NIEUW: E-book Sissytraining

Sissytraining is na “Wat is BDSM?” en “Hoe word je een goede Femdom sub?” het derde e-book wat is uitgebracht in de serie van praktische BDSM e-learnings. Dit e-book is speciaal geschreven voor iedereen die stappen wil zetten in sissyfication. Het boek gaat antwoorden geven op vragen over de mentale beleving maar geeft ook heel praktische tips op gebied van uiterlijke verzorging, make up, kledingkeuze, huishoudelijke klusjes en hoe je op zoek kunt gaan naar een (seks)date.

NIEUW: E-book Sissytraining

Sissytraining

Deze Sissytraining zit vol tools voor sissyfication. Perfect voor beginnende Sissy’s, maar ook prima geschikt voor Sissy’s die verder willen komen in hun beleving. En/of Dominanten die graag de Sissytraining serieus willen aanpakken. Het geeft je inzichten maar het toont je ook een koers die je zou kunnen gaan. Uiteraard vol mogelijkheden om er je eigen draai aan te geven.

Deze training is natuurlijk als eerste bedoeld voor alle Sissy’s die met dit e-book een belangrijke, maar laagdrempelige eerste (tweede, of derde) stap willen zetten. Het kan je inzicht geven over het proces van verlangen naar daadwerkelijk de invulling geven aan een leven als serieuze Sissy. Je leert op diverse gebieden bruikbaar en dienstbaar te zijn. Maar het neemt je ook mee op weg naar jezelf, naar die diepste kern van je zijn.

Basis van een allround Sissytraining

Natuurlijk is dit e-book ook perfect voor alle Dominanten die graag aan de slag gaan met een Sissytraining en vergaande sissyfication. Maar eigenlijk nog niet zo goed weten hoe ze dit moeten aanpakken. In dit e-book vind je heel veel tips & tricks. De inhoud zou de basis kunnen vormen van iedere serieuze Sissytraining. Zie het als een raamwerk, waar je uiteindelijk zelf de gordijnen in ophangt.

Mijn doelstelling

Ik ben een geboren FemdomLady. BDSM is sinds mijn herkenning en erkenning, onlosmakelijk aan mij verbonden. Ik zet mij actief in om de (buiten)wereld kennis te laten maken met de kracht en pracht van deze lifestyle. Op allerlei gebieden. Dit doe ik onder andere met het geven van uitdagende workshops, verhelderende lezingen, informatieve websites, inspirerende e-learnings, opbouwende coach-gesprekken en met het schrijven van prettig leesbare boeken.

Bestel het e-book


Sissytraining (e-book)

Een Sissytraining vol tools voor sissyfication. Perfect voor beginnende Sissy’s, maar ook prima geschikt voor Sissy’s die verder willen komen in hun beleving en/of Dominanten die graag de Sissytraining serieus willen aanpakken. Deze training is natuurlijk als eerste bedoeld voor alle Sissy’s die met dit e-book een belangrijke, maar laagdrempelige eerste (tweede, of derde) stap willen zetten. Dit e-book kan je inzicht geven over het proces van een verlangen naar daadwerkelijk de invulling geven aan een leven als serieuze Sissy.

9789465018287 | 15,00 euro

Meer informatie

E-book: Wat is BDSM?
Hoe word ik Meesteres? Een naslagwerk voor de beginnende Domina
Jay, zoektocht van een Meesteres
De overtreffende trap van liefde heet BDSM
BDSM boekenhoek

BDSMforyou lijn