Korting alert in onze webshop

Welkom bij onze korting alert! Regelmatig worden er in onze webshop aantrekkelijke kortingen gegeven! In deze rubriek gaan we je hiervan op de hoogte brengen, want laten we eerlijk zijn, iedereen wordt blij van “minder betalen”. Korting voelt als een kleine overwinning, een manier om slim te winkelen en meer waarde voor je geld te krijgen. Of het nu gaat om een kleine besparing of een aanzienlijke korting op een grote aankoop, het geeft een gevoel van tevredenheid en slimheid. Kortingen maken het leven net een klein beetje leuker, waardoor je misschien items kunt kopen die anders buiten je budget zouden liggen.

Korting alert in onze webshop

De korting alert van deze week!

Gek op puppyplay? Dan is dit je kans om je volledige puppy outfit te scoren met maar liefst 40% korting! Dit is bovenop de getoonde prijzen. De kortingscode is: WOEF-40

Puppyplay

Natuurlijk heb je wezenlijk niks nodig voor puppy play, maar wat bijpassende attributen maakt het natuurlijk wel een stuk leuker en realistischer. Wat je bij puppy play allemaal kunt gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan een masker, staartje, leash, maar bijvoorbeeld ook een een bench, drinkbakje, voederbakje of speelbot. Jullie bepalen zelf wat jullie leuk vinden, maar mocht je wat inspiratie kunnen gebruiken, wat dacht je van deze producten:

Puppyplay
Puppyplay
Puppyplay
Puppyplay
Puppyplay
Puppyplay

Meer informatie

Hoe word ik Meesteres? Een naslagwerk voor de beginnende Domina
Jay, zoektocht van een Meesteres
De overtreffende trap van liefde heet BDSM
BDSM boekenhoek

BDSMforyou lijn