Een Femdomlady in het bos

Het was een warme zomerdag. Zij liep wat in het bos om haar gedachten te ordenen. Er waren een paar dingen die Haar bezig hielden en wandelen door het bos gaf haar rust. De chaos van gedachten vochten om een plek in haar hoofd en zij probeerde er een logica in te ontdekken. Wat wilde ze? Mocht ze gewoon zichzelf zijn? Al die jaren weggestopt, verloochend. Om maar te passen in die wereld die door anderen was bepaald. Wat was er mis aan haar eigen route? Haar eigen ontdekkingstocht? Was het niet tijd daar verandering in te brengen? Voor het eerst in haar leven, voor zichzelf te kiezen. Te kiezen voor haar dromen en idealen, haar verlangens en hartstocht.

Na een kwartiertje lopen, was ze bij een vijver aangekomen. Ze liep er omheen en besloot halverwege de vijver te gaan zitten, een beetje tussen de bosjes verscholen. Heerlijk koel en rustig. Haar gedachten dwaalden af tot ze plotseling iets hoorde.

Een Femdomlady in het bos

Prachtige jongen

Een stukje verderop kwam een prachtige jongen aangelopen. Waarschijnlijk dacht hij dat hij alleen was, want zij zag dat hij zijn kleding uittrok en naakt het water in stapte. Zijn prachtige lichaam blonk in de zonnestralen die door de bebossing heen vielen. Jong, strak, krachtig, duidelijk nog in de bloei van zijn leven. Ineens ontstond er in haar hoofd een ondeugend plannetje. Zou ze het doen? Durfde ze naar Haar eigen ik te luisteren, haar stille verlangen, haar diepste passie? Hoe zou hij reageren?

Zodra hij eenmaal wat verder het water in was gegaan, stond ze op en liep naar de plek toe waar hij zijn kleding had achter gelaten. Hij had haar nog steeds niet opgemerkt. Eenmaal bij zijn kleding aangekomen, pakte ze deze op en riep hem toe: ‘Hé, meerminman, wil je dit nog terug?’ De jongen keek verschrikt op en zij moest lachen om zijn verbaasde gezicht. Ze snapte zijn schrik, ze zou zelf ook geschrokken zijn. Denk je daar in alle rust te kunnen zwemmen, duikt er ineens een vrouw op uit de bosjes. Niet eens een vrouw die je snel over het hoofd ziet. Een lange vrouw, met lange donkere haren, gehuld in een kort zwart jurkje. Al met al een behoorlijke verschijning.

Wat kon er gebeuren?

‘Ja…ja…’ stotterde hij. ‘Kom er dan maar snel uit…’, riep ze hem toe. Ze zag hem even twijfelen, wetend dat hij naakt was, maar hij wilde blijkbaar zijn spullen graag terug en besloot het er op te wagen. ‘Wat zou hem immers kunnen gebeuren,’ dacht hij.

Terwijl hij het water uit stapte, liet zij de broekriem van zijn broek glijden en hield deze in haar handen. Eenmaal vlak voor haar, liet ze zijn kleding vallen, behalve zijn broekriem. Met een razendsnelle beweging, bond ze met zijn eigen riem zijn handen op zijn rug. Ze keek hem aan, strak in zijn ogen. Legde haar hand in zijn haar en trok zijn hoofd achterover en sprak hem streng toe: “Weet je dat je hier niet naakt mag zwemmen?” Zijn ogen keken Haar verschrikt aan. “Eh… sorry…”, stamelde hij. “Wat sorry?”, snauwde ze hem toe.. ‘Sorry Mevrouw!’. Ze zag aan hem dat hij niet wist wat hem overkwam.. “Sorry Mevrouw…. “, stamelde hij uiteindelijk.

Zij genoot. Het was haar try-out en vooralsnog verliep het prima. Natuurlijk was het pure improvisatie, maar ze was niet ontevreden over haarzelf. En over haar ‘slachtoffer’ had ze ook geen klagen. Nog niet althans.

Een zacht genade

‘Meerminman, dat vraagt om straf,’ bitste ze hem toe. ‘Ga jij maar eens even bukken’.
Niet wetend hoe hij met deze situatie om moest gaan, bukte hij voor haar. Haar handen liet ze flink op zijn billen neerkomen tot ze rood opgloeiden. Ze had er duidelijk plezier in en ging door tot ze hem zacht “genade” hoorde mompelen. “Wat een heerlijk geluid, dat wil ik wel veel vaker horen. Wel jammer dat het zo vlot volgde, want ik had nog wel even door willen gaan. Eigenlijk draaide ik pas net warm.”

Ze trok hem aan zijn haren omhoog. ‘Watje, kun je nu al niet meer? Op je knieën.”
Hij knielde en ze ging wijdbeens voor hem staan. Ze merkte dat hij haar met zijn mond wilde aanraken en ze gaf hem een klap in zijn gezicht. “Wie heeft gezegd dat je mij mag aanraken?” Hij trok snel zijn hoofd terug. Ondanks dat hij zich overvallen moest voelen zag ze dat hij er van genoot want zijn pik was stijf geworden. Met een gerichte trap schopte ze er tegenaan. “Ik zie dat je ervan geniet, je bent eigenlijk een kleine slet? Wie heeft gezegd dat jij mag genieten Meerminman? Er mag er hier maar één genieten en dat ben ik!”

Stoute slet!

Ze trok hem aan zijn haren weer omhoog. Eenmaal op ooghoogte, pakte ze tegelijk allebei zijn tepels en draaiden ze in één slag om. Ze hoorde hem kreunen. Vlak daarna, sloeg ze met haar hand op zijn stijve pik. “Stoute slet! Straf krijgen en het nog lekker vinden ook!” Ze bukte om een dunne tak van de grond te pakken en sloeg hiermee op zijn stijve pik. Hij kromp in elkaar van de pijn en direct ontstond er een blauwe plek op zijn pik. Even schrok ze, maar ze herstelde zich snel. “Niks mis met een blauwe plek,” dacht ze, “dan kon hij vanavond nog eens naar de bewijzen kijken van deze middag”‘. Ze glimlachte bij deze gedachte.

Passende straf

“Ik weet een passende straf, voor kleine sletten! Trek jezelf voor mij af. Laat maar eens zien wat een viespeuk je eigenlijk bent.” Ze maakte zijn handen los en hield de riem in haar handen. Misschien had hij nog wat aanmoediging nodig en dan was de riem een prachtige alternatieve zweep. De meerminman wist met de situatie geen raad en begon zichzelf af te trekken, hopend dat dit snel zou eindigen, hoewel hij het diep van binnen ook enorm opwindend vond om zich voor deze vreemde vrouw af te trekken.

Het duurde niet lang of ze hoorde hem kreunend klaarkomen. Zijn benen en buik zaten onder zijn zaad. Ze pakte zijn shirt van de grond en gaf deze aan hem. “Schoonmaken sletje!” Hij deed wat hem werd opgedragen en veegde het zaad van zijn lichaam af, met zijn eigen shirt. “En aantrekken,” gebood ze hem. Hij trok zijn vieze shirt over zijn hoofd. Ze glimlachte. “Dat verdienen stoute sletjes”. Ze pakte hem nog een keer bij zijn haren en drukte Haar lippen op zijn wang. Vervolgens liet ze hem los en liep weg. Hem versuft achterlatend…

En zij? Zij had inmiddels de eerste belangrijke stap gezet voor de ommezwaai in haar leven. vanaf nu zou haar leven er heel anders uit gaan zien. Er verscheen een glimlach op haar gezicht. Ze had er zin in. De meerminman had haar heel wat inspiratie gegeven.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn