Het plezier van de ball crusher & ballstretcher

De ball crusher en ball stretcher kunnen beide deel uitmaken van CBT (Cock Ball Torture). Ze doen echter allebei wat anders. En het wil ook niet zeggen dat iemand ze allebei kan waarderen. Goed dus, om ze even van dichtbij te bekijken. Want wat zijn de verschillen? En vooral, wat maakt ze zo leuk!

Het plezier van de ball crusher & ballstretcher

Ballstretcher

De ballstretcher. De naam zegt zijn werk al een beetje; de ballstretcher is vooral bedoeld om de balzak zoveel mogelijk op te rekken. Het is een ring of koker (te koop in allerlei soorten materialen) die tussen de ballen en de scrotum wordt geplaatst. Het trekkende gevoel geeft een opwindende werking. De erectie wordt hierdoor verlengd en ook het orgasme wordt intenser ervaren. Een voorbeeld van een spannende ballstretcher is bijvoorbeeld de parachute of ballenhoedje. Deze zijn er met en zonder spikes.

Beetje aan het gevoel wennen is wellicht handig. In het begin zal een half uur al behoorlijk lang zijn maar na oefening moet een avondje prima te doen zijn. Afgezien van de werking, ziet het er ook nog eens mooi uit.

Dagelijkse ballstretcher voor low hangers

Sommigen dragen de ballstretcher dagelijks om ‘low hangers’ (laag hangende ballen) mee te kweken. Hoe lager, hoe mooier. Kan. Ik zeg even niks.

Ball crusher

Een ball crusher wordt ook wel eens ballenklem genoemd. Hij heeft wel wat weg van een notenkraker en eigenlijk komt de handeling wel op hetzelfde neer. Alleen kraak je geen noten, maar iemand zijn ballen. Het wordt ook wel ballenvermorzelaar genoemd. Want dat is wat hij eigenlijk doet. Hij voert druk uit op de testikels. De druk kun je vaak zelf bepalen door de crusher strakker of juist minder strak aan te draaien. Eigenlijk is het ook een vorm van bondage, maar dan van de ballen. Ze kunnen namelijk, eenmaal in de crusher, geen kant meer op.

Verschillende soorten ball crushers

Ze zijn er in verschillende modellen en aan sommige exemplaren kun je ook gewichten hangen, maar het komt uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer! Persen en martelen die ballen! Graag wel met beleid, want je sub hoeft natuurlijk niet stuk.

Er zijn speeltjes waarbij crushers en stretchers samen komen. Dat betekent dus pletten en trekken! En soms wordt het zelfs gecombineerd met elektro… dan wordt het natuurlijk wel heel erg spannend!

Het gebruik

Ik zeg eerlijk dat de meeste crushers en stretchers (nee, niet allemaal) ondingen zijn om te bevestigen, vooral die metalen die met inbussleutels vastgemaakt moeten worden. Er belanden altijd velletjes, daar waar je ze nou net niet wil hebben. Ik vind het spelen met die dingen leuk, maar ik heb gewoonweg niet het geduld om ze goed om te doen. Dus… laat ik de sub dat altijd lekker zelf uitvogelen. En ga ik heel chill op een afstandje toekijken.

Meesteres Moriah

Meer informatie

BDSM termen en uitleg

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn