Fifty Shades Freed Vibratie-eitje met afstandsbediening

Fifty Shades Freed Vibratie-eitje met afstandsbediening
lijn bdsm

Vibratie-eitje met afstandsbediening – Voor dit genotsapparaatje moet je wel een heel brave sub hebben… want dit verdien je niet zomaar!

Algemene informatie Vibratie-eitje met afstandsbediening

Soms verdienen ook subjes een verwenmomentje of een beloning voor goed gedrag. Dit vibratie eitje leent zich daar perfect voor! En de afstandsbediening bevindt zich uiteraard in jouw handen. Jij kunt daarmee de mate van genot bepalen en mee variëren en spelen. Uitdagen, genieten, straffen, belonen, dat wordt een intens samenzijn! Wat dacht van het idee dat zij die eitjes draagt in de bus of tram… en dat de afstandsbediening zich in jouw zak bevindt…

Gillend klaarkomen

Vlak voor je uit eten gaat, laat je haar het eitje inbrengen. Niemand van de aanwezigen zal iets in de gaten hebben wanneer jij je hand in je zak laat glijden en zacht de eitjes laat trillen. Zij zal niet weten wat ze overkomt terwijl ze toch haar gezicht in de plooi moet zien te houden.
De afstandsbediening werkt tot 8 meter afstand, dus wie zou het merken dat jullie een intens spel samen spelen met zoveel ruimte tussen jullie? Tenslotte sta jij gewoon met je rug naar haar toe… slechts af en toe nonchalant omkijkend om te checken of het haar lukt om niet gillend klaar te komen.

Fifty Shades Freed Vibratie-eitje met afstandsbediening

Waterproof

Het vibratie eitje is waterproof zodat je haar ook in het water kunt laten genieten en wat ziet hij er weer prachtig uit! Doordat de buitenlaag van het eitje is gemaakt van zachte siliconen, voelt het apparaatje heerlijk zacht. Dit is echt geen straf om te moeten dragen. In tegendeel.

Fifty Shades Freed Vibratie-eitje met afstandsbediening

In de praktijk

Het apparaatje wordt geleverd in een mooi doosje. In de doos vind je het vibratie ei, de afstandsbediening, het oplaadsnoertje en een mooi bewaarzakje. Je bent dus helemaal compleet voor uren speelplezier! Geen gedoe met batterijen, gewoon snoer in een USB stekker en opladen maar! Wel handig om dit regelmatig te doen!

Fifty Shades Freed Vibratie-eitje met afstandsbediening

Waardering Vibratie eitje

Uiterlijk5 Heel mooi
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja Zeker!
AanbevelenJa Absoluut
Eindcijfer9

Een vibrator die je alle vrijheid geeft en waar je absoluut een blij ei van wordt! Dit is fun fun fun in het kwadraat!

Technische productinformatie

NaamVibratie-eitje met afstandsbediening
MerkFifty Shades Freed
Gewicht152 gram
Materiaalsiliconen, ABS
EAN5060493003433
KleurPaars met rosé goud
Prijs99,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Termen en uitleg: de vibrator

Fifty Shades Freed Vibratie-eitje met afstandsbediening
BDSMforyou lijn

Geef een reactie