Borstplaatje met spikes en tepelgaten

Borstplaatje met spikes en tepelgaten – Een gevoelige sensatie als je van extreme tepelstimulatie houdt…

Borstplaatje met spikes en tepelgatenBorstplaatje met spikes en tepelgaten
lijn bdsm

Algemene informatie Borstplaatje

Mijn sub heeft gevoelige tepels en daar maak ik natuurlijk graag misbruik van. Op het moment dat ik deze prik-BH – of ‘Borstplaatje met spikes en tepelgaten’, zoals hij officieel wordt genoemd – tegenkwam, wist ik gelijk dat ik hem graag deze pijnsensatie zou willen geven.

Het leren borstplaatje wordt direct de dag na mijn bestelling, bezorgd. Fijn dat ik er niet onnodig lang op hoef te wachten. Dat is helaas niet bij alle webshops het geval, maar bij BDSMstore kan ik daar bijna blind op vertrouwen. En dat is prettig, want als ik iets wil, wil ik er niet een week op moeten wachten, maar wil ik er het liefst zo snel mogelijk mee aan de slag.

De BH wordt geleverd in een plastic zakje. Ik bekijk de BH wat beter. De spikes zijn gemeen scherp en ik zie ook dat door het gebruik van twee verschillende gespen, je de BH goed op maat kan maken. Het zorgt er echter ook voor dat je hem zowel van achter als van voor bij je sub aan kunt doen. Zeker wanneer hij of zij ligt vastgebonden op bed, kan het prettig zijn, wanneer je hem van voren kunt vastmaken.

In de praktijk

Wanneer ik de prik BH bij mijn sub om doe, zie ik hem direct reageren op de pijn. Hij kreunt en steunt en hapt even naar adem. Ik geniet van dit uitzicht en laat mijn hand nog eens extra op de BH leunen, zodat de spikes dieper zijn huid in worden gedrukt. Met de riem kun je hem tijdens het spel strakker of juist losser zetten. Wanneer mijn sub vlak voor zijn hoogtepunt zit, worden de riempjes nog eens strakker gezet, zodat de spikes nog dieper zijn huid in worden gedrukt en de pijn hierdoor heftiger aanvoelt. Ik vraag hem mij te kussen, op een afstand waardoor ik weet dat hij er moeite voor moet doen, en waardoor de prikkels nog eens extra diep zijn huid zullen doorboren. Ik hoor hem kreunen en grommen. En ik geniet…

De prik BH is zowel voor mannen als vrouwen prima te gebruiken en met de verstelbare gespen (77,7 tot 116,8 cm), zal hij bijna bij iedereen goed passend gemaakt kunnen worden. De BH is stevig uitgevoerd, waardoor je er lang plezier van kunt hebben. Hij geeft een zeer gevoelige sensatie en heeft een mooie, stoere uitstraling. De gemene ‘bite’ van de spikes laat je sub voelen, wie de touwtjes in handen heeft. En hij zal het niet zijn…

Na afloop van het spel behoudt mijn sub nog een behoorlijke tijd pijn in zijn tepels. De volgende ochtend zijn ze nog steeds gevoelig. Kan hij nog een beetje nagenieten…

Borstplaatje met spikes en tepelgaten

Waardering

Uiterlijk5 Stoer, zonder poespas
Gebruikersgemak5 Kwestie van ombinden en gespen vastmaken
Prijs/kwaliteit4 Misschien een tikkeltje aan de dure kant, maar het mist zijn uitwerking niet
Vaker gebruiken:Ja Zeker weten
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Dit borstplaatje is hartstikke leuk te gebruiken bij tepeltorture. Het is eenvoudig aan te brengen en het zal zijn doel niet missen. De borsten en tepels zullen op gevoelige wijze geprikkeld worden…

Technische productinformatie

NaamBorstplaatjes met spikes en tepelgaten
MerkStrict leather
Gewicht133 gram
EAN0811847017980
Kleurzwart
Materiaalleer
Prijs114,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Tepel torture of Tepel marteling
Wat is Prikkleding?

BDSMforyou lijn

Geef een reactie