Productinformatie – Scandal bed bondage set

Scandal bed bondage setScandal bed bondage set
lijn bdsm

Scandal bed bondage set – Bind je sub een nacht weerloos aan je bed vast…

Algemene informatie Scandal bed bondage set

Ik ben niet thuis wanneer de bondage set bij mij thuis wordt bezorgd. Gelukkig is dat totaal geen probleem, aangezien ik erop kan vertrouwen dat alles discreet wordt bezorgd. ’s Avonds haal ik – met mijn meest onschuldige glimlach – mijn pakket op bij de buren. De bedboeien zijn binnen. Leuk, ik verheug me erop. Mijn sub is vanavond van mij. Weerloos van mij. Hij zal precies in de positie liggen, waarin ik hem het liefste zie.

De bondage set zit zorgvuldig verpakt in een mooie doos. De banden en boeien zelf, nog eens afzonderlijk verpakt in een plastic zakje. Ik hou ervan wanneer er ook aandacht is besteed aan de verpakking. Dat geeft een product gelijk al iets extra’s. Het rood/zwarte motief van de boeien, doen barok aan. Ik hou er van. Barok heeft iets stoers maar tevens heeft het iets chique. Misschien dat ik de uitstraling iets meer vind passen bij een vrouw, maar ach, mijn sub is een sletje, dus het past prima bij hem.
Het materiaal voelt prettig aan. Bij de boeien zie ik dat de binnenzijde met pluche is bekleed. Dat zal ongetwijfeld heerlijk zacht voor hem aanvoelen. Niet dat ik dat noodzakelijk vind, maar op zich een prettige gedachte, wanneer ik hem een nacht vastgebonden wil laten doorbrengen. Geen snijdende materialen waardoor ik halverwege de nacht verplicht zal zijn hem te verlossen.

In de praktijk

Er zitten in het pakket naast vier boeien, ook vijf banden die je kunt gebruiken om je sub mee vast te leggen. De boeien zijn allemaal gelijk; er zijn dus geen aparte pols- en enkelboeien. Op zich is dat totaal geen probleem want door het lange klittenband waarmee je de boeien vast maakt, past het altijd (en bij iedereen). Ik vind het prettig, omdat ik zo’n beetje blind nu een boei kan pakken en deze bij mijn sub om kan doen, zonder er op te letten of het wel de juiste is.

De lange banden zorgen ervoor dat je op allerlei manieren je sub kan vast leggen op bed. Mijn bed heeft ‘toevallig’ spijlen, maar wanneer je bed dit niet heeft, kun je de banden ook om je bed heen doen, zodat je sub echt weerloos wordt vast gebonden aan het bed zelf. De metalen haakjes zorgen er voor dat de boeien ook aan elkaar kunnen wordt gemaakt, of waar je je sub ook maar aan wil vast maken. Een set waarmee je eindeloos kunt variëren. Je fantasie hierin, is eigenlijk je enige beperking.

In deze serie van Scandal zijn overigens meer producten te koop, zoals een spreidstang, mondknevel en leash (hondenriem). Allemaal uitgevoerd in hetzelfde rood/zwarte barok motief.
Aangezien alles in polyester is uitgevoerd, kun je de set ook prima wassen. Zou je de set voor meerdere personen willen gebruiken, is dat wel zo hygiënisch.

Waardering

Uiterlijk5 Zorgvuldig en doeltreffend
Gebruikersgemak5 Je kunt hier eigenlijk niks fout aan doen
Prijs/kwaliteit5 Van deze set kun je lang en veel plezier hebben, eigenlijk hoor het thuis in iedere SM-basisset
Vaker gebruiken:Ja Zeker weten
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Het is een prima multifunctionele set die perfect geschikt is om in bed te gebruiken, maar ook even zo goed daarbuiten. De set is een prima basis uitrusting!

Technische productinformatie

NaamScandal Bed bondage set
MerkScandal
Gedwicht560 gram
EAN0716770077073
KleurRood met zwart
Materiaal100% polyester
Prijs84,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over bondage
Meer informatie over enkelboeien en voetboeien

BDSMforyou lijn

3 reacties

Geef een reactie