Adventskalender Naughty & Nice 2019

Spannend aftellen naar Kerstavond…
Ik ben dol op een adventskalender. Dat was ik vroeger al, toen ze nog alleen luikjes met afbeeldingen hadden. Later kwamen daar chocolaatjes achter te zitten en inmiddels zijn er adventskalender met ondeugende speeltjes! Hoe leuk wil je het aftellen tot Kerstavond hebben? De totale waarde van alle seksspeeltjes in deze kalender is maar liefst 450 euro! Het pakket kost je slechts 119 euro. Als je nou je D wil verwennen, écht wil verwennen, dan is dit een prachtig cadeau! Een cadeau waarvan ze maar liefst 24 dagen (en nog veel langer) plezier van kan hebben.

Adventskalender Naughty & Nice 2019

Algemeen “Adventskalender Naughty & Nice 2019”

Ondeugende seksspeeltjes

Deze adventskalender ziet er niet alleen prachtig uit, hij zit ook nog eens vol met ondeugende seksspeeltjes voor jou en je partner. De meeste speeltjes zijn door beiden te gebruiken, een enkel speeltje is specifiek man- of vrouwgericht. Hoewel de inhoud meer seks dan BDSM-gericht is, werd ik toch heel erg blij van deze kalender, want er zitten eigenlijk alleen maar bruikbare producten in die garant staan voor veel plezier! En natuurlijk mogen die varkentjes van mij ook wel eens verwend worden. Met kerst ofzo. Dat is dan mijn kerstcadeautje voor hun.

Prachtig design

De producten in dit pakket zijn qua design perfect afgestemd op elkaar. Dat maakt het een mooi geheel. De producten zijn veelal uitgevoerd in matzwart (siliconen) met een vleugje goud. De siliconen voelen zo heerlijk zacht aan! De gouden touch geeft de producten een mooie en chique uitstraling. Met al die producten bij elkaar kan ik je garanderen dat je nachtkastje te klein is geworden! Als alle pakjes zijn uitgepakt heb je er een mooie collectie bij!

Handig is trouwens het bijpassende etui waarin je bijvoorbeeld de flesjes met olie, glijmiddel en ander klein materiaal kunt bewaren.

Geen ervaren BDSM’er?

Ben je geen ervaren BDSM’er? Geen probleem! Alle speeltjes zijn perfect te gebruiken voor beginners. Je komt dus géén producten tegen die eng of lastig zijn. Deze adventkalender herbergt alleen speeltjes ter plezier, vermaak en/of genot.

Was alles bruikbaar en fraai?

Bijna wel. Ik vond er één product tussen zitten, waar ik iets minder blij van werd, maar misschien is dat een persoonlijke voorkeur. Dit waren de handboeien, deze vond ik – door de klittenbandsluiting en het kleine formaat – nogal goedkoop aandoen. Jammer, want de rest van de kalender vond ik echt heel mooi en van de veelzijdigheid aan producten werd ik echt blij. In plaats van de handboeien had het een idee kunnen zijn om er een goede toycleaner in te stoppen, want die ontbreekt aan het assortiment en is juist zo belangrijk. Er zitten namelijk veel producten in, waarbij een goede reiniging belangrijk is. Misschien een goede tip voor de samenstellers, ruil die handboeien in voor een goede speeltjesreiniger en het pakket is helemaal perfect.

Goed over nagedacht

De samenstelling van producten laat overigens goed zien dat er goed over nagedacht is. Er zitten hooguit 2 speeltjes in die alleen voor een vrouw gebruikt kunnen worden en 2 speeltjes die alleen door een man gebruikt kunnen worden. De rest van de speeltjes zijn voornamelijk voor beiden geschikt. Absoluut mijn complimenten daarover! En ook over het design. Dat mat zwarte met een kleine gouden touch, is echt heel fraai.

Ik wil natuurlijk hier niet verklappen wat er allemaal in de kalender verborgen zit. Maar als je hem iemand cadeau wilt geven, wil je dat misschien toch weten. Daarom kun je op deze link (pas op: spoiler) een fotocollage zien van alles wat we in de kalender hebben aangetroffen.

In de praktijk

De kalender ziet er prachtig uit en kun je ergens neerzetten, zonder dat het de inhoud verraadt. Alle producten zitten in mooie doosjes verpakt, die met elkaar als een puzzel in de kalender passen. Op de doosjes staan de nummers van de dagen, maar je kunt er ook op lezen wat er in het doosje zit en waar je het voor kunt gebruiken. Als je dus iets uitpakt en je hebt geen idee wat het is, dan lees je gewoon de (engelstalige) instructies op het doosje. Ik betwijfel echter of dit snel nodig zal zijn, want de meeste producten wijzen eigenlijk vanzelf.

Dit is echt een mooi cadeau om je partner mee te verwennen. Het is namelijk hartstikke leuk om te krijgen, maar het is ook nog eens heel spannend om samen iedere dag een pakje uit te pakken en misschien wel gelijk te gebruiken… Dat is nog eens spannend en kinky toeleven naar de kerst!

Waardering

Uiterlijk5 (Heel fraai vormgegeven)
Gebruiksgemak5 (De meeste producten spreken voor zich)
Prijs/kwaliteit5 (Top!)
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Een sexy cadeau waar je allebei plezier van kunt hebben!

Technische productinformatie

NaamAdventskalender Naughty & Nice 2019
MerkLoveboxxx
Gewicht2540 gram
Materiaal
EAN8719934001312
KleurZwart met goud
Prijs119 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Fantasie: Een pijnlijke kerstmis
Spoiler: Inhoud adventskalender Naughty & Nice

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn