Productbespreking – Parachute ballenhoedje met spikes

Parachute ballenhoedje met spikesParachute ballenhoedje met spikes
lijn bdsm

Parachute ballenhoedje met spikes: Om de boel een beetje prikkelend op te rekken…

Algemene informatie Parachute ballenhoedje met spikes

Het moge duidelijk zijn; ik hou van CBT (Cock Ball Torture). Heerlijk om een sub juist op zijn meest kwetsbare plek te kwellen, teasen en/of vernederen. Iedere kreun of kronkel, bezorgt mij een grote glimlach rond mijn lippen en een twinkeling in mijn ogen. Op zoek naar een nieuw, spannend martelwerktuig, kwam ik deze ‘prikkelparachute’ tegen, of ,zoals hij officieel wordt genoemd: ‘Parachute ballenhoedje met spikes’. Hij lijkt misschien onschuldig, maar dat is hij niet… en hij is vooral leuk omdat je er ‘iets’ aan kunt hangen.

Wanneer ik de discrete witte doos uitpak, vind ik een plastic zakje om het leer te beschermen tijdens het transport. Niet een heel spannende verpakking, maar daardoor zie ik wel gelijk de inhoud. En dat ziet er wél spannend uit. Ik ruk snel het plastic er van af en wat ik dan in mijn handen houd, bevalt mij. Heel even prik ik mezelf aan één van de meer dan honderd spikes die in het leer verwerkt zijn. ‘Dat voelt lekker scherp’, denk ik nog terwijl ik mijn zere vinger in mijn mond stop. Bij gebruik dus oppassen voor mijn eigen vingers! Het voelt echter hoopvol voor een pijnlijke ervaring bij mijn sub.

De parachute is mooi afgewerkt. Er zijn stevige materialen gebruikt, waardoor hij solide aanvoelt. De drukkers zijn in eerste instantie nog een beetje stroef in het gebruik, maar na een paar keer open en dicht te doen, gaat ook dat steeds beter. Let’s have some fun!

In de praktijk

Eigenlijk wil ik mijn sub ermee verrassen tijdens een geplande SM-party, maar ik vind de parachute er zo leuk uit zien, dat ik hem nog diezelfde avond ga uitproberen. Ik blinddoek eerst mijn sub, zodat hij totaal niet kan zien, wat hem te wachten staat. Dan pak ik de parachute en zet deze zo strak mogelijk om zijn ballen heen. Er zitten twee standen op en ik gebruik de kleinste stand. Het gebruik wijst vanzelf. Zodra hij dicht zit, hoor ik mijn sub al kreunen. De prikkels doen duidelijk hun werk. Hij denkt misschien dat ik al klaar ben, en dat dit het zal zijn, maar hij weet niet dat ik een prachtige ‘dennenappel’ klaar heb liggen om er aan te hangen. En dan niet zomaar een dennenappel, maar dit is een gewicht uit een originele koekoeksklok. En die zijn zwaar… Echt heel zwaar. En ik heb er twee…

Zodra ik het eerste gewicht voorzichtig aan de parachute hang, zakt mijn sub bijna door zijn knieën. Ondanks de pijn – niet alleen zijn ballen worden opgerekt, maar de spikes worden door het gewicht ook nog eens extra in zijn huid gedrukt – blijft mijn sub overeind. Kreunend en steunend weliswaar, maar hij doet het goed. Het geluid dat hij maakt, weerhoudt mij niet om na enige tijd ook het tweede gewicht eraan te hangen. Zijn blinddoek heb ik inmiddels verwijderd en ik zie aan zijn gezicht dat hij het nu echt heel zwaar heeft. Zijn ogen draaien alle kanten op en ik geniet van het uitzicht.

Het tweede gewicht laat ik niet heel lang zitten. Hij mag best een beetje wennen aan dit nieuwe speelgoedje. Zodra het tweede gewicht is verwijderd, zie ik hem al wat opgelucht kijken. Terwijl ik zeker weet, dat het eerste gewicht ook nog steeds een heftig gevoel moet geven. Nog even laat ik hem wat klusjes voor mij doen, terwijl de dennenappel aan zijn ballen, er een echt klokkenspel van maakt. Het is mooi geweest voor vandaag, hij mag af.

Natuurlijk neem ik het speelgoedje mee naar de SM-party, hij is er nog niet van af. Op de party besluit ik er wat anders aan te hangen. Hij had zijn schoenen ergens laten slingeren en wat is nou een mooiere plek om te zorgen dat je schoenen niet kwijt raakt, dan ze aan je ballen te hangen? Met de twee slingerende gymschoenen tussen zijn benen, mocht hij de drankjes gaan bestellen…

En dat maakt de parachute zo leuk. Hij doet niet alleen zijn werk goed (de ballen op een pijnlijke manier rekken) maar doordat je er van alles aan kunt hangen, kan de parachute ook nog eens vernederend zijn. Drie dubbele fun dus!

Waardering

Uiterlijk5 De parachute heeft een stoer uiterlijk
Gebruikersgemak5 Het spreekt voor zich
Prijs/kwaliteit5 Misschien lijkt het wat veel voor een stukje leer met wat kettingen, maar het plezier wat je hiervan kan hebben, maakt alles goed
Vaker gebruiken:Ja zeker weten
AanbevelenJa Ik raad hem zeker andere Domina’s aan!
Eindcijfer9,5

Het product heeft een stoere look en is solide uitgevoerd, zodat je er lang plezier van kan hebben. Ik weet zeker dat hij permanent in mijn ‘partytas’ zal zitten. Hij neemt immers niet veel plek in en kan je veel plezier geven.
Bouw het gewicht echter langzaam op en houd je sub goed in de gaten. Als je sub niks gewend is, kun je er niet ineens een paar kilo gewicht aan hangen. Hoeveel je sub kan hebben, is per persoon verschillend. Bouw het gewoon rustig op, dan komen jullie daar samen vanzelf achter.

Technische productinformatie

NaamParachute ballenhoedje met spikes
MerkStrict Leather
MateriaalLeer
Formaat15x13x4cm
EAN0848518002129
KleurZwart met zilver
Prijs52,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over CBT

BDSMforyou lijn

6 reacties

Geef een reactie