Trrr rots

Zondag, twee jaar geleden
lijn bdsm

Trotse mama van Bas en Lian. Daar moest een man bij. Dus hup op Tinder. Haarlok goed, bril recht, twee bijna dezelfde foto’s erbij. Maar toch iets anders dus verschillend en wat moet jij nu, ik moet een man. Opzouten!

Ik was een man en haalde adem. Diep in, heel diep uit. Vijf seconden om alle zuurstof binnen te halen. Vijf seconden om het uit mijn lichaam te laten gaan. De beginnende boosheid negeerde ik door een ademhaling te simuleren die overeenkwam met mijzelf schommelend in een hangmat.

Ze vulde aan: op een ver en warm eiland ergens in de tropische oceaan. Ik wilde nog zeggen dat de tropische niet bestaat. Het kon niet. De cyclus moet in vijf keer. Vijf keer in en vijf keer uit. Eigenlijk wilde ik alleen seks met haar. Wilde kinky seks. Van mijn vuist in haar kut. Wijd opensperrend. Heen en weer. Vingers strekken en de vuist weer ballen.

Het ging niet gebeuren. Ze was tegen sadomasochisme, noemde zichzelf wel een bazig type en benadrukte nog een keer dat ze niet dat soort vieze spelletjes speelt. Ik stak mijn hand uit en noemde mij Jan. Jan de vieze man, zei ik nog monter. Ik fist en lik kut en ben ook niet vies van anale spelletjes maar doe niets waar de kinderen bij zijn. Bloed, poep en pisvrij zei ik ook nog.

Toen was ze al weg en ik vroeg mij af of ik er achteraan moest kruipen. Zo op mijn knieën door het gras. Haar kont was iets te, de rest was mooi in verhouding. In gedachten voelde ik mijn lijf al over haar kruipen. Mijn mond kussend op zoek naar haar bil. Dat tanden zouden bijten. Hard, vlees, ranzig met kwijl enzo.

Ik liep twee dagen achter haar aan. Toen draaide ze om. Stond wijdbeens met haar handen in haar zij. Het Groningse accent snerpte en even dacht ik aan een blonde homo in zwarte latexbroek. Ze vroeg wat ik wou en ik zij oprecht dat ik haar wilde. Dat vond zij ook en ik mocht een half uur na het invallen van het duister bij haar huis zijn.

De deur was open en het was nieuwe maan. Dat bracht een donkere nacht. Ik klopte nog maar zij trok mij binnen. Razendsnel hielp ze mij uit de kleren. Ik riep nog: nee niet dat! Maar alles moest uit. Ik was alleen in mijn naaktheid. Hoe zeer had ik mijn best gedaan. Het enige wat overbleef waren resten make up. Wilde vegen die achterbleven alsof er een vechtpartij was geweest.

Dat was het niet. Het was liefdevol al greep ze mij stevig bij de ballen. Ze sloeg met een vaardige hand. De zweep, mijn lichaam stevig gesnoerd. Geen ontkomen aan, ook geen onverwachte beweging mogelijk. Het was veiliger dan verwacht. Dus droomde ik van een einde met een fijn anaalspel. Oprekken, groter maken en in een overvloedig oliebad neukend klaarkomen.

Ik was verdorie travestiet. Mijn jurk, de kousen, alles was mij ontnomen. Neem dan ook mijn eerbaarheid. Maar nee. Ze zoog me. Haar lippen rond mijn eikel daarna gulzig en veel te diep. Ik wilde niet. Het orgasme verdrongen door andere gedachten. Ze wist het en kneep juist daar. Ik kermde, ze smoorde niet, het werd een gil.

Dus ik kwam. Niet vol overtuiging. Als een dief in de nacht. Verkleed, een man in vrouwenkleren. Een vrijdenker, iemand die niet bang is om zich uit te spreken maar ook vandaag weer zweeg. Je voelt je altijd wat knullig als er drie tissues worden gepakt en je productie wordt weggewerkt. Vernederend zo je wilt. Of passie terug gebracht tot praktisch.

Toen we naast elkaar lagen op het bed dwaalde mijn hand over haar buik naar beneden. Ze duwde weg, het hoefde niet. Ze rookte een sigaret en het was klaar. Ik probeerde nog een opening. Dat ze trots was op Bas en Lian. Ja, zei ze. Daarna: O, internet. Ja er moet een man bij, morgen weer, eerst dit en nu is het klaar.

Ik draaide mij om. Keek haar vragend aan. Ze stapte uit bed. Stopte de resten van mijn kleren in een plastic tas. Als je je jas aandoet ziet niemand iets. Het is nog donker. Ik schudde. Zij niet. De deur ging veel betekenend open. Ik noemde mijzelf travestiet, vroeg overduidelijk om nog een keer en meer. Haar hoofd schudde: daar past geen man bij.

Ik verliet het pand. Mijn hoofd in puin. Als tegen een rots geslagen.

Meer informatie

Meer fantasieën en verhalen

Bronvermelding

Ingestuurd door: © B-liever

BDSMforyou lijn

2 reacties

Geef een reactie