pijn geeft, dan wanneer de druk wordt verdeeld over bijvoorbeeld zeven of tien wieltjes.

​Anderen namen

Andere namen voor dit leuke speelgoed zijn: ‘Wheel of Pleasure’, ‘Wiel van pijn’, ‘Wheel of Tease’ of ‘Spiked Pinwheel’. Uiteindelijk is het allemaal hetzelfde.
​Prijzen varieren vanaf 8,95 euro tot 59,95 euro.

​Het gebruik

Het gebruik spreekt voor zich. Je laat de wieltjes over de huid rollen. Je bepaalt daarbij zelf de druk hoe hard je de wieltjes over de huid laat rollen. Hoe harder, hoe meer pijn en hoe dieper de sporen zullen zijn die je maakt. Let goed op je sub wanneer je dit doet, zodat je rekening kunt houden met zijn (of haar) pijngrens of de beperking van ‘striemen’. De Pinwheel is op ieder lichaamsdeel te gebruiken, maar je kunt je voorstellen dat je op je armen meer druk kunt uitoefenen dan bijvoorbeeld op de tepels of ballen. Speel met zachte en hardere druk en maak er samen een mooi en intens spel van.

​Reinigen

Reinig na afloop van het spel de Pinwheel met een goede toyreiniger of desinfectiespray. De kans dat er bloed aan zit, is immers aanwezig. Het is daarom belangrijk goed hygiënisch te werk te gaan. Je wilt natuurlijk niet dat je sub een infectie (of erger) oploopt bij dit spel.

Meer informatie

BDSM termen – Wheel of pain of Pinwheels
Uitgebreide collectie pinwheels in onze shop

Bronvermelding

Tekst: Mrs Moriah
© afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn

Geef een reactie