Elektro fantasie – Ontspannen onder spanning

lijn bdsm

Elektro – Opgebouwde spanning…

Hij lag vastgebonden op de bondagebank. Zij had weer een van Haar sadistische buien en dan kon je van alles verwachten. In gedachte zette hij zich alvast schrap voor alles wat er komen zou. Vooralsnog bleef alles rustig en lag hij al geruime tijd vastgebonden op de speciale tafel. Nadat Ze hem had gebonden had Zij de ruimte weer verlaten.
Hoe lang hij er nu al lag, hij had geen idee. Niets kunnen doordat je fysiek gebonden bent, laat tijd opgaan in een ondefinieerbaar begrip. Tijd is alleen belangrijk wanneer je dingen ‘moet’ en er moest nu niets. Niets anders dan liggen, daar waar Zij hem had vast gemaakt.

Zijn gedachten vlogen ver. Over grenzen van werkelijkheid. Vaak samen met Haar. Zelfs in zijn gedachten en dromen wist Zij hem te domineren.
Of hij nu minuten of uren had gelegen, hij kon het niet vertellen, maar ineens stond Ze weer naast hem. Zoals het leek, zomaar uit het niets, maar dat kon natuurlijk niet. Ze had hem onder controle, beheerste zijn lichaam en zijn geest, maar toveren kon Zij zelfs niet.

Ze wikkelde hem in zwart folie. Zijn hele lichaam werd ermee ingepakt. Strak rond zijn huid getrokken. Nu kon hij helemaal niets meer bewegen. Zelfs zijn vingers hadden geen bewegingsruimte meer. Weer verdween ze van de kamer. Weer liet Ze hem alleen met zijn gedachten.

Hij daalde af in historie en in toekomst. Beelden liepen in elkaar over vanuit fantasie en werkelijkheid. Inzichten verhelderden, pijn werd doorleefd en afgeschut of opgeborgen om plaats te maken voor nieuwe inzichten.
Hij zag de wereld ontstaan en weer ten onder gaan. Ten val gebracht door alles wat voor hem onbelangrijk was geworden. Geld, macht, status. Sinds Zij in zijn leven was gekomen, was zijn hunkering hier naar gestopt. Hij had alle touwtjes graag aan Haar gegeven, zodat hij enkel nog maar hoefde te ‘zijn’.
Natuurlijk functioneerde hij nog gewoon in de maatschappij, hij had ook nog steeds een goede baan, maar hij beleefde dit uit een volstrekt ander bewustzijnsniveau. In zijn leven was ‘moeten’ verbannen, zijn wil veranderd in willoosheid en zijn hoofd leeg om te kunnen vliegen. De mooiste inzichten had hij dankzij Haar gekregen. Een overtreffende trap van leren was het voor hem tot nu toe geweest.

Zacht kwam Ze weer de kamer binnen. Ze legde Haar hand op zijn lichaam, zodat hij aan zijn afdaling naar de werkelijkheid kon beginnen. Zij kende zijn mentale reizen goed, hij deelde ze vaak met Haar. Voor velen leek Zij een sadistische, wellustige, dominante bitch, voor hem was Ze alles. Pure oprechtheid, zijn baken, zijn spiegel, zijn richting en houvast. Op Haar kon hij blind vertrouwen omdat Zij alles van hem wist. Aan Haar had hij zich uiteindelijk mentaal en fysiek bloot gegeven. Zij had dit stukje bij beetje afgedwongen, tijdens Haar zware slaventraining. Steeds verder en dieper.

‘Elektro!’, schoot er met lichte paniek door zijn hoofd

Hij was nog niet volledig afgedaald om goed te merken wat Ze bij hem deed. Pas toen een heftige trilling via zijn pik zijn lichaam door werd geschoten, besefte hij wat Ze had gedaan. ‘Elektro!’, schoot er met lichte paniek door zijn hoofd. Terwijl hij nog even was verder gevlogen, had Zij de folie rond zijn pik iets open gesneden en elektroden op zijn pik en ballen geplaatst. Meestal bouwde Ze de spanning op, maar nu had Ze de knop van de elektro box direct heel hoog gezet. Het had hem direct naar de werkelijkheid getrokken. De pulserende pijn sidderde door zijn lichaam en hij gilde het uit, wanneer Zij de knop op maximaal draaide. Steeds maar voor even, maar altijd onverwacht. Dan weer snel opvolgend, dan de tijd nemend om de spanning op te voeren. De stroom zocht een pijnlijke weg door zijn lichaam. Als hij had gekund had zijn lichaam gekronkeld, maar hij lag te strak gebonden, zodat hij geen uitweg had voor de pijn en alles daardoor nog heftiger bij hem binnenkwam.

Zij bepaalde zijn gekreun met een simpele draai. Zij genoot van zijn pijn en het zien van iedere siddering. En hij onderging. Bloot gesteld aan Haar grillen. Maar het zien van Haar glanzende ogen, was iedere siddering waard. Haar stralende lach, Haar genot, was gelijk als de zon waar alles wat voor hem belangrijk was, om draaide.

De elektriciteit schoot door zijn lichaam en hij verloor iedere controle. Zijn pik toonde een erectie, terwijl hij wist dat hij hiervoor Haar toestemming nodig had. Maar hij had geen controle meer over zijn lichaam. Zijn lichaam was van Haar. Hij zal zijn straf ondergaan. Voor Haar, door Haar. Omdat Zij zijn middelpunt was geworden…

Meer informatie

Meer elektro-stimulatie
Meer fantasieën en verhalen

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Geef een reactie