Productinformatie – Metalen ballstretcher met kettingen

Metalen ballstretcher met kettingenMetalen ballstretcher met kettingen
lijn bdsm

Metalen ballstretcher met kettingen – Voor het oprekken van de balzak…

Algemene informatie Metalen ballstretcher met kettingen

Op het moment dat ik deze ballstretcher in de shop zie, ben ik eigenlijk nog niet eens zo heel enthousiast. Ik heb niet direct een idee hoe het gaat werken, maar ik ben wel nieuwsgierig. Vooral omdat ik gek ben op CBT en mijn sub behoorlijk veel pijn kan verdragen aan zijn ballen. Ik besluit de stretcher te bestellen en uit te proberen.

Echter eenmaal de ballstretcher in mijn handen, ben ik wél enthousiast. Hij is tien keer mooier dan op de afbeeldingen in de shop. Op de afbeelding lijkt het op een niks zeggend apparaat, maar eenmaal in mijn handen, vind ik hem stoer en absoluut inspirerend.
Dat ik niet de enige ben, die daar zo over denkt, merk ik tijdens een Damesavond en ik deze op mijn sub wil gaan gebruiken. Een aantal van mijn collega Meesteressen, waren direct onder de indruk en vragen mij waar ik deze vandaan heb. En ja: hij is inderdaad erg leuk!! En het werkt ook nog eens super eenvoudig. Niks geen sleuteltjes of moeilijke trucjes nodig om hem om te doen, niks geen gevaar voor vastzittende velletjes doordat je een drukkertje moet dichtdoen, je schuift hem doodeenvoudig over de ballen heen en daarna begint de fun! Je kunt er van alles mee bedenken, natuurlijk kun je er gewichten aan hangen maar je kunt ze bijvoorbeeld ook vast maken aan de enkelboeien, waardoor je sub zich in een heel bizarre (lees: grappige) kronkels moet wenden om nog een beetje behoorlijk te kunnen zitten of staan.

Wel merk ik dat wanneer je er écht zware gewichten aan vast maakt, de kans bestaat dat hij uiteindelijk van de ballen afglijdt. Je kunt dit eventueel voorkomen, door de ballen vooraf eerst af te binden met een touwtje. Hierdoor blijven de ballen in ieder geval op de juiste plek zitten en loop je minder het risico dat de ballen er één voor één er doorheen schieten, waardoor hij – vooral door het zware gewicht – er uiteindelijk helemaal afglijdt.

Metalen ballstretcher met kettingenMetalen ballstretcher met kettingen

In de praktijk

Deze ballstretcher uit de Master Series collectie is gemaakt van metaal en heeft twee kettingen met aan het einde een haak waaraan je iets kunt vastmaken, bijvoorbeeld gewichten. Het is een stoer sieraad dat je fantasie zal weten te prikkelen.
Hij wordt geleverd in een plastic verpakking en is eenvoudig te monteren. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel gewicht en/of wat je er precies aan gaat hangen. Dat is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van wat je sub kan hebben. Raadzaam is dit langzaam op te bouwen.
Ook is het leuk om de haken ergens anders aan vast te maken, waardoor zijn mobiliteit wordt beperkt. Kortom, dit is meer dan leuk speelgoed waar je lang plezier van kunt hebben!

Metalen ballstretcher met kettingenMetalen ballstretcher met kettingen

Waardering

Uiterlijk5 Stoer en toch sierlijk
Gebruikersgemak5 Echt zo simpel!
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja Uiteraard!
AanbevelenJa Het product verkoopt zichzelf!
Eindcijfer9

Deze ballstretcher behoort nu al tot mijn favoriete toys en ik weet zeker dat ik hem nog heel, heel, heel vaak ga gebruiken. Vind het echt een super aanwinst voor mijn collectie!

Technische productinformatie

NaamMetalen ballstretcher met kettingen
MerkMaster Series
Gewicht421 gram
Materiaalmetaal
EAN0848518023674
Kleurzilver
Prijs69,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

BDSMforyou lijn

3 reacties

Geef een reactie