Mijn eerste aankoop: De Magic Wand

Mijn eerste aankoop, jaren geleden, als slavin zijnde was een zogenaamde magic wand. Ik wist helemaal niet wat het was maar Meesteres Moriah stuurde mij keurig een linkje met de opdracht om deze aan te schaffen. Mijn wangen kleurden. Want ik wist niet dat het bestond. Ondanks dat ik veel sextoys in mijn bezit had. Uiteraard gooide ik de magic wand in het winkelwagentje, betaalde en een dag later stond de postbode met mijn pakje voor de deur. Gelukkig kon hij niet zien wat er inzat. Desondanks had ik rode wangen. Ik appte haar of ik de doos mocht openmaken, helaas dat mocht niet.

Mijn eerste aankoop: De Magic Wand

Geduld

Geduld is een schone zaak zeggen ze, helaas heb ik weinig geduld. Drie dagen later mocht ik het pakje openmaken en ja, de magic wand zat in de doos. Kon ook niet anders, maar ja stel je voor dat het mis was gegaan. Ik appte de foto’s naar haar en ik mocht de magic wand op mijn nachtkastje leggen. Nou ja zeg, heb ik daarvoor zolang gewacht dacht ik nog. Ze weet dat ik geen geduld heb, en dat doet ze dit. En ik ging mokkend naar bed. De volgende dag werd ik wakker, ik appte zoals gebruikelijk – een goedemorgen bericht – naar haar en hoopte dat ze zou zeggen dat ik de magic wand mocht gaan gebruiken, want het was weekend. En dan vind ik het fijn om mezelf te mogen verwennen.

Vandaag dan toch?

Ik werd zo langzamerhand erg ongeduldig en ik dacht ik vraag het nu gewoon zelf of ik de magic wand mocht gaan gebruiken. Ik had nog nooit een sextoy op stroom gehad, dus ik was super nieuwsgierig. Dus ik wachtte het moment af totdat zij mij misschien zou gaan bellen. En dat deed ze gelukkig, facetimen. Waarschijnlijk kon ze mijn ongeduld op afstand voelen. “Zo, hoe is het met je geduld?” vroeg ze. Ik kon alleen maar glimlachen naar haar. “Haha ik zie het al” zei ze met een grote grijns. “Je bent er hard aan toe. Je gaat om tien uur naar bed, en je krijgt 5 minuten om de magic wand op je kut te zetten. En even voor de duidelijkheid, niet klaarkomen”.

Poehee ik was blij maar tegelijkertijd dacht ik, ik ga dat vast niet redden om niet klaar te komen. Ik bedankte haar voor dat moment en die avond keek ik wat televisie. En eindelijk kon ik naar bed. Ik pakte de magic wand, stak de stekker in het stopcontact en ging liggen. Zette de timer op 5 minuten. Eerst vond ik het wat eng, want stroom, maar toen ik de magic wand op mijn kut zette wist ik niet meer hoe ik het had. O wacht niet klaarkomen, dus ik verschoof de wat meer naar mijn schaamlippen, dat hoort toch ook mijn kut, dacht ik, terwijl ik zelf om deze gedachte moest lachen. Wow wat een apparaat, wat een intens gevoel.

Glijmiddel

Jaren later heb ik deze magic wand nog steeds, en het is een toy waarmee je zeker jezelf kunt verwennen maar ook een ander. Het is ook fijn als je er nog wat glijmiddel bij gebruikt, dat maakt het nog intenser. Tenminste dat vind ik, maar wellicht is dat een leeftijdsdingetje. Ook op je tepels is het een lekker intens gevoel. En mocht je spierpijn hebben of toe zijn aan een massage dan is het zeker ook een multifunctioneel apparaat.

magic wand vibrator
magic wand vibrator
magic wand vibrator
magic wand vibrator
magic wand vibrator

Naast haar bed

Ik weet dat Meesteres Moriah zelf ook een magic wand naast haar bed heeft liggen. Haar sub moet als zij dat wil met de magic wand haar schouders masseren, want daar blijkt hij alleen maar goed in te zijn. Tenminste dat vertelt ze mij. Meer hoef ik trouwens ook niet te weten. Maar of de magic wand alleen voor de massage van haar schouders wordt gebruikt dat betwijfel ik, en of ze de magic wand zelf ter hand neemt? Geen idee. Dus is dat weer een mooie om over te fantaseren als ik haar magic wand naast haar bed zie liggen.

slavin anne
Trotse slavin van Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer blogs van slavin anne
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn