Het stekelige effect van prikkleding

Prikkleding is kleding met een extra touch in de vorm van stekels. Er zijn verschillende kledingstukken verkrijgbaar, voor zowel mannen als vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan slipjes, bh’s of borstplaten. De kleding is doorgaans gemaakt van leer en voorzien van prikkels (soort punaises) aan de binnenkant van de kledingstukken om de huid te prikkelen. De lichaamsdelen eronder worden hierdoor gevoeliger gemaakt.

Het stekelige effect van prikkleding

Spikes in de huid

De prikkleding zet op een venijnige manier de spikes in de huid van je sub. Jij bepaalt hoe diep de prikkels de huid in gaan, door het strakker of juist iets losser zetten van de riemen. Na afloop is een mooi patroon zichtbaar. De huid zal nog enige tijd gevoelig blijven. Let erop dat wanneer je de riemen niet strak genoeg zet, de prikkels over de huid gaan schuren, wat absoluut pijnlijker zal zijn, dan wanneer ze strak op één plek blijven zitten! Losser betekent in dit geval niet minder pijnlijk.

De kleding is bedoeld om de huid eronder gevoelig(er) te maken, maar het kan bijvoorbeeld ook een onderdeel uitmaken van CBT of tepeltorture. Je kunt er op verschillende manieren plezier van hebben, bijvoorbeeld door het gewoon onder de kleding te moeten dragen (zonder extra druk) maar je kunt er natuurlijk ook moedwillig druk op uitoefenen, waardoor de prikkels scherper in de huid zullen steken. Houd er rekening mee dat de huid gevoeliger is, zodra de kleding uit gaat. Alles komt dus nog heftiger binnen.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Play piercing, de verzamelnaam voor allerlei stekertjes
De knijpkracht van schaarklemmen

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn