Uit het dagboek van…Slavin Katinka “Valentijnsdag”

Deze week was ik een aantal dagen bij mijn D en haar sub. Altijd heel erg gezellig. Ik verwende mijn D met een dagje sauna voor Valentijnsdag. Heerlijk, en wat is het dan fijn om op mijn knieën te zitten in het kruidenbad en Haar te masseren. Dan voel ik mij heel rustig en voel ik mij erg onderdanig aan Haar. En dat geeft mij zo’n fijn gevoel van binnen, mijn hoofd is dan helemaal leeg. Heel erg fijn. Die avond lag ik als een lui varken op de bank, zo rozig.

Uit het dagboek van...Slavin Katinka "Valentijnsdag"

Maak de bondagetafel leeg

De volgende dag zou ik al vroeg vertrekken, maar niet nadat ik eerst mijn D had verwend met Valentijnscadeautjes en natuurlijk was ik ook mijn bro niet vergeten. Daarna ging ik mijn spullen pakken, en ik bracht mijn D boven op haar werkkamer nog een kopje koffie. Nadat ik haar de koffie had gegeven kreeg ik direct instructies. “Ga je nu eindelijk eens douchen, laat je panty uit en maak de bondagetafel leeg”. Oef, wat zou er gaan gebeuren? Ik wist het niet maar ik had haar gezegd dat ik vroeg moest vertrekken wegens verplichtingen voor mijn werk.

Natuurlijk vertrouw ik haar en deed uiteraard wat mij gevraagd werd. Ik ging douchen, maakte de bondagetafel leeg en ging naar boven om mij te melden. Natuurlijk bracht ik nog een kopje koffie voor Haar mee. Ze gaf aan nog even bezig te zijn en gebood me naar de zolder, om daar op Haar te wachten tot ze klaar was.

Ik hoorde haar vingers rap over de toetsen vliegen, terwijl ik me afvroeg wat mij te wachten zou staan. Nog in gedachte verzonken stond mijn D ineens voor me. “Hup naar beneden! Opschieten! Ik heb nog wel meer te doen.”

Onhandig

We liepen Haar speel/slaapkamer in en ik stond een beetje onhandig omdat ik niet zo goed wist wat ze van mij verwachtte. Moest ik mijn kleding uittrekken? Ze zei er niets van, dus blijkbaar niet. Ze gebaarde alleen dat ik mijn jurkje omhoog moest doen en op de bondagetafel moest gaan liggen.

Zoals door Haar aangegeven ging ik liggen, met mijn jurkje omhoog. Direct kreeg ik een blinddoek om en mijn D trok mijn slipje uit. Ik hoorde Haar wat dingen pakken uit de kast. En ineens voelde ik een scherpe punt op het gedeelte net boven mijn kutje. Het meest gevoelige deel van mijn lichaam. Ik voelde een snijdende pijn en merkte dat dat ze iets in mijn huid kerfde. Ik kon niet bedenken wat, maar daar had ik ook geen tijd voor, want het was behoorlijk pijnlijk. Aan de andere kant wond het mij ook enorm op. Vooral toen ze klaar was en het mes op mijn kutje legde om een foto te maken.

In de spiegel kijken

Nadat ze een paar foto’s had gemaakt, mocht ik opstaan om in de spiegel te kijken naar het resultaat. Ik keek, en “wow”! Ze had een hartje gekerfd, voor Valentijn! Ik schoot in de tranen van blijdschap, symboliek maakt mij emotioneel vanwege de mooie gedachten. Omdat het hartje inmiddels wat meer was gaan bloeden, wilde mijn D nog een paar foto’s maken. Ze legde wederom het mes op mijn kutje en er schoot direct een siddering door mij heen.

Mijn D merkte dat en drukte bewust met het mes nog een paar keer op mijn kutje. Zacht liet ze het scherpe mes langs mijn schaamlippen glijden, over mijn gezwollen klit heen. Ik voelde direct een orgasme opkomen, met een tempo dat ik nog niet eerder had ervaren. Snel vroeg ik Haar toestemming en terwijl mijn D knikte, liet Ze het mes nogmaals langs mijn kutje glijden en kwam ik tot een heel intens hoogtepunt… Mijn benen leken wel van gummi.

Weekheid

Als ik eraan terugdenk krijg ik weer de weekheid in mijn lichaam. Ik bedankte mijn D zoals het hoort, en ik ging op mijn knieën bij Haar zitten, mijn hoofd rustend op Haar schoot. En omdat het Valentijnsdag was kreeg ik ook nog 23 poespunten met als voorwaarde minimaal drie keer klaar te komen. Met dit moment nog steeds in mijn hoofd, gaat dat zeer zeker lukken. De foto’s heb ik inmiddels ook en uiteraard het hartje dat boven mijn schaamlippen gekerfd is. Prachtig! Ik ben er heel blij mee, en ik ben dankbaar.

De terugreis heb ik alleen maar met een big smile in de auto gezeten. Ik, die altijd moeite had met klaarkomen en een ander liever nooit aan mij liet zitten, kwam nu mega snel klaar en ik hoefde zelf niet eens wat te doen. Ja genieten. Dank U wel Meesteres.

Slavin katinka

Meer informatie

Nog meer blogs van slavin Katinka

BDSMforyou lijn