Een Femdomlady op vakantie

De hectiek van de laatste weken was even teveel geworden. Ze wilde rust om haar heen, een vakantie om bij te tanken op een plek waar ze zich kon opladen zodat haar creativiteit weer kon gaan stromen. De laatste maanden waren tropenmaanden geweest. Werk, gezin, problemen en desillusies. Er lag echter ook nog een manuscript wat aandacht behoefde en wat niet echt wilde vlotten; er moesten nog zo’n 40.000 woorden worden geschreven waarvoor zij thuis niet de juiste inspiratie kon vinden. Voor haar gevoel zat ze op een dood spoor en werd teveel afgeleid door de dagelijkse beslommeringen, waardoor haar creativiteit werd beperkt.

Een Femdomlady op vakantie

Vakantie bij het boerenbedrijf

Zin in een lange autorit had ze niet, dus had ze iets uitgezocht op een redelijke afstand van haar woning. Voor deze vakantie was haar oog gevallen op een boerenbedrijf, wat enkele chalets verhuurde. Hooguit anderhalf uur rijden van haar vandaan. De foto’s lieten haar een wijds landschap zien. Dat was al een stuk beter dan de muren van steen die haar dagelijkse uitzicht vormden. Een van de nadelen van wonen in een stad.

De reservering was vlot verlopen, zo buiten de schoolvakanties bleek er nog volop plek. Nu was het slechts nog een kwestie van tassen pakken en op pad. Naast kleding, verzorgingsartikelen, laptop en andere noodzakelijkheden, pakte ze ook wat leuke speeltjes in. Je kon immers nooit weten waar dat goed voor kon zijn. Haar moto: “beter mee verlegen dan om verlegen”. In de keukenkastjes en koelkast sprokkelde ze nog wat proviand bij elkaar en ze was klaar voor vertrek. Haar vakantie kon beginnen.

De vakantie kan beginnen!

Tijdens de rit maakte steen en beton plaats voor groen en groener. Het stemde haar vrolijk. Na anderhalf uur rijden hoorde ze de elektronische stem van haar navigatiesysteem zeggen “bestemming bereikt”. Voor haar zag ze een echte Drentse boerderij. Het zag er gemoedelijk uit en de omgeving straalde rust uit. Ze parkeerde haar auto op het erf en stapte uit. Heerlijk om weer even de benen te kunnen strekken. Ze snoof de lucht op van vrijheid, ruimte en ontspanning.
Ze liep naar de boerderij, maakt kennis met de boerin, kreeg haar sleutels en een korte uitleg waar ze de chalets kon vinden. Uiteindelijk kon haar korte vakantie beginnen.

Rustig en mooi

Het viel niet tegen, de omgeving van het chalet was rustig en mooi. Hier moest het wel lukken binnen een paar dagen de rust te vinden en om zichzelf op te laden met nieuwe fantasieën en frisse ideeën. Nadat alle spullen waren uitgepakt, maakte ze een kop koffie en koesterde zich buiten in de zon. Het was een goed idee geweest om wat proviand mee te nemen, zo was het niet nodig eerst boodschappen te gaan doen. Nu kon de vakantie gelijk beginnen, heerlijk relaxed in de zon met een warme kop dampende koffie binnen handbereik.

Heerlijk niksen

De zon had een heilzame werking op haar lichaam en de warmte gaf een weldadig gevoel. Geheel ontspannen, keek ze om zich heen en genoot van de cafeïneshot. In de verte was een boer bezig met zijn werk. Hij leek ruzie te hebben met een koe, die blijkbaar niet wilde doen wat hij wilde. “Vrouwen behandel je met beleid en respect”, ging het door haar hoofd.

Hij leek nog niet zo oud en voor zover zij het vanaf deze plek kon beoordelen, zag hij er goed uit. Hoewel dat van dichtbij natuurlijk nog behoorlijk kon tegenvallen. Ze genoot van het uitzicht, temeer omdat hij hard aan het werk was en zij hier heerlijk lag te niksen. Zo zou het leven altijd moeten zijn. De man werkt, de vrouw geniet. De zon en het niks doen deden hun werk en na een paar minuten was ze weggedommeld en werd ze meegenomen in een onsamenhangende droom over koeien, grasweides en jonge boeren.

Koude koffie

Een uur later werd ze wakker. Ze keek nog wat lodderig om zich heen en zag hoe de zon al aan het zakken was, het begon zelfs al af te koelen. De jonge boer was inmiddels van zijn land verdwenen. Ze nam een kleine slok van haar koffie, om deze met een vies gezicht weer even hard uit te spugen. “Bah, koude koffie”. Dan maar naar binnen voor een lekkere warme douche. Daar knapte ze altijd van op. Het warme water voelde heerlijk aan.

Na het douchen smeerde ze zichzelf in met een heerlijke bodylotion. En terwijl ze haar handen over haar huid voelde glijden, ontstond een ondeugend plannetje. Waarom zou ze deze week niet een beetje spannender maken? Spanning is doorgaans creatief stimulerend. Misschien moest ze haar boerenbuurman, eens van dichterbij gaan bekijken. Ze schoot snel in een strakke spijkerbroek, trok daar een paar hoge zwarte laarzen overheen, duwde haar volle borsten in een leren korset en trok als laatste een kort leren jasje aan. Ze verzamelde wat van haar speelgoed in een rugzak en vertrok richting boerenland.

Geen boer te bekennen

Het was stil op het erf. Geen boer te bekennen. Jammer. ‘Misschien was hij wel naar de plaatselijke kroeg.’ Ze stond al op het punt om terug te gaan toen er plots een staldeur door de wind open waaide. Nieuwsgierig liep ze op het geluid uit de stal af. Daar stond hij voorover gebogen iets te timmeren. Hij was geconcentreerd en hoorde daarom niet dat zij zachtjes op hem toeliep, tot vlak achter hem, en ineens met harde stem zei: “Sinds wanneer is het toegestaan er zo uitdagend bij te staan? Voorovergebogen nog wel. Geheel in de juiste positie om mij te ontvangen!”

De jonge boer schrok zich rot. Zijn hamer viel uit zijn handen, hij schoot omhoog en draaide zich om. Van dichtbij was hij zelfs nog leuker. Guitige ogen en de kuiltjes in zijn wangen lachten haar toe. Blijkbaar was hij verrast, maar op een aangename manier. Of ze moest die twinkeling in zijn ogen heel verkeerd interpreteren. Hij leek in ieder geval een geweldige vangst. Zijn ogen dwaalde over haar outfit en om er te zeker van te zijn dat het hem wat deed, greep ze hem zonder te waarschuwen in één keer in zijn kruis. Zijn verschrikte gezicht werkte op haar lachspieren. Dit had hij duidelijk niet verwacht. Zijn enorme pik werd in haar hand stijver en stijver. Precies wat ze wilde weten. Ze voelde zijn opwinding.

Aangenaam kennismaken

“Aangenaam kennis te maken, sletje. Je voelt je zeker heel wat hier op je eigen bedrijf? Maar voor mij ben je gewoon een kleine boerenslet, die mij eens goed gaat vermaken. Jij gaat mij hier een aangenaam verblijf bezorgen!” De jonge boer wist zich geen houding te geven, hij was duidelijk van zijn stuk gebracht. Met een ruk, trok ze zijn overall open. “Laat eens zien wat daar onder zit!” Tot haar grote verrassing was hij hieronder naakt. Zijn opwinding was hierdoor duidelijk zichtbaar. “‘Uit!” Als een gedwee lam stapte hij uit zijn overal en daar stond hij naakt voor deze vreemde vrouw. Zijn lichaam glansde in het kunstlicht dat was bevestigd aan de muren van de schuur. “Dit gaat leuk worden,” dacht ze bij zichzelf. Uit haar leren jack viste ze een paar handboeien. Elke dame zou een stel handboeien standaard bij zich moeten hebben. Altijd handig voor onverwachte momenten.

Goed geil slaafje

“Omdraaien!” De jonge boer reageerde niet direct en voor hij het wist gaf ze hem een knietje in zijn kruis. ”Omdraaien zeg Ik je toch!” Kreunend draaide hij zich om, zodat ze hem handboeien kon aanleggen. “Heel goed geil sletje.” Terwijl ze hem liet bukken, gleed haar andere hand over zijn heerlijke kont. Uit haar andere jaszak kwam een buttplug. Zonder waarschuwing vooraf werd deze in zijn kont geduwd, met als resultaat een hevig kreunende en vloekende boer. Ook dit had hij duidelijk niet zien aankomen. Ze draaide hem om en snauwde: “Bek houden! Ik heb je niet om commentaar gevraagd! Kleine sletten hebben gewoon hun bek te houden.”

Mondknevel

Om te laten zien dat het haar ernst was, spuugde ze hem vol in het gezicht. Uit haar rugzak kwam een mondknevel tevoorschijn, die twee tellen later in zijn mond zat. “Zo slet, zo heb ik tenminste geen herrie meer van je! En nu zitten!” De jonge boer ging zitten en voelde de buttplug daarmee nog dieper zijn kont in gaan. Hij kreunde. “Benen wijd!” en gelijk kreeg hij een trap tegen zijn benen. Van schrik spreidde hij zijn benen, waardoor het haar mogelijk werd een flinke schop tegen zijn ballen te geven. “Dit verdienen kleine sletten!” Ze zakte door haar knieën, ging bovenop hem zitten en voelde zijn stijve pik tegen haar aan.

“Je vind het blijkbaar nogal lekker?” Nog voor hij kon antwoorden, sloeg ze hem met een ferme tik in zijn gezicht. Verschrikt keek hij op, maar voor hij het door had, had ze ook op zijn andere wang een flinke tik gegeven. Beiden wangen gloeiden rood op. Ze bereed hem nog wat op en neer over zijn stijve pik, stond abrupt op, trok hem aan zijn haren overeind en draaide hem om. Ver boven hem uit keek ze hem zelfverzekerd recht in zijn ogen.

Waar zijn je manieren?

“Tijd voor wat straf boertje. Want je hebt je niet eens voorgesteld! Waar zijn je manieren gebleven…? Of is dat normaal op het platteland?” Ze pakte een flinke paddle uit haar rugtas en sloeg daarmee flink op zijn billen. Het geklets moet in de wijde omtrek hoorbaar zijn geweest en zijn billen werden al snel roder. Zij genoot van het geluid van de paddle, het gekronkel van zijn lichaam en het gekreun dat hij, ondanks zijn mondknevel, toch wist te produceren.

Met de paddle werd zijn achterwerk op de juiste temperatuur gebracht. Nu kon het echte werk beginnen. Haar lievelingszweep, een prachtige leren bullwhipe, die het geluid van knetterende vonken liet horen, wanneer hij neerkwam, zou het werk voor vandaag afmaken. Op zijn rode billen, ontstonden nog diepere striemen, en ook op zijn blanke rug, werd een wegennet getekend van rode striemen. Met glanzende ogen genoot ze van zijn gekreun en de passie die duidelijk tot uiting kwam in zijn billen. Uiteindelijk stopte de knallen van de zweep en gleden de toppen van haar vingers vederzacht over zijn lichaam.

Ja Meesteres!

Ze draaide hem om en maakte zijn bit los… “Was dat lekker sletje?” “Ja”, zei hij. “Wat ja?” “Eh, ja mevrouw.” “Ja mevrouw?”, terwijl ze zijn woorden herhaalde, kneep ze hard in zijn ballen. “Ja meesteres!, is het voor jou, kleine, vieze boerenslet!
Maar fijn te horen dat je er zo van geniet. Laat maar eens zien hoe fijn je het vindt en trek jezelf maar af!” Ze maakte zijn armen los, zodat hij met zichzelf kon spelen. Terwijl hij aan zijn pik begon te sjorren, duwde ze de buttplug nog een beetje dieper in zijn kont. Ook viste ze twee tepelklemmen uit haar rugzak die op een uiterste pijnlijke wijze op zijn tepels werden geplaatst.

Terwijl hij zich aftrok, liet zij haar nagels over zijn buik gaan. Onverwachts trok ze zijn hoofd aan zijn haren achterover. “Is het lekker kleine slet?”

Kussen?

Haar mond kwam vlak bij hem en hij maakte aanstalten om haar te kussen. “Denk je echt dat je mij kunt kussen? Dit kun je krijgen!” Met één hand opende zijn mond en liet een sliert van speeksel in zijn mond lopen. Daarna liet ze zijn hoofd los, zodat hij verder kon gaan met zichzelf af te rukken. Zodra zijn adem zich versnelde en ze merkte dat hij bijna tot een orgasme kwam, trok ze in één keer beide tepelklemmen van zijn tepels en hoorde hem met een enorme kreun tot een hoogtepunt komen. Omdat ze vlak voor hem stond, spoot hij over haar leren korset heen. Met een vies gezicht keek ze naar het witte plakkerige spul. “Dat wordt schoonlikken, sletje!”

Vernederd

Met lichtelijke tegenzin likte hij haar leren korset schoon. Nog niet eerder in zijn leven had hij zich zo vernederd gevoeld en toch tintelde zijn hele lichaam na van opwinding. Eenmaal schoon gelikt, ging hij weer rechtop voor haar staan. Ze keek in zijn glanzende ogen en gaf hem een zachte kus op zijn wang. “Omdat je zo braaf hebt meegewerkt”, fluisterde ze zacht in zijn oor. Daarna raapte ze de spullen bij elkaar en liep weg. “Tot morgen!” riep ze hem met een grijns toe.

Dit beloofde een heel inspirerende vakantie te worden! Met het schrijven van het manuscript zou het helemaal goed komen. Inspiratie vlak bij de deur. Heerlijk!

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn