Uitgebreid slavencontract

Uitgebreid slavencontract
lijn bdsm

Dit is een voorbeeld van een uitgebreid slavencontract. Natuurlijk kun je dit contract volledig aanpassen naar een slavencontract dat perfect bij jullie past. Niks moet, alles mag en kan. Volg vooral je eigen gevoel en creativiteit hierin. Het spreekt voor zicht dat dit contract ook als basis kan dienen voor een Findom contract tussen een Meester en zijn slavin.

Dit is een contract tussen … en haar slaaf … waarbij de slaaf volledig en onvoorwaardelijk wordt onderworpen aan zijn Domina. Naast de voorwaarden bevat het contract ook regels voor de wijze waarop de slaaf zich dient te gedragen.

Artikel 1 – Algemeen gedrag

De slaaf onderwerpt zich totaal aan zijn Domina, uit vrije wil en zonder dwang. De slaaf spreekt haar aan met ‘Domina’ of ‘Domina ..’ in privésfeer en in het bijzijn van gelijkgestemden, echter niet in het bijzijn van vrienden, kennissen, werkrelaties en/of familie waarbij men niet bekend is met de rolverdeling tussen Domina en haar slaaf. In het bijzijn van ‘anderen’ noemt slaaf zijn Domina bij haar normale naam of middels een (vanilla)koosnaam.

Artikel 1.1
In gepaste setting begroet de slaaf zijn Domina door voor haar te knielen, met gebogen hoofd. Vervolgens kust hij haar schoenen of laarzen en stopt hiermee pas wanneer zijn Domina aangeeft dat het genoeg is.

Artikel 1.2
Indien noodzakelijk zal Domina haar slaaf op passende wijze straffen. slaaf zal gewillig en gehoorzaam zijn straf ondergaan op het moment dat Domina dat geschikt voor acht.

Artikel 2 – Trouw en loyaliteit

De slaaf is volledig trouw aan zijn Domina en geeft zijn Domina de mogelijkheid dit op alle mogelijke manieren te controleren, door het overhandigen van een huissleutel en een lijst met inlogcodes en paswoorden van al zijn mailadressen en andere social media. Indien Domina dit wenst geeft hij haar inzage in al zijn overige correspondentie. Tevens geeft slaaf zijn Domina toestemming software op zijn computer te installeren waardoor Zij op afstand controle heeft op zijn computergebruik.

Artikel 2.1
De slaaf draagt in afwezigheid van zijn Domina een CB (kuisheidsgordel). De sleutel van de CB wordt door de Domina beheerd. Zij bepaalt wanneer slaaf is toegestaan fysieke uiting te geven aan zijn opwinding.

Artikel 2.2
In gepaste setting draagt de slaaf in het bijzijn van zijn Domina een collar en boeien, als teken van onderwerping, respect en trouw aan zijn Domina.

Artikel 2.3
De slaaf zal zonder toestemming van zijn Domina geen gesprek aangaan met andere Dominanten en er ook geen opdrachten voor uitvoeren, zonder eerst toestemming te hebben gevraagd aan zijn Domina.

Artikel 2.4
Het is de slaaf verboden enige vorm van seksuele handelingen te hebben met zichzelf of anderen, dan zijn Domina, behoudens wanneer hij hier door zijn Domina opdracht toe krijgt.

Artikel 2.5
De slaaf zal zijn Domina vergezellen naar BDSM bijeenkomsten of fetisj feesten en zich op passende wijze gedragen.

Artikel 3 – Verwenverplichtingen

De slaaf zal zijn Domina op alle mogelijke manieren verwennen. Eigen initiatief van de slaaf zal door Domina worden gewaardeerd en beloond.

Artikel 3.1
De slaaf zorgt wekelijks voor de ontharing van de schaamstreek van zijn Domina.

Artikel 3.2
De slaaf verwent zijn Domina met spontane acties (uitstapjes, cadeaus, et cetera).

Artikel 3.3
Wanneer Domina dit wenst, zal de slaaf haar masseren waar en hoe lang zijn Domina dit wenselijk acht.

Artikel 3.4
De slaaf zorgt voor een aangename sfeer in huis door ‘s avonds kaarsen en wierook te ontsteken en aangename muziek op te zetten.

Artikel 3.5
Zonder strikte toestemming van Domina, zal de TV uit blijven.

Artikel 3.6
Na het ontwaken, masseert slaaf als eerste de voeten van zijn Domina.

Artikel 3.7
De slaaf zal zijn Domina ontbijt op bed geven wanneer zij hier om vraagt maar het zal door Domina nog meer worden gewaardeerd wanneer haar slaaf hier spontaan actie op onderneemt.

Artikel 4 – Lichaam en uiterlijke verzorging

Artikel 4.1
De slaaf zal zich kleden zoals Domina dit wenselijk acht, dit kan in passende kledij zijn, vrijetijdskleding,  erotische kleding, vrij van ondergoed of compleet naakt.

Artikel 4.2
Aftershave en eau de toilette voor de slaaf worden in overleg met Domina aangeschaft.

Artikel 4.3
De slaaf zorgt voor een goede lichamelijke verzorging en zorgt ervoor dat hij zijn tanden goed verzorgt en altijd lekker zal ruiken in het bijzijn van zijn Domina.

Artikel 4.4
Op een moment dat Domina dit verantwoord acht, zal slaaf een duidelijke permanente lichaamsmarker, in de vorm van een tatoeage of brandmerk (naar voorkeur Domina) krijgen, zodat duidelijk zal zijn dat hij het bezit is van zijn Domina. Dit zal echter gebeuren op een plek die niet snel voor anderen zichtbaar zal zijn. De afbeelding van de tatoeage of brandmerk zal door Domina worden bepaald.

Artikel 4.5
De slaaf zal op enig moment, wanneer Domina dit passend acht, worden geringd middels ringen door zijn tepels én balzak.

Artikel 5 – Communicatie

Artikel 5.1
Domina hecht veel waarde aan een zorgvuldige communicatie. Wanneer Domina niet bij haar slaaf kan zijn, stuurt slaaf haar iedere ochtend een SMSbericht om haar op passende wijze te begroeten. Voordat slaaf zal gaan slapen, zullen ook zijn laatste woorden aan haar gericht zijn middels een SMSbericht om haar een fijne nacht te wensen.

Artikel 5.2
De slaaf houdt zijn Domina exact op de hoogte van zijn afspraken en meldt zich regelmatig waar hij is. Op de dagen dat Domina niet bij haar slaaf kan zijn, is er minimaal één  moment van telefonisch contact mogelijk. Het tijdstip hiervoor wordt door Domina bepaald en slaaf zorgt ervoor dat dit voor hem mogelijk is.

Artikel 5.3
Wanneer Domina belt naar haar slaaf, neemt slaaf te allen tijde binnen drie keer overgaan zijn telefoon op. Wanneer dit geen wenselijk moment betreft, laat hij haar dit op correcte wijze weten en belt haar op een aangegeven tijdstip terug.

Artikel 5.4
De slaaf overlegt wekelijks zijn afspraken met Domina. Domina zal bepalen of slaaf naar deze afspraken kan gaan.

Artikel 5.5
De slaaf zal zorgdragen voor een ruimte in zijn huis die kan worden ingericht voor alle BDSM-activiteiten.

Artikel 5.6
De slaaf  draaft op op ieder moment dat Domina dit wenselijk acht.

Artikel 6 – In en om het huis

Het huis van slaaf zal het domein van zijn Domina zijn. Zij kan vrijelijk over de woning beschikken en daardoor haar eigen sleutel krijgen.

Artikel 6.1
In afwezigheid van Domina zal de slaaf alle taken uitvoeren in het huis, wat wenselijk is voor een schoon, hygiënische, gezellig en aangename omgeving.

Artikel 6.2
Wanneer Domina haar domein heeft betreden is slaaf verantwoordelijk voor de volgende huishoudelijke taken:

 • inschenken van drankjes zoals Domina dit wenst
 • schoonhouden van alle sanitaire voorzieningen
 • keuken opruimen nadat Domina het eten heeft bereid

Artikel 6.3
De slaaf verdiept zich in de favoriete drankjes van zijn Domina en zorgt ervoor dat deze altijd voorradig zijn.

Artikel 7 – Seksualiteit

Artikel 7.1
De slaaf zal in afwezigheid van zijn Domina een CB dragen. De sleutel hiervan is in bewaring zijn Domina.

Artikel 7.2
Domina bepaalt wanneer haar slaaf een erectie mag krijgen en de slaaf mag pas klaar komen na toestemming van zijn Domina.

Artikel 7.3
De slaaf mag proberen zijn Domina te verleiden tot seksuele activiteiten maar Domina bepaalt of er aan wordt tegemoet gekomen. slaaf kan echter nooit de wensen tot seksuele activiteiten van zijn Domina weigeren.

Artikel 7.4
De slaaf zal op juiste manier leren hoe hij zijn Domina kan verwennen met een vibrator en hoe hij haar hiermee kan laten klaarkomen.

Artikel 7.5
De slaaf gaat akkoord met het zich laten vastbinden en blinddoeken op momenten dat Domina dit wenselijk acht.

Artikel 7.6
De slaaf staat geheel tot de beschikking van zijn Domina om haar lusten te bevredigen, zowel oraal, vaginaal als rectaal. Hij dient zich goed te realiseren dat hij er puur is voor haar genot.

Artikel 7.7
De slaaf zal open staan voor een verkenningstocht van alle mogelijkheden en toys binnen de BDSM en binnen de grenzen van fantasie van zijn Domina, waarbij hij kan vertrouwen dat zijn Domina de beperkingen, zoals genoemd in artikel 9, zal respecteren.

Artikel 8 – Straffen

Artikel 8.1
De slaaf zal zijn straffen nederig en vrijwillig ondergaan. Straffen kunnen worden gegeven in de vorm van:

 • geslagen worden met zweep, cane, paddle, stokken, handen, riemen, of ieder ander atribuut waarmee geslagen kan worden.
 • geschopt of vertrapt
 • martelwerktuigen (klemmen en dergelijk)
 • opsluiting of ophanging
 • hoereren voor Domina
 • vernedering fysiek en mentaal
 • breathcontrol
 • naalden, sounds en andere ‘medische ingrepen’
 • anaaloprekking of gebruik van een strap on
 • bondage middels touwen, boeien of folie
 • uitvoeren van opdrachten
 • dienen als meubelstuk

Artikel 8.2
Domina heeft geen enkele reden of aanleiding nodig om haar slaaf te pijnigen wanneer Zij hier zin in heeft, genot aan beleeft of haar slaaf gebruikt ter ontspanning.

Artikel 9 – Beperkingen

Voor zowel slaaf als Domina zijn de volgende gebieden onbespreekbaar:

 • kinderen
 • hard drugs
 • fecaliën

Artikel 9.1
Slaaf kan geen gebruik maken van safewoorden.

Artikel 9.2
Het getekende contract kan alleen door Domina worden opgezegd.

Artikel 10 – Verplichtingen Domina

Artikel 10.1
Domina heeft de verplichting haar slaaf zijn grenzen te laten verkennen maar zal de veiligheid en gezondheid van haar slaaf te allen tijde bewaken.

Artikel 10.2
Pijn- en grensverleggende spellen en straffen zullen alleen in nuchtere en waakzame toestand van Domina worden uitgevoerd.

Na dit contract gelezen te hebben, onderteken ik vrijwillig en zonder dwang:

Meesteres

……………………

Na dit contract gelezen te hebben, onderteken ik vrijwillig en zonder dwang:

slaaf

……………………

Datum

……………………

Extra informatie

BDSM termen & uitleg
Is een slavencontract binnen de BDSM, juridisch bindend?
Print het slavencontract (pdf)

Bronvermelding

Tekst: Mrs Moriah
© afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn

2 reacties

Geef een reactie