Elektronische ballenklem

elektronische ballenklemelektronische ballenklem
lijn bdsm

Elektronische ballenklem: Geplette ballen die onder stroom staan…

Algemene informatie elektronische ballenklem

Mijn sub heeft een gevoelige eikel, maar aan zijn ballen kan hij wel wat hebben. Inmiddels is hij ook al een beetje gewend aan stroomprikkels, dus toen ik deze elektronische ballenklem zag, was de eerste gretige gedachte welke in mijn hoofd opkwam: ‘hebben, hebben, hebben’. En zo geschiede…

De ballenklem werd geleverd in een discrete doos. Het apparaat zat vervolgens stevig in een plastic verpakking, waardoor er tijdens transport eigenlijk niks mis kan gaan. In het doosje vond ik ook twee cel batterijen. Je hebt er maar eentje nodig, dus de tweede is een reserve exemplaar. Altijd handig wanneer je regelmatig gebruik gaat maken van dit speeltje.

Nadat ik mijn sub opdracht had gegeven zich uit te kleden en op de bank te gaan liggen, heb ik de klem bij hem om gedaan. Even zag ik hem nog verschrikt kijken, maar hij gaf zich al snel over. Verbaal sputterde hij nog wat, maar zijn erectie vertelde mij genoeg.
Het gebruik van de ballenklem, spreekt eigenlijk voor zich. Je draait hem helemaal los, klapt hem open, doet de pik en de ballen er doorheen, vervolgens haal je de pik door het tweede gat, en doe je het klepje weer dicht. Moeren opnieuw aandraaien en de ballen zitten geklemd. Afhankelijk hoe strak je de moeren aandraait, worden de ballen plat gedrukt en bepaal je de pijnbeleving van je sub. Belangrijk om je sub goed in de gaten te houden en alles rustig en voorzichtig op te bouwen. Als de pijnintensiteit te erg is, kan je sub er misselijk van worden en het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat je zijn ballen kapot maakt. Eenmaal zijn ballen in de houdgreep van de klem, kun je de stroom aanzetten. Naar onze mening had de stroom wat heftiger gemogen, omdat bij mijn sub de pijn van de geklemde ballen overheerste. Hoeveel pijn de klem geeft, kun je natuurlijk zelf bepalen door hem losser/vaster te draaien.

In de praktijk

Op de klem zitten twee vlakken die voor de geleiding zorgen van de stroom. We hebben de klem geprobeerd met gel (voor extra geleiding) en zonder gel. Het gevoel van de stroom was in beide gevallen min of meer hetzelfde. Je kunt dus contactgel gebruiken, maar je hoeft het niet te doen.
De stroomunit heeft 6 standen waarmee je de intensiteit kan instellen. Door middel van rode LED-lampjes kun je eenvoudig aflezen op welke stand hij staat.
Op de klem zelf, zitten twee verstelbare schroeven, waarmee je de klem strakker of juist losser kunt zetten. De klem is eenvoudig te reinigen met de juiste reinigingsproducten, zodat je hem voor meerdere personen kunt gebruiken, mocht je dit willen.

Waardering

Uiterlijk5 Spreekt tot de verbeelding en netjes uitgevoerd
Gebruikersgemak5 Eigenlijk spreekt alles voor zich, je kunt er weinig verkeerd aan doen, mits je natuurlijk je sub goed in de gaten houdt en zijn gekerm, jouw leidraad laat zijn
Prijs/kwaliteit4 Niet heel goedkoop, maar alle waarde naar zijn geld. Van dit product kun je veel plezier beleven.
Vaker gebruiken:Ja Dit was plezier voor twee
AanbevelenJa Dit product spreekt absoluut tot de verbeelding, maar is in de realiteit ook gewoon heel leuk
Eindcijfer9

Het product heeft veel pluspunten. Wij hebben hier erg van genoten en ik weet zeker dat we dit apparaat nog vaak zullen gaan gebruiken. Hij is prima te combineren met allerlei andere fantasieën. Het enige minpuntje vind ik de intensiteit van de stroom. Wat ons betreft had dat best iets heftiger gemogen. Ik hou van het gekerm en gekreun van mijn sub en vind het heerlijk om hem voor mij te zien lijden. Aan de andere kant, is dit apparaat juist daardoor door iedereen te gebruiken, ook voor de spelers die nog niet zoveel ervaring hebben met stroom en hier rustig mee willen beginnen. Qua stroombeleving, kun je hier niet zoveel kwaad mee doen.

Technische productinformatie

NaamElektronische ballenklem
MerkMaster Series
MateriaalABS (plastic)
BatterijInclusief (celbatterij)
EAN0848518017598
KleurZwart met zilver
Gewicht312 gram
Prijs99,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over CBT
Meer blogs over elektroplay

BDSMforyou lijn

14 reacties

Geef een reactie