Productbespreking – Fifty Shades Freed leren ball gag

Fifty Shades Freed leren ball gag
lijn bdsm

Fifty Shades Freed leren ball gag – Omdat stilte soms zo fijn kan zijn…

Algemene informatie Fifty Shades Freed leren ball gag

Omdat ik zo enthousiast ben over de kwaliteit van het merk Fifty Shades Freed, heb ik meerdere producten besteld. Zo ook deze ball gag. Want hoe mooi is het, om volledig in (dezelfde) stijl met je sub bezig te zijn. Vooral als deze producten er zo mooi uitzien als deze… en ik hou van mooi.

Ook van deze ball gag word ik blij. Ik vroeg me af wat er bijzonder zou kunnen zijn aan een ball-gag. Dus ik was best nieuwsgierig hoe Fifty Shades hierover dacht. En ik werd opnieuw niet teleurgesteld. Ook aan deze ball gag zie je dat er veel aandacht voor details is. Dat het product met liefde en passie is gemaakt en er hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De ball gag is uitgevoerd in een prachtige paarse kleur in combinatie met het rosé-goudkleurige metaal.

Fifty Shades Freed leren ball gag

Fraaie afwerkingen

Fraaie afwerkingen, glimmende details, mooi stevig leer. Het ziet er gewoon echt heel mooi uit. Dit bedrijf snapt wat de koper wil. Of in ieder geval snapt dit bedrijf wat ik terug wil zien in een product! Laten we eerlijk zijn, aan BDSM-producten zit doorgaans een fiks prijskaartje. Dan vind ik het belangrijk dat een fabrikant laat zien dat hij zijn klanten serieus neemt! En dat zit vaak in de kleine details. Details waar het merk Fifty Shades goed over nadenkt. Zoals bijvoorbeeld de verpakking…

Sponsering

En nou denk je vast: ‘Oh, die Meesteres Moriah die wordt vast betaald door dit merk.’ Dat zou je bijna gaan denken, maar nee. Ik word door geen enkel bedrijf betaald of gesponsord en ik probeer zo eerlijk mogelijk mijn mening te geven over de verschillende producten. Maar ik word nou eenmaal blij van mooie dingen. En die enthousiasme proef je door in mijn woorden en ook in mijn fotografie.

Fifty Shades Freed leren ball gag

En hoe bevalt hij?

Ik maak regelmatig gebruik van een gag, ik heb inmiddels ook best een behoorlijke verzameling. Dat heb je nou eenmaal als je sub een piepmuis is. En soms vind ik gepiep plezierverhogend (voor mij) en soms ben ik zijn gepiep zat en krijgt hij een gag in. Deze gag werkt prima. Hij is goed verstelbaar met het riempje en is dus altijd goed op maat te brengen. Wat mij betreft hadden er nog een paar extra gaatjes in mogen zitten, zodat ik hem nog net iets strakker zou kunnen zetten.

Fifty Shades Freed leren ball gag

In de praktijk

Deze ball gag wordt geleverd in een mooie paarse fluwelen toy-bag. Net als de andere producten uit deze reeks. Absoluut een feestje om open te maken!
De rosé-goudkleurige roestvrijstalen onderdelen van de gag, zijn zorgvuldig verpakt in vloeipapier, waardoor er niets beschadigd kan worden.
De gag is gemaakt van stevig, duurzaam leer en is voor iedereen goed verstelbaar.

Waardering leren ball gag

Uiterlijk5 Erg mooi product
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Absoluut!
AanbevelenZeker weten
Eindcijfer9

Dit wordt vast en zeker je meest favoriete gag, Gewoon omdat hij hetzelfde werkt als al die andere gags, maar er wel een stuk mooier uitziet!

Technische productinformatie

NaamFifty Shades Freed Leren ball gag
MerkFifty Shades Freed
Gewicht231 gram
Materiaalleer
EAN5060493003556
KleurPaars met rosé goud
Prijs79,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

BDSMforyou lijn

Geef een reactie