De knijpkracht van schaarklemmen

Als je nou écht gemene tepelklemmen zoekt, kijk dan eens naar deze schaarklemmen. In de medische wereld staan deze klemmen ook bekend onder de naam “hemostatische klemmen” of afgekort als “hemostats”.Deze klemmen lijken qua werking enigszins op scharen, maar hebben aan het einde klemmende bekken in plaats van snijbladen. Ze worden gebruikt voor het vastgrijpen, controleren, en tijdelijk stoppen van de bloedstroom in bloedvaten tijdens operaties. Schaarklemmen zijn essentieel in bijna elke chirurgische procedure om bloedingen te beheersen, wat helpt bij het handhaven van een helder zicht op het operatiegebied en het minimaliseren van bloedverlies van de patiënt.

De knijpkracht van schaarklemmen

Schaarklemmen binnen de BDSM

Maar schaarklemmen vind je dus ook buiten de operatiekamer, gewoon in huis bij een doorgewinterde BDSM’er. Het zijn absoluut géén beginnersklemmen. Gelukkig kun je de knijpkracht wel enigszins regelen, maar venijnig zijn ze. Hoe dan ook. Liever maar niet gebruiken bij soft SM of een beginnend subje. De klemmen worden ook wel “Klem schaarmodel” genoemd. Ze zijn er in plastic uitvoering, maar ook in metaal. Vooral de metalen kunnen een mooi onderdeel vormen van nursing of medical play.

Schaarklemmen zijn gemeen

Hou er rekening mee dat deze schaarklemmen een gemeen soort klem is, vooral de RVS klemmen. De plastic klemmen zijn iets milder. Ze blijven vastzitten in de vergrendeling waarin je ze zet. De diepste pijn zit in het verwijderen van de klem… Natuurlijk kun je de klemmen ook op andere plekken plaatsen dan de tepels. Schaamlippen, balzak, tong, oorlelletje, verzin het maar. Als je er maar altijd rekening mee houdt dat deze klemmen echt pittig kunnen zijn. Daarbij is het handig vooraf even met de klem te oefenen, want het is een klein handigheidje om de klem eenvoudig weer uit zijn vergrendeling te halen. Je moet dit echter wel weten, voor je de klem (onbedoeld) nog strakker aantrekt.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Laat je onderzoeken tijdens nursing of medical play
Verschillende soorten tepelklemmen, waar kies jij voor?
De mogelijkheden van nipple torture of tepelmarteling

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn