Productbespreking – FSD Halsband met ketting

FSD Halsband met ketting

FSD Halsband met ketting – Om je slaaf of slavin uit te laten…

Algemeen FSD Halsband met ketting

Zover ik weet heb ik nog niet eerder een product in mijn handen gehad van het merk ‘Fifty Shades Darker’. Dit keer gooi ik mijn mening over de film overboord en besluit ik wat van dit merk te proberen. Ik kies voor een halsband met ketting. Handig om mijn sub mee vast te maken, zodat hij alleen nog maar aan de ketting kan meelopen. Erg handig voor feestjes en partijen. Eigenlijk zou ik hem het liefst op straat ook zo laten lopen, maar dat is maatschappelijk gezien misschien niet zo handig. Dus beperk ik mij tot hem aanlijnen tijdens bepaalde gelegenheden.

Als de halsband arriveert en ik de plastic zak open, word ik blij. Ik zie namelijk een mooie fluwelen bewaarzak, waarin de halsband en ketting zitten. De metalen gespen van de halsband zijn afzonderlijk verpakt met vloeipapier, zodat ze niet kunnen beschadigen. Aan dat soort details, zie je dat er aandacht aan een product wordt besteed. Voor mij zijn dat bewijzen van liefde en passie voor het product.
Het leer voelt erg soepel en de band is aan de binnenkant met een soort zachte kussen bedekt. Ik kan mij voorstellen dat het fijn moet zitten bij mijn sub wanneer hij dit draagt. En als ik de halsband bij mijn sub om bindt, wordt dit door hem beaamd. Waarschijnlijk is deze halsband meer voor vrouwelijke subs gemaakt, want ik merk dat de band eigenlijk iets groter had mogen zijn. Hij past wel, maar voor het mooie had hij wel iets ruimer gemogen en eigenlijk vind ik deze combinatie ook net iets te verfijnd voor mijn (mannelijke) sub. Misschien richt het merk FSD zich wel meer op de vrouwelijke sub, net als in de film.

Aan het uiteinde van de ketting zit een mooi lus waarmee je je sub overal naar toe kunt leiden. Het is een mooie combinatie die vooral voor de beginnende BDSM’er perfect geschikt is. Hij is zacht en afgewerkt met mooie details.

FSD Halsband met kettingFSD Halsband met ketting

In de praktijk

De kleur van het leer is een combinatie van blauw/grijs. De halsband is eenvoudig te verstellen en mooi afgewerkt. Je ziet dat er aandacht is besteed aan de details. Mooie zachte materialen, bijzondere sluitingen, prachtige bewaarhoes, dat soort dingen.

Dat maakt deze collar/ketting combinatie een mooi product om mee te beginnen. Het is allemaal niet zo rauw of naar. Het is juist mooi en zacht! Zoals BDSM ook kan zijn. Grillig, onvoorspelbaar maar ook vol verbondenheid en geborgenheid.
De riem is 71,5 cm lang, zodat je sub goed bij je in de buurt blijft lopen. Absoluut een mooi product!

Waardering

Uiterlijk5 Prachtig afgewerkt, veel mooie details
Gebruikersgemak5 Spreekt voor zich
Prijs/kwaliteit5 Mooi duurzaam product
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa, zeker voor de beginnende BDSM’er
Eindcijfer8,5

Een mooie stijlvolle halsband met ketting. Zeker goed geschikt voor de beginnende BDSM’er omdat het niet zo rauw of afschrikwekkend overkomt, maar juist heel liefelijk. Hiermee kun je je sub absoluut blij maken.

Technische productinformatie

NaamHalsband met Ketting
MerkFifty Shades Darker
Gewicht352 gram
Materiaalleer en metaal
EAN5060057875933
Kleurblauw/grijs
Prijs140,00 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen- Collar of halsband

FSD Halsband met ketting
BDSMforyou lijn

Geef een reactie