Strict Leather Straf Strap

Hit me, hit me… en het geluid wat je dan hoort!

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik van slaan houd. Niet op een masochist, maar juist op van die piepmuizen die dan de hele boel bij elkaar gillen. Ik geniet dan intens van het geluid van de zweep, paddle of wat ik ook maar in mijn handen heb (pollepels is bijvoorbeeld ook prima slaghout) maar het meest geniet ik van het gekreun, gejank en gepiep wat er dan uit ‘het mikpunt’ komt. Heerlijk. Aangezien ik van afwisseling houd en ‘een meisje nooit genoeg slaggereedschap’ kan hebben, viel mijn oog op deze paddle. Deze had ik nog niet.

Strict Leather Straf Strap

In mijn ogen is het een combinatie van zweep en paddle. Hij is vrij robuust en ligt lekker in de hand, waardoor hij ook na 100 slagen nog steeds heerlijk mept. En dat is maar goed ook, want na 100 slagen begin ik pas een beetje warm te draaien. Na de eerste 10 proeftikken op een willekeurig slachtoffer, weet ik het direct: Dit wordt een van mijn favoriete slaginstrumenten! Ik kan bijna niet wachten totdat ik het vlees van mijn varkentjes voor me heb staan om op te slaan. Rood, blauw, alle kleuren van de regenboog. Daarmee maken ze mij echt blij! Vooral als daar ook nog de nodige tranen bij komen. Als ik ze dan tussendoor vraag voor mij nog 25 slagen te incasseren, doen ze dat gewoon… Daarna vraag ik het natuurlijk gewoon nog een paar keer. Gewoon omdat het kan en ik dat gejammer, gekerm, gekreun en dat gejank echt verslavend vind.

Strict Leather Straf Strap

Pijn vinden ze fijn

Mijn sub en slavin zijn beiden geen masochisten. Gelukkig maar, want dan zou ik lang niet zoveel plezier van ze hebben. Ik heb juist van die lekkere piepdozen, van die jankerds, die de hele boel bij elkaar gillen. Gelukkig hebben ze daar gags voor uitgevonden, zodat ik het geluid nog een beetje kan dempen. Maar soms is daar even geen tijd voor…
2Bees had boodschappen voor me gedaan. Bij thuiskomst bleek dat hij wat vergeten was. Hoe kon hij dat nu vergeten? Hoe dom ben je dan! Dus ik stuurde hem naar boven om de paddle te pakken. Hij dacht nog heel even dat hij eerst de boodschappen kon opruimen. Nee dus! Direct boter bij de vis. Eenmaal met de paddle beneden, trok ik zijn broek naar beneden en liet hem over de eettafel bukken. Ik sloeg met volle kracht de paddle op zijn blote kont. Hij gilde het uit en ik hoorde nog iets vaags als ‘opwarmen’. Nou ik kan je verzekeren, van deze paddle gaat je kont direct gloeien. Wat zou hij dan toch bedoelen met ‘opwarmen’? En aan ‘langzaam opbouwen’ doe ik niet. Straf is straf, dat bouw je niet langzaam op. Dat vind ik gek.

De paddle

De paddle is gemaakt van rubber en ik vind hem lekker in de hand liggen. De kletsende tikken die je ermee kunt maken, klinken mij bijna magisch in mijn oren. Natuurlijk kun je de impact goed doseren en kun je er ook bijna liefkozend je sub mee verwennen, maar je kunt er ook echt behoorlijk hard mee slaan. I love it! Als ik later mijn slavin met deze paddle flink onder handen neem, is haar kont bont en blauw. Haar borsten trouwens ook.

Strict Leather Straf Strap

In de praktijk

Super om te gebruiken, zit nu bij mijn favoriete slaginstrumenten. En gaat zeer zeker mee als we een avondje uit gaan. Ik weet heel goed wat mijn sub en slavin aan kunnen en weet dus ook heel goed hoe ver ik bij ze kan gaan om net op het randje te balanceren van hun pijngrens. Het is belangrijk dat je altijd je sub goed blijft observeren en te kijken hoe het wordt ontvangen en binnenkomt. Dit kan per dag verschillen. Wat een sub kan hebben, hangt van heel veel dingen af.
Ik lijk misschien soms hard voor ze, maar ik houd mijn sub en slavin altijd haarscherp in de gaten.

De paddle is erg mooi afgewerkt en ligt erg prettig in de hand. Absoluut een mooie aanvulling op mijn slagwerktuigen.

Waardering Paddle

Uiterlijk5 Heel mooi
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

De paddle kan op diverse momenten gebruikt worden, binnen en buiten. Overal en altijd. Bijna altijd. Als je een beetje een grote handtas hebt kan de paddle zelfs mee.

Technische productinformatie

NaamStraf slap
MerkStrict Leather
Gewicht301 gram
MateriaalRubber
EAN0848518003607
KleurZwart
Prijs77,95 euro
Strict Leather Straf Strap
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

Strict Leather Straf Strap
BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie