Uit het dagboek van… Meesteres Moriah #blog10

In de zon
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… Meesteres Moriah’ lees je de openhartige woorden en foto’s van een ervaren Meesteres. Natuurlijk vind ik het leuk als je (hieronder) een reactie achterlaat. Wat heb ik er nou als je alleen een beetje in stilte zit te lezen? Ik lees veel liever wat het met je doet, of je het leuk lijkt of juist helemaal niet! Kortom: laat wat van je horen!

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Voel je vrij te solliciteren

Moet ik nou echt sorry zeggen, omdat ik hier zo lang niets heb laten horen? Of beter gezegd, dat ik zo lang niks heb geschreven? En jij denkt écht dat ik dat ga doen? Nou, dan heb je geen idee hoe ik in elkaar zit. Ik heb het druk gehad. Veel te druk om hier kwistig met pixels rond te strooien. Dus lag alles hier gewoon op z’n gat. Zo gaat dat nou eenmaal. Werk gaat voor plezier. Althans, bij mij wel. Hoewel ik het liever hand in hand laat gaan… Jeetje, dat brengt mij gelijk op een idee, want dat kan natuurlijk prima!

Minstens drie slaven

Want de zon schijnt heerlijk buiten, daar wil ik graag uitgebreid van genieten. Een paar slaven zouden mijn werk kunnen doen, zodat ik heerlijk buiten kan genieten van het mooie weer. Uiteraard met nog een extra slaaf onder handbereik die mijn voetjes kan masseren, koele drankjes kan serveren, koelte toe kan wapperen, tuinklusjes kan doen en zo nu en dan dienst kan doen als bijzettafeltje. Misschien nodig ik zelfs nog een leuke vriendin uit, zodat we samen bediend kunnen worden.

En die werkslaven krijgen uiteraard een shockcollar om, met de afstandsbediening binnen mijn handbereik. Treuzelen wordt gestraft met de cane of… ’tsssss…zzzzz…aaaaaaaauw!’ met stroom. Terwijl ik kleine slokjes neem van mijn verfrissende Mojito. Werk en plezier gaan zo prima hand in hand!

Niet betaald

En je krijgt uiteraard niet betaald, zelfs niet een beetje. Dat lijkt me logisch. En ik heb nog eisen ook. Zo moet je bijvoorbeeld foutloos Nederlands kunnen schrijven en goed overweg kunnen met WordPress. Creatief kunnen denken en een behoorlijk IQ hebben. Vrijwilligers? Interesse in de job? Stuur gerust je sollicitaties met CV naar mij toe. Wie weet, krijg je er zelfs nog een reactie op. Hoewel dit zeker geen garantie is. Ik heb het immers al druk zat.

Het lijkt mij een unieke kans op een carrière switch… Je vindt het oneerlijk? Je schreeuwt iets over ons koloniale verleden en dat het riekt naar slavernij? Ja, dat klopt. Daar ben ik erg goed in. Maar ik discrimineer niet, want alle kleuren en sexen zijn welkom. Zelfs de gender-neutralen…

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer blogs van Meesteres Moriah
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Een reactie

Laat een reactie achter