Een Femdomlady op vakantie

Een Femdomfantasie reist altijd mee…

De hectiek van de laatste weken was even teveel geworden. Ze wilde rust om Haar heen, een vakantie om bij te tanken op een plek waar ze zich kon opladen zodat haar creativiteit weer kon gaan stromen. De laatste maanden waren tropenmaanden geweest. Werk, gezin, problemen en desillusies. Er lag echter ook nog een manuscript wat aandacht behoefde en wat niet echt wilde vlotten; er moesten nog zo’n 40.000 woorden worden geschreven waarvoor zij thuis niet de juiste inspiratie kon vinden. Voor haar gevoel zat ze op een dood spoor en werd teveel afgeleid door de dagelijkse beslommeringen, waardoor haar creativiteit werd beperkt.

Zin in een lange autorit had ze niet, dus had ze iets uitgezocht op een redelijke afstand van Haar woning. Haar oog was gevallen op een boerenbedrijf, wat enkele chalets verhuurde. Hooguit anderhalf uur rijden van Haar vandaan. De foto’s lieten Haar een wijds landschap zien. Dat was al een stuk beter dan de muren van steen die haar dagelijkse uitzicht vormden. Een van de nadelen van wonen in een stad.
De reservering was vlot verlopen, zo buiten de schoolvakanties bleek er nog volop plek. Nu was het slechts nog een kwestie van tassen pakken en op pad. Naast kleding, verzorgingsartikelen, laptop en andere noodzakelijkheden, pakte ze ook wat leuke speeltjes in. Je kon immers nooit weten waar dat goed voor kon zijn. In de keukenkastjes en koelkast sprokkelde ze nog wat proviand bij elkaar en ze was klaar voor vertrek.

Tijdens de rit maakte steen en beton plaats voor groen en groener. Het stemde Haar vrolijk. Na anderhalf uur rijden hoorde Ze het navigatiesysteem zeggen ‘Bestemming bereikt’. Voor Haar zag Ze een echte Drentse boerderij. Ze parkeerde Haar auto op het erf en stapte uit. Heerlijk om weer even de benen te kunnen strekken. Ze snoof de lucht op van vrijheid, ruimte, ontspanning.
Ze loopt naar de boerderij, maakt kennis met de boerin, krijgt Haar sleutels en een korte uitleg waar de chalets precies staan en dan kan Haar korte vakantie beginnen.

Het viel niet tegen, de omgeving van het chalet was rustig en mooi, hier moest het wel lukken om binnen een paar dagen de rust weer te vinden en om zichzelf weer op te laden met nieuwe fantasieën en frisse ideeën. Nadat alle spullen waren uitgepakt, maakte ze een lekkere kop koffie en koesterde zich buiten in de zon. Het was een goed idee geweest om wat proviand mee te nemen, zo was het niet nodig eerst boodschappen te gaan doen. Nu kon de vakantie gelijk beginnen, heerlijk relaxed in de zon met een warme kop dampende koffie binnen handbereik.

De zon had een heilzame werking op haar lichaam en de warmte gaf een weldadig gevoel. Geheel ontspannen, keek Ze om zich heen en genoot van de cafeïneshot.
In de verte was een boer bezig met zijn werk. Hij leek ruzie te hebben met een koe, die blijkbaar niet wilde doen wat hij wilde. ‘Vrouwen zijn altijd eigenwijs’, ging het door Haar hoofd.
Hij leek nog niet zo oud en voor zover zij het vanaf deze plek kon beoordelen, zag hij er goed uit. Hoewel dat van dichtbij natuurlijk nog behoorlijk kon tegenvallen. Ze genoot van het uitzicht, temeer omdat hij hard aan het werk was en zij hier heerlijk lag te niksen. Zo zou het leven altijd moeten zijn. De man werkt, de vrouw geniet. De zon en het niks doen deden hun werk en na een paar minuten was ze weggedommeld en werd meegenomen in een onsamenhangende droom over koeien, grasweides en jonge boeren.

Een uur later was het voorbij. Ze keek nog wat lodderig om zich heen en zag hoe de zon al aan het zakken was, het begon zelfs al af te koelen. De jonge boer was inmiddels van zijn land verdwenen . Ze nam een kleine slok van Haar koffie, om deze met een vies gezicht weer even hard uit te spugen. Bah, koude koffie. Dan maar naar binnen voor een lekkere warme douche. Daar knapte je altijd van op. Het warme water voelde heerlijk aan. Na het douchen nog een heerlijke bodylotion en terwijl Ze Haar handen over Haar huid voelde gaan, kreeg Ze zin in meer en ontstond er een ondeugend plannetje. Waarom zou deze week niet een beetje spannender verlopen dan normaal? Spanning is doorgaans creatief stimulerend. Misschien moest Haar boerenbuurman, eens van wat dichterbij bekeken worden. Gehuld in een strakke spijkerbroek, hoge zwarte laarzen, een leren korset met daar overheen een leren jasje, zodat het leren korsetje niet gelijk opviel voor een toevallige passant. Ze verzamelde wat van Haar speelgoed en vertrok richting boerenland.

Het was stil op het erf. Geen boer te bekennen. Jammer. ‘Misschien was hij wel naar de plaatselijke kroeg.’ Ze stond al op het punt om terug te gaan toen er plots een staldeur door de wind open waaide. Nieuwsgierig liep ze op het geluid wat uit de stal kwam af en daar stond hij voorover gebogen iets te timmeren. Hij was geconcentreerd en hoorde daarom niet dat Zij zachtjes op hem toeliep, tot vlak achter hem, en ineens met harde stem zei: ‘Sinds wanneer is het toegestaan er zo uitdagend bij te staan? Voorovergebogen nog wel. Geheel in de juiste positie om Mij te ontvangen!’ De jonge boer schrok zich rot. Zijn hamer viel uit zijn handen, hij schoot omhoog en draaide zich om. ‘Mmm… van dichtbij was hij zelfs nog leuker.’ Guitige ogen en de kuiltjes in zijn wangen lachten Haar toe. Blijkbaar was hij verrast, maar op een aangename manier. Of Ze moest die twinkeling in zijn ogen heel verkeerd interpreteren. Hij leek in ieder geval een geweldige vangst. Zijn ogen dwaalde over Haar outfit en om er te zeker van te zijn dat het hem wat deed, greep Ze hem zonder te waarschuwen in één keer in zijn kruis. Zijn verschrikte gezicht werkte op Haar lachspieren. Dit had hij duidelijk niet verwacht. Zijn enorme pik werd in Haar hand stijver en stijver. Precies wat Ze wilde weten. Ze voelde zijn opwinding. ‘Aangenaam kennis te maken, sletje. Je voelt je zeker heel wat hier op je eigen bedrijf? Voor Mij ben je gewoon een kleine boerenslet, die Mij eens goed gaat vermaken.’ ‘Jij gaat Mij hier een spannend verblijf bezorgen!’ De jonge boer wist zich geen houding te geven, hij was duidelijk van zijn stuk gebracht. Met een ruk, trok Ze zijn overall open. ‘Laat eens zien wat daar onder zit!’ Tot Haar grote verrassing was hij hieronder naakt. Zijn opwinding was hierdoor duidelijk zichtbaar. ‘Uit!’ Als een gedwee lam stapte hij uit zijn overal en daar stond hij naakt voor deze vreemde Vrouw. Zijn lichaam glansde in het kunstlicht dat was bevestigd aan de muren van de schuur. ‘Dit gaat leuk worden,’ dacht Ze bij zichzelf. Uit Haar leren jack viste ze een paar handboeien. ‘Elke Dame zou een stel handboeien standaard bij zich moeten hebben Altijd handig voor spannende momenten.’

‘Omdraaien!’ De jonge boer reageerde niet direct en voor hij het wist gaf Ze hem een knietje in zijn kruis. ‘Omdraaien zeg Ik je toch!’ Kreunend draaide hij zich om, zodat Ze hem handboeien kon aanleggen. ‘Heel goed geil slaafje.’ Terwijl Ze hem liet bukken, gleed Haar andere hand over zijn heerlijke kont. Uit Haar andere jaszak kwam een but plug. Zonder waarschuwing vooraf werd deze in zijn kont geduwd, met als resultaat een hevig kreunende en vloekende boer. Ook dit had hij duidelijk niet zien aankomen. Ze draaide hem om en snauwde: ‘Bek houden! Ik heb je niet om commentaar gevraagd! Kleine sletten hebben gewoon hun bek te houden.’ Om te laten zien dat het Haar ernst was, spuugde Ze hem vol in het gezicht. Uit Haar binnenzak kwam een mondbit tevoorschijn, die twee tellen later de boer in zijn mond had. ‘Zo slet, zo heb Ik tenminste geen herrie meer van je! En nu zitten!’ De jonge boer ging zitten en voelde de but plug daarmee nog wat dieper zijn kont in gaan en kreunde. ‘Benen wijd!’ en gelijk kreeg hij een trap tegen zijn benen. Van schrik spreidde hij waardoor het Haar mogelijk werd een flinke schop tegen zijn ballen te geven. ‘Dit verdienen kleine sletten!’ Ze zakte door Haar knieën, ging bovenop hem zitten en voelde zijn stijve pik tegen Haar aan. ‘Je vond het blijkbaar nogal lekker?’, en sloeg hem vervolgens met een ferme tik in zijn gezicht. Verschrikt keek hij op en met een flinke tik kreeg ook de andere wang een beurt. Zo gloeiden allebei zijn wangen rood op, wat een genot. Ze bereed hem nog wat op en neer over zijn stijve pik, stond abrupt op, trok hem aan zijn haren overeind en draaide hem om. Ver boven hem uit keek Ze hem zelfverzekerd recht in zijn ogen.

‘Tijd voor wat straf boertje. Want je hebt je niet eens voorgesteld! Waar zijn je manieren gebleven…? Of is dat normaal op het platteland?’ Ze pakte een flinke paddle uit Haar tas en sloeg daarmee flink op zijn billen. Het geklets moet in de wijde omtrek hoorbaar zijn en zijn billen werden al snel roder. Zij genoot van het geluid van de paddle, het gekronkel van zijn lichaam en het gekreun dat hij, ondanks zijn mondbit, toch wist te produceren.
Met de paddle werd zijn achterwerk op bedrijfstemperatuur gebracht en nu kon het echte werk gaan beginnen. Haar lievelingszweep, een prachtige leren bullwhipe, die het geluid van knetterende vonken liet horen, wanneer hij neer kwam op het lichaam van de jonge boer, zou het werk van vandaag afmaken. Op zijn rode billen, ontstonden nog diepere striemen, en ook op zijn blanke rug, werd een wegennet getekend van rode striemen. Met glanzende ogen genoot Ze van zijn gekreun en de passie die duidelijk tot uiting kwam in zijn billen. Eerst dan stopte het knallen van de zweep en gleden de toppen van Haar vingers vederzacht over zijn lichaam.
Ze draaide hem om en maakte zijn bit los… ‘Is het lekker sletje?’ ‘Ja’, zei hij. ‘Wat ja?’ ‘Eh, ja mevrouw.’ ‘Ja mevrouw?, terwijl Ze zijn woorden herhaalde, kneep Ze hard in zijn ballen. ‘Ja meesteres!, is het voor jou, kleine, vieze boerenslet!’
‘Maar fijn te horen dat je er zo van geniet. Laat maar eens zien hoe fijn je het vindt en trek jezelf maar af!’ Ze maakte zijn armen los, zodat hij met zichzelf kon spelen. Terwijl hij aan zijn pik begon te sjorren, duwde Ze de but plug nog een beetje dieper in zijn kont… ook viste Ze twee tepelklemmen uit Haar broekzak die op een uiterste pijnlijke wijze op zijn tepels werden geplaatst. Terwijl hij zich aftrok, liet Zij Haar nagels nog eens lekker over zijn buik gaan en trok onverwachts zijn hoofd aan zijn haren achterover. ‘Is het lekker kleine slet?’

Haar mond kwam vlak bij hem en hij maakte aanstalten om Haar te kussen. ‘Denk je echt dat je Mij kunt kussen? Dit kun je krijgen!’ en terwijl Ze met één hand zijn mond opent drukte, liet Ze een sliert van Haar speeksel in zijn mond lopen. Daarna liet Ze zijn hoofd los, zodat hij verder kon gaan met zichzelf af te trekken. Zodra zijn adem zich versnelde en merkte dat hij bijna klaar kwam, trok Ze in één keer beide tepelklemmen van zijn tepels en hoorde hem met een enorme kreun klaar komen. Omdat Ze vlak voor hem stond, spoot hij over Haar leren korset heen. Met een vies gezicht keek ze naar het witte plakkerige spul. ‘Dat wordt schoonlikken, sletje!’

Met lichtelijke tegenzin likte hij Haar leren korset schoon. Nog niet eerder in zijn leven had hij zich zo vernederd gevoeld en toch tintelde zijn hele lichaam nog na van opwinding. Eenmaal schoon gelikt, ging hij weer rechtop voor Haar staan. Ze keek in zijn glanzende ogen en gaf hem een zachte kus op zijn wang. ‘Omdat je zo braaf hebt meegewerkt’, fluisterde Ze zacht in zijn oor. Daarna raapte Ze de spullen bij elkaar en liep weg. ‘Tot morgen!’ riep Ze hem met een grijs toe, dit werd een heel inspirerend weekje! Mijn boek gaat hier helemaal goed komen. Inspiratie vlak bij de deur. Heerlijk!

shoptiptip

Bestel je BDSM producten in onze shop

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

Geef een antwoord