Menselijk meubelstuk  (Human furniture)

Een sub kun je gebruiken om je te laten verwennen, dienstbaar te laten zijn, je huis te poetsen, seksueel te laten verwennen, je sadisme op bot te vieren maar hij kan natuurlijk ook praktisch inzetbaar zijn, als meubelstuk. Hij kan een stoel voor je zijn, je gebruikt hem als bijzettafeltje of als voetenbankje. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon in de hoek zetten met een lampje in zijn hand en een lampenkap op zijn hoofd, zodat het een schemerlamp wordt.  Het maakt niet uit, zolang je hem maar verandert in een gebruiksvoorwerp en hem daardoor ontmenselijkt. Dat is waar deze beleving om draait.

Menselijk meubelstuk (Human furniture)

Stil blijven zitten

Het is een onderdeel van vernedering waarbij het ook nog eens extra belangrijk is dat hij zo stil mogelijk blijft zitten en in zijn rol blijft. Je wilt immers geen bewegend tafeltje, waardoor je drankje heen en weer klotst. Het zo goed mogelijk stil blijven zitten, vormt daarom een belangrijk onderdeel van de beleving. Als je iets doet, moet je het immers goed doen.

Het menselijke meubelstuk is één van de vele fetisj, maar als Femdom lady kun je het natuurlijk ook gewoon gebruiken omdat het toevallig zo uitkomt, of omdat je het leuk vindt.

Fornofiel

Een persoon die als fornofiel wordt bestempeld, ervaart een unieke vorm van opwinding gerelateerd aan meubels. Dit kan zich uiten in twee hoofdvormen: enerzijds vinden zij voldoening in het fysieke comfort en de esthetiek van meubelstukken zoals een zachte bank of een nieuw aangeschaft meubel van een bekend woonwarenhuis.

Anderzijds is er een groep fornofielen die juist genoegen schept in het aannemen van de rol van een meubelstuk. Deze fascinatie is vaak gekoppeld aan een verlangen naar ondergeschiktheid, waarbij ze bijvoorbeeld de functie van een stoel of tafel voor iemand anders vervullen. Deze praktijk staat bekend als “human furniture” of “menselijk meubelstuk”.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Nagels, altijd dichtbij de hand

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn