Zeven uur

Zeven uur
lijn bdsm

Hij ligt voorover op bed. Zijn benen opgetrokken, zijn kont omhoog. In haar hand een dildo, het ding gaat in en uit zijn kont. Het is vroeg. Zeven uur op een vrije dag. Hij rolde loom tegen haar aan. Ze streelde hem. Hij klemde haar been tussen zijn benen. Zijn verlangen naar seks zo veel groter dan hij zelf kon vermoeden. Zijn gedachten nog half dromend. Haar gedachten niet. Ze controleert hem, hij is haar slaaf. Zij ziet wat hij doet, zijn lichaam verlangt. Dus draait ze hem, laat hem knielen, de kont omhoog, zijn benen iets opgetrokken en een stroom glijmiddel door zijn bilspleet.
Natuurlijk wil ze ook loom wakker worden, doorrollen van vrijpartij naar heerlijke goedemorgen seks. Natuurlijk. Maar zij kent ook haar verantwoordelijkheden. Zij is een Meesteres, zijn Meesteres. Ze moet zijn verlangen ombuigen. Hem laten weten dat zij altijd controleert en hij volgt. Binnenkort draait hij zijn kont naar haar als hij neuken wil. Dat weet hij nog niet, zij wel. Dan wordt het grappig, fijn en is hij meer afhankelijk dan hij zich nu voorstellen kan. De volgende plug is niet veel groter dan de laatste dildo, maar het randje zorgt dat het ding blijft zitten in zijn kont.

Als het ding zit en ze even met haar vinger er speels tegenaan getikt heeft stapt ze van het bed. Ze pakt de gordel van de voorbinddildo die naast het bed ligt en stapt erin. Gespt de riemen aan en plaatst een kleine dildo in de riemen. Dan klimt ze terug het bed op. Knielt achter hem en laat de voorbind langs zijn been glijden. De plug laat ze met haar hand neukende bewegingen maken. Ze glimlacht als ze ziet hoe hij met zijn heupen volgt. Zo een braaf uiterlijk en zo een perfecte hoer. Haar nagels graven zich in zijn huid ergens bij zijn schouders. Dan maakt ze een spoor tot zijn kont. Hij reageert heerlijk.

De plug trekt ze eruit en direct duwt ze haar voorbind in zijn kont. Als ze hem terug trekt doet ze er glijmiddel bij. Dan gaat ze gemakkelijker erin. Ze herhaalt het nog een keer en grijpt dan zijn heupen. De eerste keren zijn langzaam en diep stotend. Dan versnelt ze. Neukt hem snel en ritmisch. Ze voelt hoe zijn lijf geniet. Dan trekt ze terug. Dit wil ze niet. Hij draait met zijn kont, verlangt, vraagt. Ze lacht als ze van het bed afstapt. Zijn handen trekken zijn kont open. Ze schudt, dit is weird, hij is al helemaal… helemaal kut. Stelt zich beschikbaar, wil haar. Ze pakt een grotere dildo. Doet hem voor. Wrijft er glijmiddel over. Pakt zijn enkels en sleurt hem naar de rand van het bed.

Zijn knieën op de grond, zijn buik op het bed. Ze kan het niet laten. De grote kop van de dildo tegen zijn gat. Het past, ze ziet het, ze voelt het. Ze kan zo in hem verdwijnen. Hij is welwillend, ontspannen, plooibaar en ze wil hem. Even wacht ze nog. Ze wil hem laten wennen, voelen, laten verlangen. Hij verlangt. Langzaam drukt hij zichzelf over de plastic eikel. Zijn hoofd kantelt achterover als hij voelt dat het past. In hem komt, zijn lijf genomen wordt zoals een vrouw genomen wordt. Genomen wil worden door groot en sterk, oerkracht in zich voelt komen en zij zich overgeeft aan lust en samenzijn. Zo is hij…

Ze laat hem de situatie niet controleren. Het is niet zijn tempo maar haar tempo. Weer pakt ze hem vast. Een arm om zijn borst, haar hand pakt hem stevig bij de schouder. Ze buigt over hem heen. De andere hand steunt op het bed. Dan dwingt zij, duwt zichzelf bij hem naar binnen. Rekt hem, stretcht hem, opent hem meer dan hij zelf zou kunnen. Ze neemt hem, ramt het ding in hem, glijd dan weer rustig in en uit. Verovert hem, geeft hem verlangens die hij niet kende, maakt hem zo veel meer afhankelijk van haar dan hij kan begrijpen. En ja ze geniet. Ze geniet van de hoer in haar bed, de pleaser, de avonturen die komen. Ze geniet van het neuken, het eindelijk echt kunnen neuken van een man zoals zij het verlangt. Ze geniet van zijn openheid, zijn welwillendheid voor haar. Haar, de vrouw die hij aanbidt.

Dan moet ze wel. Ze voelt het. Diep in haar lijf. Haar hand houdt hem steviger vast. Haar arm klemt zijn lijf tegen haar lijf. Haar benen trillen, ze hoort zijn kreunen. De pik diep in hem, veel te diep in hem. Dan bijt ze en neukt ze. In en uit, haar tanden grijpen vast. Zijn lijf lijkt te exploderen. De vreemde mengeling van wegvluchten voor de pijn, toegeven aan genot. Hij kan geen kant op want zij heeft hem vast. Dan richt zij zich op. Zet haar handen op zijn schouders. Ze neukt. In uit. Snel. Het tempo dat haar kut verlangt om klaar te komen. En als ze komt dan holt haar rug. Duwt ze nog drie keer diep alsof zaad ver in zijn baarmoeder moet. Het moet, de hoer.

Ze geeft hem een klap als ze van hem afstapt. Hij reageert half. Zijn lijf leeg, geen energie meer beschikbaar. Met een ruk aan de riem gaat de gesp los. Met een harde bons valt het ding op de grond. Druppels geil uit haar kut vallen op de grond. Dan loopt ze rond hem, klimt op het bed en gaat met haar rug tegen het hoofdeind zitten. Ze trekt haar benen op, plaatst ze wijdbeens op het matras. Als hij opkijkt, ziet hij direct haar centrale spot. Hij kijkt niet, hij hijgt nog.

Misschien wel erg bewust van wat hem net is overkomen. Ja, dan kijkt hij. Haar vinger wijst naar één van de speeltjes op het bed. Het is niet eens de grootste plug. Hij kijkt op, knikt, grijpt het en duwt het daar waar zij net nog zo glorieus aanwezig was. Dan wenkt ze hem. Hij ziet haar, daar. Haar vingers grijpen vast in zijn haren. Dwingt hem. Ze hoort hoe hij in en uit ademt maar weinig ruimte krijgt. Het geluid wind haar op. Ze drukt hem dieper, dichterbij, kantelt haar bekken en schokt.

Meer informatie

Meer fantasieën en verhalen

Bronvermelding

Ingestuurd door: © B-liever

BDSMforyou lijn

2 reacties

 • Hallo B-liever,

  Echt een heel mooi en opwindende text!
  Ik heb het met veel plezier gelezen!

  Ik hoop zelf dat ik ooit zoiets mee mag maken wat er in het verhaal staat!

  Hoop dat ik nog meer van u tenten mag lezen!

  Mvg peter

 • Dankjewel peter, fijn dat je het een aansprekend verhaal vond. En mhhh… tenten 😉 ik zal er binnenkort een bouwen.

  Groet, b-liever

Geef een reactie