Kunstleren dwangbuis

Kunstleren dwangbuis
lijn bdsm

Kunstleren dwangbuis – En dan opeens ben je gevangen in mijn dwangbuis en kun je he-le-maal, niks meer.

Algemeen Kunstleren dwangbuis

Soms zie je iets en dan weet je gelijk ‘dit is het!’. Het voelt als liefde op het eerste gezicht, maar dan zonder liefde. Misschien is ‘blijdschap op het eerste gezicht’ een betere omschrijving. Nou zo’n blijdschap had ik direct toen ik deze kunstleren dwangbuis zag. Niet eens zozeer toen ik de afbeelding zag op de site van BDSMstore, want toen had ik eerder zoiets als ‘Ja, dat zou wel leuk kunnen zijn’. Maar dat ‘wel leuk kunnen zijn’ veranderde direct toen ik de dag na mijn bestelling de dwangbuis in mijn handen had. Deze dwangbuis zou niet ‘wel leuk’ kunnen zijn, deze dwangbuis zou fantastisch worden!!

Zacht materiaal

Direct nadat ik mijn handen laat glijden over het zachte materiaal, vliegen de fantasieën door mijn hoofd. Ik zie direct mijn sub al kronkelend in deze dwangbuis liggen. Overgeleverd aan mijn grillen. Een heerlijk idee. En misschien zal ik mijn slavin er ook eens mee vangen. Hoewel zij niet zoveel heeft met deze vorm van bondage, zie ik het wel degelijk voor me. En mijn wil is wet. Dat weet ze ook wel.

Ik wil niet langer wachten

Maar mijn sub 2Bees mag als eerste. Direct dezelfde avond na ontvangst. Ik wil geen dag langer wachten, want de heerlijke BDSM-fantasieën hebben mijn normale denken overgenomen. Ik moet er gewoon iets mee doen. Ik schrap alle afspraken uit de agenda, want vanavond zit mijn sub gevangen in mijn web.

Niets vermoedend

Niets vermoedend loopt die avond mijn sub de slaapkamer in. ‘Moeten we niet opschieten?’ Hij denkt nog dat onze afspraak doorgaat, hij weet nog van niets. Ik wijs alleen naar de grond, als teken dat hij voor mijn voeten moet knielen. Hij kent de regels, dus binnen no time zit hij op zijn knieën voor me.
“We gaan niet en in plaats van weg te gaan wil ik dat je je nu uitkleedt.”
Hij kijkt me vragend aan, maar weet dat hij beter gehoor kan geven aan mijn opdracht.

Kunstleren dwangbuis

Ik jubel van binnen

Direct nadat mijn sub naakt voor me staat doe ik hem de dwangbuis aan. Hij zit als gegoten, alsof hij alleen voor hem is gemaakt. Van binnen jubel ik. Wat ziet hij er geil uit in deze dwangbuis. Al veel langer had ik een dwangbuis op mijn verlanglijstje staan, het liefst van leer. Maar daar hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Deze dwangbuis is van kunstleer en daarom een stuk goedkoper. De looks zijn echter net zo fantastisch. Daar hoef je dus geen échte leren voor te kopen.

Kunstleren dwangbuis

Mijn sub staat machteloos voor me, in de dwangbuis. Zijn benen zet ik nog eens extra vast in een spreidstang. Hij is nu van mij, volledig van mij. En ik bepaal wat hij gaat ervaren. Geen kant kan hij op wanneer ik zijn ballen martel, zijn pik laat groeien en zijn billen laat gloeien met diverse houten paddels. Ik geniet. En als ik zijn gekreun zat ben, krijgt hij een gag in en een masker over zijn kop. Ergens op de achtergrond hoor ik een muziekje…’I have the time of my life….’ Maar dat kan ook slechts in mijn hoofd te horen zijn.

Kunstleren dwangbuis

In de praktijk

Met deze dwangbuis kun jij je sub absoluut onder controle houden. Hij is gemaakt van zacht, soepel kunstleer. De riempjes zorgen ervoor dat je de dwangbuis zo strak kunt zetten als jij wilt. Zit hij eenmaal gevangen? Dan kan hij geen kant meer op. Het materiaal zorgt ervoor dat het comfortabel draagt en met de verschillende riempjes kun je alles goed verstellen. Aan de bovenkant van de kraag is een O-ring, waar je een ketting of leidband aan kunt klikken. Zo kan je sub braaf achter je aan lopen. Met het losse riempje kun je de handen samen vastzetten. Wil je er helemaal verzekerd van zijn dat Houdini niet kan ontsnappen, dan je een hangslotje bevestigen aan de speciale bondagegesp.

De dwangbuis is niet alleen superleuk om thuis te gebruiken, ik vind hem ook perfect voor speelfeestjes of kinky events. De dwangbuis bestaat uit één pak (met handschoenen eraan vast) welke aan de achterzijde is vast te maken met riemen. Er is één losse riem. Deze kun je gebruiken om aan de voorzijde de armen aan elkaar te binden.

De dwangbuis is verkrijgbaar in de maten S, L en XL.

Kunstleren dwangbuis

Waardering Kunstleren dwangbuis

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Technische productinformatie

NaamKunstleren dwangbuis – Large
MerkStrict
Gewicht1412 gram
MateriaalKunstleer, metaal
EAN0848518029263
KleurZwart
Prijs127,46 euro

Verkoopinformatie

Deze kunstleren dwangbuis is te koop bij www.bdsmstore.nl.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

Kunstleren dwangbuis
BDSMforyou lijn

Geef een reactie