Review: Opgesloten in een metalen cock cage van XX-Dreamtoys

Het is alweer een  behoorlijke tijd geleden dat ik de laatste review heb geschreven en daarom is het dubbel zo leuk om weer aan de slag te gaan. Dit keer heb ik de metalen cock cage van XX-Dreamtoys uitgetest. En binnenkort volgt er nog veel meer! Houd de site dus goed in de gaten.

Review: Opgesloten in een metalen cock cage van XX-Dreamtoys

In kuisheid

Persoonlijk ben ik van mening dat een pik maar voor één ding goed is, en dat is om gemarteld te  worden. De rest van de tijd is hij nutteloos en is zijn functie beperkt tot privériool. Hij kan dus het beste worden opgesloten in een kooitje. Opgeruimd staat netjes. Mijn sub heeft inmiddels al een hele verzameling kooitjes en leren kuisheidsgordels, maar ik heb nog  steeds geen perfecte kooi voor hem gevonden. En dan bedoel ik vooral een kooi, die ook na twee rustige nachten op zijn plek blijft zitten. Het wil namelijk nog wel eens gebeuren dat hij  wakker wordt met de kooi ergens los in bed. Tja, daar heb ik natuurlijk niks aan. Hopelijk gaat het met deze metalen cock cage beter.

De metalen cock cage

Deze kuisheidsgordel is gemaakt van nikkelvrij metaal en wordt geleverd met een slot en een discrete opbergtas (stof). Ik vind het prettig als iets compleet wordt geleverd, dus zo’n bewaarzakje is erg  fijn. Er is duidelijk over nagedacht en dat kan ik waarderen. De kooi heeft een lengte van 70mm (groot genoeg voor mijn sub), een diameter van 35mm en een ringdiameter van 40 mm. Het gewicht is 124 gram.

Het betreft een vaste  ring, wat in de praktijk betekent dat het wat lastiger is om te krijgen. Je moet toch op één of andere manier die twee ballen er doorheen proppen en dan moet het ook nog goed blijven zitten. Er zitten geen meerdere formaten bij, dus die ene ring moet goed zitten. Dat blijkt bij mijn sub prima het geval te zijn. Okay, hij heeft even moeten proppen, maar toen het eenmaal zat, zat het goed.

Ik bepaal het moment

De kooi draagt fijn en doet wat hij moet doen. Met de sleutel om mijn nek, is er niet zoveel te ontsnappen. Urineren gaat prima, omdat er aan het einde een gaatje zit waardoor de plas kan lopen. De ring zorgt dat de kooi prima blijft zitten waar hij hoort. Als ik op een later moment de pik wil martelen, waardoor de kooi eraf moet, blijkt dat nog een pittig klusje om die ballen er uiteindelijk weer uit te laten ontsnappen. Dat ziet er veelbelovend uit, want als het zo’n gedoe is, dan glijdt hij er ’s nachts ongetwijfeld minder snel vanaf. En daar hou ik van. Uiteindelijk bepaal alleen ik wanneer hij eruit mag en niet “het toeval”.

De prijs

De prijs van de metalen cock  cage op dit moment is 34,95  euro (afgeprijsd van 39,95 euro). Mijn ervaring is dat prijzen van sekstoys behoorlijk kunnen fluctueren, dus  het kan zomaar dat hij over een tijdje goedkoper of duurder is. Op dit moment vind ik de prijs meer dan redelijk, over het algemeen zie ik hogere prijzen voor metalen kooien. De kooi ziet er netjes afgewerkt uit, wordt geleverd met bewaarzakje en slot. Het enige belangrijke is, dat de ring goed moet passen, want er zit er maar eentje bij. Er is dus geen keuze voor een kleinere of grotere ring. De ringdiameter is 40 mm, dus vooraf even goed meten.

Praktische informatie

EAN: 4041937564285
Merk: XX-Dreamstoys
Online te koop: Erotic Treasure

Meesteres Moriah

Meer informatie

Review: Schokkende impact met de E-stim Crop
Wat is een keyholder?
Wat is kuisheid? En hoe spannend kan het zijn?
De kuisheidsgordel, waar ga je voor kiezen?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn