Wando Wand vibrator


De wand vibrator vind ik persoonlijk de meest fijne vibrator, vooral om z’n krachtige intense trillingen. Het is bij de wand vibrator vooral moeilijk om niet klaar te komen. Wat voor mij natuurlijk een uitdaging biedt met mijn slavin. Want als ik met een wand vibrator bij haar in de buurt komt, begint ze al te kieren. Doe er nog een mes bij en ik hoef nog maar nauwelijks iets te doen om haar naar een orgasme te krijgen. Daarom is de uitdaging veel leuker, als ze zich moet inhouden… en pas mag komen, na goedkeuring van mijn kant. Die regelmatig lang op zich laat wachten.

Deze wando wand vibrator heeft maar liefst 10 verschillende vibratiepatronen en 3 vibratiestanden. Dat is fijn, want zo is er altijd wel een stand die je prettig vindt. De een houdt van snelle trillingen, de ander juist van wat zwaardere of diepere trillingen.

Wando Wand vibrator

Flexibele kop

De vibrator wordt geleverd in een kartonnen doos. Zelf zou ik er een mooie bewaarzak voor aanschaffen, om de vibrator zo schoon en hygiënisch mogelijk te bewaren. Siliconen trekt immers altijd stof aan en ik weet ook zeker dat je die doos na een paar keer gewoon in de vuilnisbak kiepert. Helaas wordt er geen bewaarzak bijgeleverd, dus daar moet je zelf nog even naar op zoek.

De vibrator heeft een flexibele kop en is eenvoudig te bedienen. Door de vele standen zit er eigenlijk altijd wel een stand bij, die je opwindt en naar een hoogtepunt kan brengen. Het zachte materiaal voelt heerlijk aan. De vibrator wordt geleverd met een USB kabel om hem op te laden. Je hebt er dus geen batterijen voor nodig en als hij is opgeladen, kun je hem overal gebruiken. Je hoeft dus niet naast het stopcontact te zitten of liggen.

Door het ergonomische design ligt de vibrator goed in de hand. Vergeet na afloop de vibrator niet te reinigen met een goede toycleaner of milde antibacteriële zeep.

Waardering

Uiterlijk5 
Gebruikersgemak5 
Prijs/kwaliteit4 
Vaker gebruikenJa 
AanbevelenJa 
Eindcijfer8 

Technische productinformatie

NaamWando Wand vibrator
MerkNOBU
Gewicht
MateriaalABS, siliconen
EAN0694182020538
KleurZwart
Prijs64,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
Luchtdruk vibrator van Fifty Shades
MyMagicWand
Europe Magic Wand

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn