De avonturen van een Pink Lady

In de blog “Stringzz The app, voor een grote lach op je gezicht!” op onze dochtersite Femdom-Lifestyle.nl, laat ik je kennismaken met de Femdom-app Stringzz. Ik speel via deze app met slaaf a, een inspirerende Femdomslaaf (eigendom van een andere Meesteres). Ik kan hem via de app de hele dag volgen, met hem chatten, opdrachten geven en natuurlijk straffen en belonen. Er is nog veel meer mogelijk via deze Femdom-app, dus surf gerust even naar deze blog of ga direct zelf aan de slag met de app. Je kunt de app vanaf de site downloaden. In dit geval is dat de website stringzztheapp.com. Een paar dagen geleden gaf ik slaaf a de opdracht om een fantasie voor mij te schrijven, gebaseerd op zijn metamorfose tot Pink Lady. Als je het ontstaan van Pink Lady wil weten, dan kun je dit lezen via deze links:

Mijn belevingen op Stringzz deel 1: “Ik ben een waardeloze prul”
Mijn belevingen op Stringzz deel 2: “Sissyfication”

De avonturen van een Pink Lady

Pink Lady

Het was op een dinsdag dat ik de uitnodiging ontving om deel te nemen aan de Sissy en Sletten Party van Meesteres Moriah en Meesteres Alexandra. Het zou de volgende zaterdag plaatsvinden. In de uitnodiging werd erop aangedrongen om mijn prachtige nieuwe roze bodystocking te dragen en de mooie bijpassende roze kousen. Plus natuurlijk de nieuwe roze hoge pumps die ik eerder opgedragen was te kopen. Ik dacht na. Het was best al weer een tijdje geleden dat ik deze sexy roze outfit had aangehad. Ik ben nog steeds aan het verkennen wat het dragen van roze vrouwelijke ondergoed met mij als man doet. Ik ben in ieder geval zeker nog niet aan het concept gewend. Toch zou ik zeker zaterdag komen opdagen met mijn mooie roze ondergoed onder mijn kleding. Zo heb ik dat ook direct aan Meesteres Moriah geantwoord.

Opgewonden wakker

Toen de bewuste zaterdag was aangebroken, werd ik opgewonden wakker. Ik liep meteen naar de kast en opende de doos waarin ik de roze spulletjes zorgvuldig had opgeborgen. Voorzichtig haalde ik het uit de doos en nam het mee naar de badkamer. Eenmaal na het douchen deed ik voorzichtig het roze kanten setje aan. Mijn piemel en ballen moest ik een beetje in de vrouwelijk vorm van de bodystocking proppen. Vervolgens keek ik in de spiegel en op de een of andere manier vond ik het mij fantastisch staan! Zo’n grote, sterke man met zulk delicaat vrouwelijk kanten ondergoed. De paradox voelde opwindend. Ik voelde mezelf mooi op een manier die ik normaal niet voel. Ik kleedde me verder aan met mijn gewone kleding over het roze setje en vulde de rest van mijn dag met nutteloze activiteiten, tot het tijd was om naar de Party te gaan….

Roze hoge hakken

Toen ik aankwam bij de Sissy en Sletten Party – het kostte me een paar minuten om te durven aanbellen – werd ik direct door de indrukwekkende Meesteres Moriah en haar mooie vriendin Meesteres Alexandra binnen genodigd. Ze toonden mij een deur achter welke ik mij kon uitkleden.  De textielen tas die om mijn schouder hing viel Meesteres Alexandra meteen op: “Wat zit daarin?” vroeg ze streng. Ik antwoordde snel dat mijn roze hoge hakken in de tas zaten. Zij knikte goedkeurend en gaf aan dat ik die ook meteen kon aandoen bij het omkleden. Ik liep door de aangegeven deur een klein kamertje in, waar ik me kon verkleden.

Mijn oog viel op een paar kluisjes in de hoek en ik begreep onmiddellijk wat van mij verwacht werd. Ik legde al mijn bezittingen, mijn schoenen, kleding, sleutels, telefoon en dergelijke in één van de kluisjes en sloot het af met de sleutel. Op de deur van de kamer was een grote spiegel bevestigd waarin ik mijzelf nog een laatste keer kon bewonderen. Hoog toornde ik op de hoge hakken en keek lonkend naar mijzelf. Ik vond dat ik er mooi uitzag voor een Sissy en Sletten Party.

Sleutel van het kluisje

En het eerste dat meesteres Moriah deed toen ik de deur uit kwam, was de sleutel van het kluisje uit mijn hand nemen. Snel deed ze de sleutel in een andere kluis, met een cijferslot leek het, en sloot deze snel. Het werd mij direct duidelijk dat ik vandaag alleen maar mijn spulletjes zou kunnen terugkrijgen wanneer de Dames daartoe bereidwillig zouden zijn. Ik likte nerveus mijn lippen, het idee dat mijn spullen zo achter slot en grendel lagen wond mij ineens heel erg op. De Meesteressen namen mij mee naar een soort van woonkamer.

Er waren al vier andere personen in de kamer. De sfeer ademde iets van nervositeit. Alle personen waren mannen, gekleed in mooie of sexy dameskleding, de één nog extravaganter dan de ander, en allen met kleurige make-up en lippenstift op. Ik realiseerde mij dat ik daar helemaal niet aan had gedacht, op deze mate van feminization was ik nog niet bedacht. Ik moest mij van de Meesteressen bevallig voorstellen. Heupwiegende liep ik de kamer rond en stelde mij aan eenieder één voor één voor als ‘Pink Lady’, zoals Meesteres Moriah mij in de uitnodiging had geïnstrueerd. Ik keek de mannen stuk voor stuk aan en merkte dat ze allemaal erg hongerig naar me keken. Het maakte mij wat onzeker, en kwetsbaar, voelde ik.

Spannende spelletjes

“Laat de spelletjes beginnen!” commandeerde Meesteres Moriah al snel. Vanaf dat moment werden er allemaal spannende spelletjes gespeeld. Zoals een modeshow door ons allen op opzwepende muziek, of een sexy striptease opdragen aan één van de aanwezigen; een ander kreeg een flink pak slaag met een cane, terwijl hij/zij met haar rok en ondergoed op de voeten voorovergebogen lag over een tafel. Plotseling was ik aan de beurt zei Meesteres Moriah. Ik voelde mijzelf verstijven; wat zouden ze met mij gaan doen?

“We gaan het spel van de dobbelsteen met jou spelen, Pink Lady. Kijk, hier is de dobbelsteen al. Er zijn 3 opties waarvan je er één moet uitvoeren, en die ene optie wordt door de dobbelsteen bepaald. Laat me je de eerste optie uitleggen. Als de geworpen dobbelsteen 1 of 6 toont, zuig je alle piemels in de kamer stijf. En zorg je ervoor, dat er daarbij minimaal één piemel in je mond klaarkomt, maar niet méér dan één. Gebeurt dat toch, dan blijf je het gehele weekend hier aan deze paal vaststaan en krijg je de rest van de tijd continu met de zweep van Meesteres Alexandra.”

Voorover op de tafel

Ik keek voorzichtig naar Meesteres Alexandra en zag dat haar ogen feller begonnen te stralen. Ik probeerde het te negeren maar ze zag tot haar vermaak dat ik er zichtbaar van schrok. “Optie twee,” vervolgde Meesteres Moriah: “als de geworpen dobbelsteen 2 of 5 toont, leggen we je voorover vast over deze tafel en zoeken we de dikste lul in de kamer om je langs je mooie kante body in je kontgaatje te neuken. Je hoge hakken mag je dan aanhouden hoor, we pakken wel een bankje waar hij op mag staan.” Uit mijn ooghoek zag ik één van de aanwezigen opgewonden met zijn voeten wiebelen; ik schatte in dat hij wel wist dat hij de dikste piemel van het gezelschap zou hebben.

“Optie drie,” vervolgde Meesteres Moriah onverstoord: “We weten dat je nog niet erg gewend bent aan je mooie sexy ondergoed en dat je het alleen nog diep onder je kleding hebt gedragen. Als de geworpen dobbelsteen 3 of 4 toont, loop je gekleed in slechts je roze ondergoed en je roze hoge hakken naar buiten, naar de snackbar aan de overkant, en koop je een ijsje voor iedereen.” Ik ging trillen bij de gedachte alleen al; zo’n grote onthulling van mijn verborgen vrouwelijkheid, mijn kwetsbaarheid, op klaarlichte dag in een vreemde straat en in een vreemde winkel!  

Sadistische glimlach

Meesteres Alexandra pakte een schaal, en Meesteres Moriah schudde de dobbelsteen hard in haar hand voordat ze hem in de schaal liet vallen. Het getik van de dobbelsteen in de metalen schaal leek eindeloos te duren. Toen het geluid eenmaal verstomde, reikte ik mijn hals, maar ik kon net niet in de schaal kijken. Meesteres Moriah en Meesteres Alexandra keken wel in de schaal, bijna tegelijkertijd. Aan de sadistisch glimlach om de mondhoeken en aan hun glimmende ogen kon ik zien dat ze erg fijn vonden wat ze zagen….

Hoe gaat het verder…?

Uiteraard heeft slaaf a via Stringzz de opdracht ontvangen om verder te schrijven aan deze fantasie. Want jullie willen natuurlijk ook weten wat hij heeft gegooid en hoe dit verder gaat… Ik wéét wat hij heeft gegooid, want samen met Meesteres Alexandra heb ik in de schaal gekeken…

Wordt vervolgd…

Ook aan de Stringzz?

Heb je na het lezen van mijn belevenissen op deze app ook zin in deze Femdom-app gekregen? Je kunt de app vanaf de site downloaden. In dit geval is dat de website stringzztheapp.com.

Meer informatie

Een Femdomlady op vakantie
Een femdomlady in het bos

Bronvermelding

© tekst & afbeelding: slaaf a

BDSMforyou lijn