Steun ons! Met een donatie kun je BDSMforyou financieel steunen!

Als je blij wordt van onze content en ons regelmatig leest, geef ons dan de mogelijkheid om door te gaan. Wij hebben jou daarvoor nodig! Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat de ware power van BDSM wordt doorgegeven en meer mensen de intensiteit van BDSM zullen gaan begrijpen. BDSM behoort niet weggemoffeld in de schaduw maar verdient een plekje in het licht!

Maandelijks bezoeken duizenden mensen deze website en lezen met veel plezier de informatieve en/of inspirerende blogs. Dagelijks mogen wij vele enthousiaste reacties ontvangen over de informatie die we (bijna) dagelijks plaatsen. Mooie complimenten, fijne herkenningen en lieve (veelal persoonlijke) reacties. Daar worden wij blij van! Want dat is de ware reden waarom wij dit doen. Je kunt je echter voorstellen dat hier enorm veel tijd in gaat zitten en ook al doen we het met heel veel liefde, plezier en grenzeloze enthousiasme, er gaat helaas ook heel veel geld in zitten. Echter moeten we dit doen zonder enige vorm van subsidie of verenigingsgeld. Tot nu toe financierden wij dit vooral uit eigen zak. Maar vanaf vandaag is het mogelijk ons hierin te steunen en een kleine of grote (eenmalige of maandelijkse) donatie te doen!

Help ons! Met een donatie kun je BDSMforyou financieel steunen!

Onze missie!

Bijna dagelijks plaatsen we nieuwe inspirerende of informatieve blogs over de kracht en schoonheid van BDSM omdat we het belangrijk vinden dat mensen kennis maken met de ware BDSM. In de media zie je doorgaans de excessen voorbij komen, puur gericht op sensatie. Dat verkoopt immers, dat zijn de clickbaits die de kassa doen rinkelen. Maar onbekend maakt onbemind en daarom is een serieus informatief platform noodzakelijk. Maar dan wel een platform waarbij ook ruimte is voor inspirerende fantasieën of prikkelende BDSM poëzie, zodat de site niet alleen informeert, maar ook vermaak biedt. Het mag natuurlijk ook gewoon leuk, spannend en opwindend zijn. De boog hoeft echt niet altijd gespannen te staan.

Informatie & vermaak

Naast dit platform, brengen we ook informatieve (en prettig leesbare) BDSM boeken uit. We zouden echter nog veel meer willen doen, maar daar is geld en tijd voor nodig. Het zou enorm fijn zijn als je zou helpen dit initiatief financieel te ondersteunen, zodat we door kunnen gaan met onze missie BDSM op een positieve manier uit te dragen. Onze plannen voor de komende tijd zijn:

  • Nog meer informatieve en inspirerende BDSM boeken te schrijven
  • Meer tijd beschikbaar te stellen voor online BDSM coaching
  • Doorgaan met het verstrekken van informatie op gebied van spel & veiligheid
  • Verschillende BDSM E-learnings lanceren (algemeen en per speltechniek)
  • Lezingen houden
  • Spannende filmpjes te maken
  • Podcast uitzendingen te gaan verzorgen

Ook zouden we ons graag meer willen ontfermen over de jonge meiden die zich (online) in grote getalen opwerpen als “Goddess” zonder zich te beseffen hoeveel risico ze hiermee lopen.

Donatie & steun

Hier is helaas veel geld voor nodig. Als je BDSM een warm hart toedraagt en ons wil steunen in onze missie, dan kan dit op twee verschillende manieren:

Ik eindig graag met de woorden, waarmee ik deze blog ook begon:

Als je blij wordt van onze content en ons regelmatig leest, geef ons dan de mogelijkheid om door te gaan. Wij hebben jou daarvoor nodig! Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat de ware power van BDSM wordt doorgegeven en meer mensen de intensiteit van BDSM zullen gaan begrijpen. BDSM behoort niet weggemoffeld in de schaduw maar verdient een plekje in het licht!

Alleen mét elkaar kunnen we het verschil maken.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Wat is BDSM?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: BDSMforyou

BDSMforyou lijn