Uit het dagboek van…slavin Katinka “Poespunten”

De laatste weken van afgelopen jaar vertoefde ik bij mijn D en haar mannen. Zoals gewoonlijk zag mijn D er weer prachtig uit, en vandaag enorm sexy. En dat zei ik ook tegen Haar, terwijl mijn kutje begon te kloppen. Enne ik merk dat ook in mijn slipje melde ik Haar. Gelukkig kan ik dat tegen Haar zeggen. Zoals wellicht bekend hebben wij geen seks met elkaar, Zij leeft zich alleen op mij uit en soms krijg ik wat poespunten.

Uit het dagboek van...slavin Katinka "Poespunten"

Poespunten

Nu mijn kutje volop tot leven kwam vroeg ik Haar of ik wellicht als ik weer naar mijn eigen huis ging of ik poespunten kreeg om te masterberen thuis. Vandaag zou ik weer naar huis. Ik kreeg maar liefst 90 minuten met een beperkte houdbaarheid. Tot aan de zondagavond 23:00 uur. “O wacht” zei Ze, “ga maar even naar boven, kleed je uit en wacht”. Ik deed uiteraard wat Zij vroeg en wachtte geduldig in haar speel/slaapkamer.

Glazen dildo

Opeens kwam Zij binnen, ik lachte verlegen terwijl ik naakt voor Haar stond. “Zo dus geile slet, we gaan alvast wat poespunten opmaken. Je zoekt nu drie speeltjes uit, waarmee jij jezelf wilt bevredigen”. Ik kreeg een kleur en stamelde wat. “Nou opschieten dan want de tijd gaat in. Wat dacht je dat ik je ging bevredigen?”. Ik schudde nee, en ik ging snel op zoek. Ik pakte de klit/tepelzuiger, een glazen dildo en….. “Te laat, je tijd is om. Liggen! Op je rug, benen wijd!” gebood mijn D. Ik ging gedwee liggen met de glazen dildo en de klit/tepelzuiger naast me. “Als je nu niet gauw gaat masturberen is je tijd om hé, of wacht je totdat ik het doe? Nope!”.

Ik zette de klitzuiger die ook heel goed als tepelzuiger gebruikt kan worden, op mijn tepel. Mmm heerlijk, mijn tepel werd mega uitgerekt. Ik kreeg inmiddels blosjes op mijn wangen. “Aha het meisje wordt verlegen, als ik toekijk” zei mijn D. Ik voelde mijn kutje kletsnat worden. “Gaat die dildo nog in je kut of hoe zit dat? De tijd tikt door hé, als je nog poespunten wilt hebben voor als je thuis bent, dan moet je opschieten! Geile slet dat je bent”.

Snel duwde ik de glazen dildo mijn kletsnatte kut in. Mijn kutje was wat nauw, maar naarmate ik sneller de dildo heen en weer bewoog, des te ruimer werd mijn kut. Ik hoorde het gesop van mijn kutsappen. Ik begon steeds meer te blozen. Ineens stond mijn D op, en drukte de klitzuiger in mijn hand, en zei “Zet op je klit”. En ik zette de klitzuiger op mijn steeds groter wordende klit.

Speeltje drie

Ik was boter en botergeil. “Eraf met dat ding en omdraaien varken!” gebood Ze en ik ging op mijn buik liggen. “Zet twee vingers op je klit”. Ze weet dat ik graag mijn klitje beroer als ik mijn buik lig, dan is mijn klit nog gevoeliger. Ik bewoog mijn vingers op mijn steeds harder wordende klit, en pets! “Zo daar is speeltje drie” terwijl Ze bleef doormeppen op mijn billen met haar zweep. Ik voelde mijn billen gloeien, maar mijn kutje ook. Ik voelde dat ik bijna ging komen. “Nee varkentje je mag niet komen, je wacht eerst maar totdat ik klaar ben”.

Ze bleef slaan terwijl ik mij enorm in moest houden om niet klaar te komen. De kleur van mijn hoofd was inmiddels vuurrood. Het wachten duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid. Mijn kutje wou exploderen, maar het mocht niet. Ineens hield Ze op met slaan. “Ga op je rug liggen, benen wijd, en ga verder met de glas dildo!”. Ik deed wat Zij zei, ik bewoog de dildo langzaam in mijn kutje. “Dat kan sneller slet! Veel sneller!” zei Ze. Ik bewoog de dildo supersnel in mijn kutje! Voelde het kutgeil uit mijn kutje sijpelen. Ik smeekte of ik mocht komen. “Mag ik klaarkomen, Meesteres?” vroeg ik. “Ja snel dan, want je verdoet mijn tijd!” zei Ze streng.

Kut explosie

Mijn kut was niet meer te houden, ik begon heel hard te hijgen en te kreunen, ik trok de dildo uit mijn kut en met een golf spoot ik mijn sappen eruit. Met een verschrikte blik keek ik naar mijn D. “Gatverdamme wat ben je toch ook een vies varken! Je hebt mazzel dat je er een handdoek onder hebt gelegd anders had je nu alles kunnen oplikken!”. Ik slaakte een zucht van verlichting. Ik bedankte Haar netjes voor mijn hoogtepunt en voor de poespunten. “Hup alles schoonmaken en opruimen! Dan mag je nu naar huis, neem de speeltjes mee. Je hebt nu nog 61 minuten. En vergeet je verslag niet!” Nee Meesteres zal ik niet vergeten, dank U wel.

Restant mee naar huis

De 61 minuten heb ik uiteraard prima benut. Met de glazen dildo, de klit/tepelzuiger. Verspreidt over de dag, met de herinnering aan de 29 minuten ervoor. De glazen dildo heb ik verwarmd onder de warme kraan. Ik was er tegenover Haar niet over begonnen want de kans was dan aanwezig dat ik de glazen dildo in de diepvries moest gaan leggen. En of ik weer gespoten heb? Yep. Heerlijk! Wat een verwennerij. Met weer heel veel dank aan mijn D.

Slavin katinka

Meer blogs van slavin Katinka
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn