Productinformatie – Ouch! Brown flogger

Een Brown flogger van Ouch!, voor een beginnend spel…

Algemene informatie Brown flogger

Er zijn verschillende zwepen en de flogger is daar één van. Een flogger is een zweep die bestaat uit meerdere stroken. In dit geval leren stroken, maar er zijn ook floggers gemaakt van suède of rubber. Ze werken allemaal zo’n beetje hetzelfde, maar het gevoel op de huid verschilt. Dat kan verschillen door het formaat, maar natuurlijk ook door het materiaal. Een flogger is goed te gebruiken als begin-zweep in opwarming van het zwaardere (lees pijnlijkere) werk. Een flogger is ook prima geschikt voor de beginnende Dom, omdat er eigenlijk niet zo heel veel mis kan gaan wanneer je met deze zweep slaat.

Deze bruine leren flogger is van een nieuw merk op www.bdsmstore.nl, Ouch! (leuke merknaam!!) Ik verheugde mij al op z’n komst, want een nieuwe zweep blijft altijd weer leuk om uit te proberen. Ik heb wat met zwepen. Mijn sub wat minder, maar dat is natuurlijk zijn probleem.

De zweep kwam binnen in een verzorgde kartonnen doos. Ook al is de verpakking niet het belangrijkste, ik vind het toch prettig wanneer iets leuk of netjes is verpakt. De foto op de verpakking is veelbelovend. Helaas viel de zweep een beetje tegen toen ik de doos openmaakte. De zweep zat namelijk dubbel gevouwen in een plastic zakje, wat de zweep zichtbaar geen goed heeft gedaan. Vanaf het begin zitten er daardoor kreukels in de zweep, waardoor hij niet slaat, zoals ik zou willen slaan. De zweep hangt inmiddels tussen de andere zwepen en ik hoop dat de kreukels er nog uit gaan, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Beter was geweest wanneer ze voor een langere doos hadden gezorgd, waarin de zweep in zijn gehele lengte had kunnen worden verpakt. Juist omdat dit leer vrij dun is (en ook nog wat stug), is het gevoelig voor kreukels. Dit vind ik echt een gemiste kans. Ik kan me goed voorstellen dat dit voor iedereen teleurstellend is wanneer hij zijn aankoop bekijkt.

brown flogger
brown flogger

In de praktijk

Wat ik al eerder aangaf is deze flogger prima te gebruiken voor de beginnende Dom en sub. Hij slaat niet hard en hij laat zeker geen sporen na. Zelfs mijn sub kon deze zweep prima hebben en dat is toch best een aardige piepmuis (wat hem trouwens juist zo leuk maakt, want als geboren sadiste wil ik juist iemand horen kermen en piepen, het moet voor mij geen grote ‘pleaseshow’ worden). Als opwarmzweep of om je sub gewoon een beetje mee te teasen, is hij prima geschikt.

De prijs is goed te doen, maar die kreukels blijf ik jammer vinden. Ik ben zuinig op mijn zwepen en als ik dan die geknikte strengen zie, word ik daar niet vrolijk van. Ook vind ik de zweep niet bijzonder mooi afgewerkt, dat heb ik echt wel beter gezien; waarschijnlijk heb je het dan ook over een ander prijssegment.

De zweep is gemaakt van bruine leren strengen, heeft een leren handgreep en een metalen ring aan het uiteinde.

Waardering

Uiterlijk2 Niet netjes afgewerkt en onzorgvuldig verpakt
Gebruikersgemak4 (Het spreekt voor zich)
Prijs/kwaliteit2 (De zweep is niet duur maar vind hem ook niet mooi afgewerkt, hij doet daardoor wat goedkoop aane)
Vaker gebruiken:Ja/nee (Als ik de kreukels eruit krijg wel, anders vrees ik dat hij op het rek blijft hangen)
AanbevelenNee (Zolang ze hem op deze manier verpakken, zal ik hem niet snel aanbevelen)
Eindcijfer4

Eigenlijk kan ik nog maar weinig toevoegen aan deze beoordeling. Ik kan het jammer genoeg niet mooier maken dan het is. Het enige waar ik enthousiast van word is de merknaam. Ouch! vind ik echt heel leuk bedacht. Helaas wordt de zweep daar niet beter van.

Technische productinformatie

NaamBrown flogger
MerkOuch!
Gewicht490 gram
EAN8714273581365
Kleurbruin
MateriaalLeer (en metalen ring)
Prijs27,95 euro

Verkoopinformatie

De leren flogger is te koop bij www.bdsmstore.nl.

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over een flogger

Een reactie

  • Geachte Meesteres,
    Wat een hoop info geeft U weer en fijn om iedereen te waarschuwen dat deze flogger het niet 100% is. De naam ouch is zeker goed gekozen. En inderdaad ben ik bij U ook een beetje een piepmuisje geweest want zowel U als mrs Elcee – N hebben zich nog ingehouden tijdens de schoonmaaksessie.
    Ik wens iedereen een fijn leesgenot en hopelijk brengt U binnenkort nieuwe info over de sm attributen.
    Met hartelijke groetjes, teefje Mimmi

Geef een antwoord