Uit het dagboek van… Meesteres Moriah #blog5

instagram
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… Meesteres Moriah’ lees je de openhartige woorden en foto’s van een ervaren Meesteres. Natuurlijk vind ik het leuk als je (hieronder) een reactie achterlaat. Wat heb ik er nou als je alleen een beetje in stilte zit te lezen? Ik lees veel liever wat het met je doet, of je het leuk lijkt of juist helemaal niet! Kortom: laat wat van je horen!


Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een beetje stout

Een paar dagen geleden was ik een beetje stout. Althans, volgens Instagram. Ik plaatste een foto en van het één op het andere moment was mijn account verwijderd. Er stond zelfs bij dat de overtreding van een categorie was dat terugdraaien niet meer mogelijk was. ‘Oeps’. Ik had juist zo lekker veel volgers. Hoe heftig mijn foto was, geen idee. Ik heb echt geen idee meer om welke foto het ging, maar blijkbaar vond Instagram mij heel, héél, héééél erg stout.

Inmiddels heb ik weer een nieuw account, want zo gaat dat. Stout ben ik nog steeds, maar op Instagram ben ik toch een tikkeltje voorzichtiger geworden. Dus zorg ik dat er geen blote pikken of konten meer zichtbaar zijn en heb ik mijn account op privé gezet. Maar… de mooi opgebouwde volgers zijn foetsie! Slechts een handjevol weet mij inmiddels opnieuw te vinden, maar de kans is groot dat jij mij nog niet opnieuw gevonden hebt! Een handjevol volgers nodigt mij natuurlijk niet uit tot het plaatsen van kinky en spannende Insta-story’s…! Dan kan ik mijn tijd wel beter besteden.

Dus bij deze mijn verzoek aan jullie. Kom mij weer volgen op Instagram! Dan zorg ik ervoor dat het volgen meer dan de moeite waard wordt!

En omdat deze site van mij is en ik het hier voor het zeggen heb, plaats ik hier gewoon een prachtige pikkenfoto. Gewoon omdat het kan.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer blogs van Meesteres Moriah
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

3 reacties

Geef een reactie