Productbespreking – Fifty Shades Freed Leren & suede paddle

Productbespreking - Fifty Shades Freed Leren & suede paddle
lijn bdsm

Leren & suede paddle – Ongegeneerd petsen, maar dan wel op een elegante manier…

Algemene informatie Leren & suede paddle

De paddle ziet er prachtig uit en wat ik het allermooiste vind aan deze paddle en wat de paddle ook anders maakt dan vele anderen, is dat de ene kant van de paddle prachtig leer is en de andere kant prachtig suède. Wauw wat een fraaie combinatie is dat!

Ik hou ervan

Uit de hele lijn van Fifty Shades Freed-lijn is deze paddle (tot nu toe) mijn grootste favoriet. Wat vind ik hem mooi! En wat slaat hij lekker! Ik kan er geen genoeg van krijgen. Mijn sub wel, maar die moet niet piepen. Die moet het gewoon fijn vinden, dat ik zo blij ben.

Ik ben gek op paddles, weet je waarom? Je hoeft niet eens heel erg je best te doen, om zo’n heerlijk ‘petsgeluid’ te horen. Ik vind dat geluid heerlijk! Hoe harder, hoe beter, zou ik haast zeggen. En dat petsen, dat gaat zo lekker met een paddle.
Een paddle is voor iedere BDSM’er geschikt. Je kunt er hard mee slaan en de pijn kan ook best behoorlijk binnenkomen, maar écht kwaad kun je met een paddle ook niet.

Productbespreking - Fifty Shades Freed Leren & suede paddle

Deze paddle petst niet alleen goed, maar hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Hij is gemaakt van soepel leer met een brons gekleurd handvat. Het leer is uitgevoerd in een prachtig mooie kleur paars. Door de combinatie van brons en paars wordt deze paddle wel héél fotogeniek.

Productbespreking - Fifty Shades Freed Leren & suede paddle

En hoe bevalt hij?

Ik sla mijn sub graag. Ik doe dat dus veel en vaak. Iets te vaak naar de zin van mijn sub. Maar als ik hem dan ook nog eens met een elegante touch kan slaan, wordt het zelfs nóg leuker! De combinatie van deze kleur paars en het rosé-gouden opengewerkte handvat, doet erg elegant aan.
Het leer van de paddle is licht buigzaam en ondanks dat hij mooi zacht aanvoelt, kan hij gemene en rake klappen uitdelen.

Wie wordt nou niet blij van deze combinatie?

Productbespreking - Fifty Shades Freed Leren & suede paddle

In de praktijk

De paddle wordt geleverd in een mooie fluwelen paarse toy-bag, net als de andere producten in deze lijn. Het handvat van de paddle is nog eens extra in vloeipapier verpakt, zodat er niets kan beschadigen.
De combinatie van paars en rosé-goud is een prachtig en doet erg elegant aan. Bij het zien van zijn fraaie looks, was ik op slag verkocht. Als ik dan ook nog eens merk dat hij erg lekker slaat, ben ik oprecht blij en tevreden.

Maar ook hongerig naar meer van dit merk!

Waardering Leren & suede paddle

Uiterlijk5 Erg fraai product
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja Absoluut!
AanbevelenJa Zeker weten
Eindcijfer10

Ik heb al heel wat BDSM-reviews geschreven en ik geef zelden of nooit een tien. Dat is iets principieel omdat iets naar mijn gevoel altijd beter kan. Bij deze paddle kan ik niet bedenken wat nog beter zou kunnen, dus geef ik – tegen al mijn principes in – deze paddle een hele, dikke, vette 10!

Technische productinformatie

NaamFifty Shades Leren & Suède paddle
MerkFifty Shades Freed
Gewicht277 gram
Materiaalleer
EAN5060493003594
KleurPaars met rosé goud
Prijs84,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

BDSM gedicht

Een reactie

Geef een reactie