Clitoris pomp

Clitoris pomp
lijn bdsm

Clitoris pomp – Van clit tot mega…

Algemeen Clitoris pomp

Met deze clitoriszuiger laat je je sub/ slavin enerzijds genieten, anderzijds smeken om genade, smeken om doorgaan, maar helaas hebben we dat zelf niet in de hand… en is het in mijn geval de hand van Meesteres Moriah, die dit bepaalt.

Poetsen

Het was een doordeweekse dag en ik ben bezig de slaapkamer van Meesteres Moriah op te ruimen. Zoals mij is opgedragen, in mijn korte rokje en hoge laarzen. Verder mocht ik er niets bij aan, want mijn Meesteres wil vrij toegang hebben tot mijn borsten, billen en poes om er vrijelijk op te kunnen slaan. Dat is die ochtend al een aantal keer gebeurd, zodat mijn borsten er al behoorlijk paars uit beginnen te zien. Nadat ik het beddengoed in de was had gedaan en ik bezig ben om schoon beddengoed op het bed te leggen, komt mijn Meesteres binnen.

“Ga jij nu een beetje opschieten, want je hebt nog meer te doen”.
“Ja Meesteres, ik ben bijna klaar”.
Meesteres Moriah zegt verder niks, maar pakt van alles uit de kast. Een touw, een bakje naalden, een blinddoek en zwarte handschoentjes. Van die zwarte handschoenen krijg ik altijd kriebels in mijn kutje. Geen idee hoe dat komt.

Ik strijk de laatste kreukels glad als ik mijn Meesteres hoor zeggen dat ik moet komen. Ik loop naar haar toe. Eenmaal voor haar, wijst ze naar mijn rokje.
“Doe die maar even uit.”

Vervolgens pakt ze haar touw en wikkelt ze deze om mijn borsten. Mijn tepels staan kaarsrecht. Het was wat pijnlijk maar tegelijkertijd windt het mij op. Het ruwe van het touw in combinatie met de handelingen van Meesteres Moriah. Met haar wijsvinger dirigeert ze mij naar de bondagetafel.

“Op je rug en knieën naar je kin” hoor ik haar zeggen.
Ik ga liggen en Meesteres Moriah doet een touw om mijn bovenbenen en onderbenen en bindt deze vast aan de bondagetafel zodat ik met gespreide benen op de tafel lig. Mijn handen worden ook vastgebonden. Ik kan geen kant op. Dan pakt ze haar zwarte latex handschoenen.
“Haha” zei ze “dacht je dat je kon meekijken?”
“Dat hoop ik, Meesteres”
“Helaas voor jou meisje…”

Clitoris pomp

Ze bindt mij een blinddoek om. Ik baal als een stekker, want ik had willen zien wat ze met die handschoenen gaat doen.
Ik zucht diep en denk ineens: “naalden!” Direct flitst er door mijn hoofd: “Ze zal toch geen naalden door mijn klitje prikken?” Ze heeft er namelijk al een paar keer mee gedreigd. Ik voel dat mijn kutje direct op dit idee reageert. Ik hoor hoe ze haar handschoenen aantrekt en dan worden mijn schaamlippen hard beet gepakt.

Ik verwacht een naald maar ik voel dat ze iets op mijn klit zet. Ik hoor ook andere geluiden die ik niet zo snel thuis kan brengen, maar aan mijn klit voel ik dat hij omhoog wordt gezogen. Althans, zo lijkt het. Ik voel mijn klit groeien. Wat een heerlijk geil gevoel! Het is een combinatie van pijn, genot, spanning, geilheid, schrik en dan van alles door elkaar.
Ik geniet en zweef op het heerlijke gevoel, terwijl de druk afwisselend van hard naar minder hard gaat.

Clitoris pomp

Als de druk heel groot is en ik het idee heb dat mijn klit op ontploffen staat, hoor ik mijn Meesteres lachen.
“Goh, dat is toch nog een behoorlijke klit. Zie je wel dat daar prima een naald doorheen kan?”

Dan laat ze weer wat lucht ontsnappen maar net als ik weer ontspan, voel ik de druk weer toenemen. Net zo lang dat ik het bijna niet meer kan verdragen. Ik kreun, ik gil en ik smeek om genade, maar gelijktijdig smeek ik ook om door te gaan. Net zo lang tot ik het bijna niet meer hou en dan ineens, laat ze alle lucht ontsnappen en heb ik moeite om een orgasme te onderdrukken. Ik smeek haar om door te gaan… Ik wil dit dolgraag nog een keer ervaren. Wat is dit een heerlijk apparaat! Ik moet gelijk aan het nummer van Billy Idol denken: “More more more!”.

Mag ik alstublieft nog een keer, Meesteres?
Helaas, mijn Meesteres leg de pomp weer weg. “Tijd voor het volgende…”

Clitoris pomp

Variatie

Met deze clitoris pomp kun je best veel, maar hij is voornamelijk bedoeld voor de klit van je slavin of sub. Je zou de zuiger ook kunnen gebruiken voor de tepel. Je kunt er dus prima mee variëren en dat maakt dit apparaat juist zo leuk!

Clitoris pomp

De clitoris pomp

De pomp is van stevig materiaal en het pompen gaat fijn. Het is natuurlijk bij iedere vrouw even zoeken naar de clitoris, maar als ze opgewonden genoeg zijn dan vind je die vanzelf. Er zitten drie opzetstukken bij. Je slavin/sub zal ervan genieten, alsof ze een stijve krijgt. En hoe leuk is het om je slavin/sub te plagen. Pompen, ontspannen, pompen en ga zo maar door.

Clitoris pomp

In de praktijk

Een fijn apparaat die je ook nog eens mee kunt nemen. Lekker in de auto, of andere plekken. Gewoon thuis kan natuurlijk ook. Hij is niet al te groot dus zal niet opvallen in een handtas. Je zet het opzetstuk gemakkelijk tussen de schaamlippen. Je kunt er dan nog van alles bij verzinnen…

De pomp bestaat uit meerdere onderdelen, de pomp zelf en drie opzetstukken in verschillende maten. De onderdelen zijn eenvoudig op de slang te klikken en af te wisselen. De stimulatie is makkelijk aan te passen aan de gevoeligheid van je sub. Blijf dus vooral goed je sub of slavin observeren.

Waardering Extreme sensatie klauwklemmen

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

De clitoris pomp kan overal gebruikt worden, en is fijn om je slavin/sub net over het randje van het orgasme te brengen.

Technische productinformatie

NaamClitoris pomp
MerkSize Matters
Gewicht482 gram
MateriaalABS (plastic)
EAN0811847010264
KleurTransparant, met zwart en een vleugje roze
Prijs129,95 euro
katinka

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Tepel torture of Tepel marteling
Clit torture of CT
Clitoris of kittelaar

Clitoris pomp
BDSMforyou lijn

Geef een reactie