Wheel of pain, Pinwheel of gewoon radeerwieltje

Misschien ken je het radeerwieltje in de naaidoos van je moeder of oma? Zij gebruikte deze voor het uitraderen van patronen? Geen idee of dit nog steeds wordt gedaan, er zullen nu wel nieuwere technieken zijn. Maar zo’n radeerwieltje heeft behoorlijk veel weg van een “wheel of pain”. Je zou het er zelfs voor kunnen gebruiken.

Wheel of pain, Pinwheel of gewoon radeerwieltje

Wheel of pain

Wheel of pain is een ander woord voor pinwheel. Het is een radertje met lange tanden die je over de huid kunt halen. Hij is over het hele lichaam te gebruiken, waarbij je zelf de intensiteit kunt bepalen. Iets hardere druk op lichaamsdelen waarbij dit kan, iets lichtere druk over de tepels of erogene zones.

De wheel of pain kan prima deel uitmaken van tepeltorture, CBT of nursing. Rol hem rustig over de benen, armen, buik, rug, ballen, pik en zelfs de eikel. Uiteraard met beleid want de stekels zijn scherp.

Andere namen voor dit leuke speelgoed zijn: Wheel of pleasure, Wiel van pijn, Wheel of Tease of Spiked Pinwheel.

Het gebruik

Je laat de wieltjes rustig over de huid rollen waarbij je zelf de druk bepaalt. Hoe harder, hoe meer pijn en hoe dieper de sporen zijn die je achterlaat. Wissel de intensiteit af en druk met elkaar af maar houd de sub goed in de gaten hoe hij op deze pijnsensatie reageert. Houd ook rekening met “marks”. Als een sub heeft aangegeven géén marks te willen, dan kun je de wheel of pain beter niet gebruiken. Dit radertje kan absoluut zichtbare sporen achterlaten die niet heel snel verdwenen zullen zijn.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten pinswheels te koop, in verschillende materialen uitgevoerd en in diverse vormen. Zo zijn er pinwheels met maar één radertje, maar ook met twee, drie of zelfs vijf. Ze zijn er met lange stekels, korte stekels, dicht bij elkaar of juist verder van elkaar verwijderd en er zelfs pinwheels in combinatie met elektro. Het beste kun je er één gebruiken van RVS (roestvrijstaal) omdat dit het meest veilig is.

wheel of pain
wheel of pain
wheel of pain
wheel of pain

In combinatie

De Wheel of pain is goed te gebruiken in combinatie met (bijvoorbeeld) een foliebondage. De huid die stevig ingepakt is in de folie, zal de sensatie van het gemene wieltje alleen nog maar intenser ervaren. Maar ook bij tepeltorture kan het een mooie aanvulling zijn, of bij CBT. 

Reiniging

Reinig na afloop van het spel de pinwheel met een goede toyreiniger of desinfectiespray. Het wheel kan hier en daar de huid open hebben gemaakt waardoor er kleine plekjes bloed zijn ontstaan. Het is daarom belangrijk goed hygiënisch te werken. Je wilt immers niet dat je sub een infectie (of erger) oploopt bij dit spel.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Wat is BDSM?
Beginnen met BDSM

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn