Productbespreking – Leren schort

Leren schort – Een prachtig stoer leren schort, waar je iedere slaaf in zou willen zien lopen…

Algemeen Leren schort

Dit schort had ik al langer op het oog, maar het kwam er steeds maar niet van om hem te bestellen. De eerste keer dat ik het schort zag, was het liefde op het eerste gezicht. Ik kan het mij nog goed herinneren. Twee medewerkers van BDSMstore lieten mij de nieuwste collectie zien en daar zat dit schort bij. Ik was meteen verkocht. Toch kwam het er steeds niet van om hem te bestellen. Tot een paar dagen geleden… Nadat ik het schort had besteld, kon ik bijna niet wachten tot hij bezorgd zou worden. Gelukkig kan ik er altijd op vertrouwen dat – mits een product ook voorradig is – dit altijd snel gebeurt. De volgende dag belde de postbode al aan…

Bij binnenkomst kan ik bijna mijn geluk niet op. Het schort is nog veel mooier dan ik had gehoopt! Het is gemaakt van kwaliteitsleer en prachtig afgewerkt. Op het moment dat mijn sub hem aantrekt, of beter gezegd ‘ombindt’, zie ik direct dat dit schort voor hem gemaakt is! Hij ziet er niet alleen stoer uit, maar ook nog eens rete geil! Dit schort onderstreept alles wat hij is: kinky, dienstbaar en opeisbaar. Vanachter is immers alles vrij om te gebruiken…

Productbespreking - Leren schort

Het leren schort is meer dan uitdagend. Zowel voor de mannelijke als de vrouwelijke subs. Regelmatig hebben wij een feestje. Dan mag mijn sub dienstbaar zijn aan de Dames, op diverse manieren. Ik weet nu al wat in het vervolg zijn outfit zal zijn tijdens dit soort gelegenheden.

Met dit schort wordt alles een feestje. Poetsen, sloven, kruipen en wat dacht je van het grillen van de hamburgers? Dat wordt wel een heel kinky BBQ… zeker als je er niks onder aan hebt. En heb je ‘vanillabezoek’? Dan kan je dit schort altijd gewoon over je kleding dragen en is het gewoon een stoer en keigaaf leren schort!

Productbespreking - Leren schort Productbespreking - Leren schort

In de praktijk

Het luxe leren schort wordt geleverd in een nietszeggend plastic zakje. Dat vind ik zo’n gemiste kans! Wanneer leren de fabrikanten het nou toch? Want zo’n plastic zakje doet absoluut afbreuk aan dit prachtige product!! Presenteer het schort, zoals het verdient. In een mooie doos of mooie bewaartas.
Het schort is prachtig. Het leer valt soepel en is afgewerkt met stoere, metalen details. Het is slechts één maat, maar doordat je hem (met lange banden) kan ombinden, zal hij ongetwijfeld iedereen passen. Ik wil graag ’s ochtends in deze outfit mijn koffie geserveerd krijgen en ’s avonds mijn laarzen schoongelikt…

Productbespreking - Leren schort

Waardering

Uiterlijk 5 Prachtig!
Gebruikersgemak 5
Prijs/kwaliteit 5 Van dit product kan je absoluut heel lang plezier hebben!
Vaker gebruiken: Ja
Aanbevelen Ja
Eindcijfer 9,5

Van de leren schort van Strict Leather, zal je absoluut heel lang plezier hebben! De kwaliteit is top en hij ziet er meer dan spannend uit!

Technische productinformatie

Naam Leren schort
Merk Strict Leather
Gewicht 330 gram
Materiaal leer
EAN 0848518025869
Kleur zwart
Prijs 184,95 euro

Verkoopinformatie

Het leren schort van Strict Leather bij www.bdsmstore.nl.

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

Productbespreking - Leren schort

Geef een antwoord