Uit het dagboek van… Meesteres Moriah #blog4

Sadisme
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… Meesteres Moriah’ lees je de openhartige woorden en foto’s van een ervaren Meesteres. Natuurlijk vind ik het leuk als je (hieronder) een reactie achterlaat. Wat heb ik er nou als je alleen een beetje in stilte zit te lezen? Ik lees veel liever wat het met je doet, of je het leuk lijkt of juist helemaal niet! Kortom: laat wat van je horen!


Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Goedemorgen mijn liefste

Sadisme is een gek iets. Je zou denken dat een sadist graag een masochist als sub zou willen hebben, om er lekker op los te kunnen rammen. Niks is echter minder waar. Ik ben een sadist, maar ik moet er niet aan denken dat mijn sub een masochist zou zijn. Mijn sub houdt helemaal niet van pijn. Daarom kan ik zo intens van hem genieten. Juist omdat hij na een paar slagen al gaat kermen, kreunen en miepen. Hij reageert niet alleen verbaal maar ook fysiek zie ik hem reageren op mijn slagen. Zijn lichaam probeert instinctief de slagen te vermijden door alle kanten op te bewegen. Het lijkt bijna wel een dansje en dit gekronkel vind ik heerlijk. Stel je voor dat hij er van zou genieten! Dan was er helemaal geen plezier voor mij te halen en stond ik mij alleen maar uit de naad te werken, om hem te plezieren. Dat is voor mij geen Femdom.

Echte piepmuis

Mijn sub is een echte piepmuis. Zo eentje die al piept voor hij geslagen wordt. Toch kan hij best wat slagen hebben. Niet omdat hij er van geniet, want dat doet hij echt niet. Maar omdat hij weet dat ik er blij van word. Hij ziet mij genieten. Hij ziet mijn ogen stralen en een brede (soms zelfs schater)lach op mijn gezicht. En daar wil hij voor lijden. En ik laat hem graag lijden. Hoe meer ik van hem houd, hoe meer ik hem kan laten lijden. Weet je waarom? Omdat wanneer ik zijn pijn zie, met striemen geschreven in zijn huid, dan wil ik hem alleen nog maar liefhebben. Liever dan lief.

Dus wek ik hem ‘s ochtends met een cane. Juist omdat ik zoveel van hem hou… ‘Goedemorgen mijn liefste!’

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer blogs van Meesteres Moriah
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

3 reacties

Geef een reactie