Uit het dagboek van…Slavin Katinka “Een klein gaatje”

Een klein gaatje, dat zei ik tegen mijn D toen ik wat opdrachten had gekregen toen ik thuis was. Ze moest hard lachen aan de telefoon toen we het er over hadden. “Dat zullen we nog wel eens zien kleine slet”.  Een kleine week na mijn brandnetel avontuur, zag ik mijn D weer voor een paar dagen. En eigenlijk had ik best een lui weekend. Heb Haar uiteraard wel verwend met massages en er gewoon voor Haar zijn als ze wat nodig heeft. Daar we geen verwachtingen naar elkaar uitspreken is het altijd een verrassing of er wat gebeurt of niet.

Uit het dagboek van...Slavin Katinka "Een klein gaatje"

Afhankelijk van de omstandigheden, planning etc. Wel bekend want zo heb ik dat al eens eerder genoemd. Dat hebben we gelukkig vanaf het begin af aan al. Dat is voor ons beiden wel zo prettig. De zaterdag begon met een bezoek aan de kapper door mijn D. En ik huppelde wat in het winkelcentrum rond. Toen Zij klaar was stond ik Haar buiten al op te wachten. 

Weegschaal

Daarna liepen we nog even een kledingwinkel in om kleding te kopen. Inmiddels heb ik nog nooit zoveel jurkjes gehad op dit moment dan over mijn hele leven. Erg leuk allemaal. Erg blij mee. Ik rekende af, en we gingen weer terug naar huis. Al haar mannen gingen op pad, dus we waren alleen. Ik moest naar boven, op de weegschaal gaan staan want mijn buikje was wat gegroeid. En alles wat ik per ons was aangekomen vertaalde zich in 100 slagen per ons. Ik ging op de weegschaal staan, naakt uiteraard want dat scheelde weer. Het viel mijn D gelukkig mee, of niet maar net hoe je het bekijkt. In ieder geval kon Ze mij weer genoeg zweepslagen geven. Tot mijn grote verbazing zocht Zij zelf de zwepen uit. En eigenlijk moet ik zeggen dat ik helemaal niet gekeken heb wat Ze pakte. Mijn hoofd zat zo vol met allerlei dingen dat ik het op mijn manier allemaal wel prima vond. Wat ze ook pakte.

Tranen

Allereerst ging Ze heerlijk met Haar nagels over mijn lichaam. Kippenvel alom. Ze heeft erg lange nagels. Dus dat was al een heerlijk begin.

Ik weet dat Ze daarna begon met een zweepje dat ik ooit op zo’n seksspeeltjes party had gekocht. Was een mooi ding om mee te teasen. Gewoon over het lichaam laten gaan, meer niet. Dat dacht ik. Totdat mijn D deze in handen kreeg en er mee begon te meppen. Zo ook nu pakte Ze deze zweep, die er qua uiterlijk heel blingbling uitziet. Gewoon voor de show zeg maar. Ze begon me ermee te slaan, volgens mij pakte ze die als eerste maar dat is eigenlijk niet zo belangrijk Terwijl Ze me sloeg riep ik nog “ze zeiden dat het een tease zweep was, niet om zo hard mee te slaan”.

Hard lachen

Ze begon keihard te lachen en ging gewoon door, terwijl ik huppelend van pijn om te ontwijken door haar speelkamer ging. “En terug, ga voor het kruis staan anders bind ik je vast!”. Ik gehoorzaamde want dat vaststaan is niet zo mijn ding. Nu hoop ik dat als Ze dit leest, Ze dit gauw weer vergeet. Anders kan ik er de volgende keer aan geloven. Ik vind het overigens wel fijn om bij het Andreas kruis te staan, me aan vast te houden En af en toe te draaien. En eigenlijk doe ik dat voor Haar hé zeg ik dan. Zodat Ze mij aan beide kanten kan slaan.

Ze sloeg me vol, met allerlei slagmateriaal, floggers, bullwhip, en ja de ijzeren cane! En ooooo wat deed die weer zeer. Ze gaf me twee mini vibrators, sleutelhanger formaat en die moest ik in mijn kutje duwen. Daarna moest ik over haar schoot gaan hangen en ze sloeg me er flink mee op mijn billen, gewoon omdat ik nog niet door mijn diepste laag was gegaan. Ik kon er steeds niet doorheen komen, hoe zeer ik mijn best ook deed. Op een gegeven moment brak ik en Ze trok me naar haar toe en Ze knuffelde mij stevig en ik huilde bij Haar uit. Daar was ik aan toe, aan die tranen.

RVS

Nadat ik was bijgekomen moest ik op de bondage tafel gaan liggen. Ze pakte haar latex handschoenen en Ze begon over mijn kutje te wrijven. En ik voelde wat kouds. Ze bracht een speculum bij mij in. En echt wat een verademing. Heel apart, Ze bracht het speculum zo fijn bij mij in dat ik enorm geil werd. Ik ben niet zo van dat een ander wat bij mij inbrengt, kan me er dan al heel snel aan irriteren als het verkeerd wordt ingebracht, dus dat het pijn doet. Dus ik lag al flink te genieten.

Ze schroefde het speculum open, en jeetje wat een heerlijk gevoel. Terwijl Ze met haar handen langs mijn schaamlippen ging. Ze zei “zie je wel geile slet, je kutgaatje is groot genoeg, kan nog wel groter”. Ze drukte nog eens extra hard op mijn klit en trok daarna langzaam het speculum eruit. Doordat ik zo geil was stond mijn klit zowat op springen volgens mij.

Wheel of pain

Ineens voelde ik het metalen “wheel of pain” over mijn klit gaan. En over mijn schaamlippen. Ze drukte de wieltjes erg hard over mijn klit. Pijnlijk maar o zo opwindend. Want ja van RVS, dat geeft bij mij een extra stimulans. Ik had al het gevoel dat ik klaar kon komen, maar ineens stopte ze met rollen en ik voelde het koude staal van het mes. Ze ging er mee langs mijn schaamlippen, rond mijn kutgaatje, en prikte in mijn klit. Daarna drukte Ze steeds op mijn klit. Ik wou het gevoel houden, maar ik voelde dat ik ging klaarkomen. Ik probeer het uit te stellen, ik smeekte haar om te vragen of ik klaar mocht komen.

“Kom maar geile slet dat je bent!” en ik kwam…….wat een genot. Heerlijk! Toen ik lag uit te hijgen vroeg Ze of ik met mijn eigen vingers nog een keer wou klaarkomen. Daar heb ik voor bedankt, want hoe heerlijk is het om klaar te komen door de dingen die Zij bij mij doet, zonder te hoeven masturberen.  Het is voor mij, zoals wel eens eerder gezegd heel uniek dat ik klaarkom zonder dat ik daar zelf een handje aan mee moet helpen. Zij kan dat al vanaf het begin van onze D/s! Ik ben Haar ook weer zeer dankbaar voor deze fijne ervaringen.

Slavin katinka

Meer blogs van slavin Katinka

BDSMforyou lijn