Uit het dagboek van… Slavin Katinka #blog5

In ‘Uit het dagboek van… slavin Katinka’ lees je de ervaringen van de eerste voorzichtige stapjes van slavin Katinka, uit het hoge Noorden, in de wereld van BDSM. Zij is sinds kort onder haar hoede genomen door Meesteres Moriah en ze mag nu bewijzen dat zij haar bescherming waard is. slavin Katinka vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Gember, brandnetels en Tabasco

Vandaag moest ik er ineens weer aan denken. Ik was gember aan het snijden voor een Thais recept.

Het was nog zomer en eigenlijk was ik best al een tijdje braaf geweest. Zomaar uit het niets schoot er ineens een verkeerde opmerking uit mijn mond naar mijn Meesteres. Of beter gezegd, het was een verkeerde opmerking in pixels. Ik had het bericht al verzonden, zonder dat ik mij echt realiseerde wat ik eigenlijk had geschreven.

“zucht”, lees ik terug. Direct gevolgd door een opdracht. “Pluk voor 20:30 uur een bos brandnetels.” Meer stond er niet. Het enige dat ik direct denk: “Oh nee! Niet weer!!” Terwijl ik nog van de schrik aan het bekomen ben, piept mijn telefoon opnieuw.

“Heb je nog verse gember in huis?”
“En Tabasco?”

Ik ben niet zo’n keukenprinses en ik heb dus ook geen idee wat de bedoeling is van deze ingrediënten. Moet er straks een brandnetelsoep van maken? Ik besluit maar geen grapjes te maken en antwoord netjes terug.
“Nee Meesteres, dat heb ik niet.”

Direct piept mijn telefoon weer.
“Fiets dan zo even langs de winkel om dit te halen.“

Gelukkig is de supermarkt nog open. Ik stap snel op de fiets en ga deze producten halen. Als ik er dan toch ben, neem ik gelijk nog wat extra boodschappen mee. Eigenlijk doe ik dat ook om mijzelf een beetje te beschermen. Het lijken mij nogal opvallende ingrediënten en ik ben bang dat mijn rode hoofd, me helemaal verraadt. Dus pak ik nog wat onschuldige producten en reken alles tegelijk af bij de kassa. Nu nog de brandnetels.

Gelukkig hoef ik daar niet lang naar te zoeken, ik weet ze inmiddels feilloos te staan. Ik pak mijn handschoenen en pluk een flink bos. Thuisgekomen zet ik de bos brandnetels keurig in de vaas en maak een foto van de drie opgegeven zaken en stuur deze naar mijn Meesteres.

Gember

“Alles in huis, en nu?” type ik er nog even bij.
Omdat ik verwacht dat ik een of ander brouwsel of smeersel van moet maken, zet ik de vijzel alvast klaar. Dan hoor ik mijn telefoon weer piepen.

“Haal de schil van de gember en maak er een mooie buttplug van. Steek hem vervolgens in je kont”
Wat? Moet ik die gember gewoon zo in mijn kont steken! OMG… maar voor ik naar adem kan happen, piept mijn telefoon alweer.

“De Tabasco kun je op je tepels smeren.”
Aai, dat heb ik nog nooit eerder gedaan. Geen idee hoe dit voelt. Terwijl ik naar mijn scherm kijk, verschijnen er alweer nieuwe pixels van mijn Meesteres.

“En de brandnetels kun je tussen je schaamlippen stoppen. Dit laat je tien minuten zitten.”
Durf ik dit wel? Het zweet breekt me uit. Heel even flitst er door mijn hoofd dat ik ook net alsof kan doen. Het is een gekke gedachte, want dat zou ik eigenlijk nooit doen. Maar ik vind het echt heel eng. Mijn Meesteres neemt echter geen halve maatregelen, want nog voor ik mijn gedachte kan verwerpen lees ik:
“Vergeet de camera niet aan te zetten, zodat ik live kan meekijken.”

“Ja Meesteres”.

Dus snijd ik keurig de gember in de vorm van een soort buttplug en stop deze in mijn kont. Dit voelt heet. Niet een beetje heet, maar echt brandend heet. Ik zet de camera snel aan, zodat mijn Meesteres live kan meekijken. Dan smeer ik de Tabasco op mijn tepels. Dat lijkt mee te vallen, want de brandende pijn van de gember overheerst alles. Als laatste de brandnetels. Auwwwww… ik moet er gewoon van trappelen. Nu staat niet alleen mijn kont in brand, maar ook mijn schaamlippen. Het duurt echter niet lang of mijn tepels hebben ontdekt dat er Tabasco op zit en ook mijn tepels beginnen nu te branden. Ik weet even niet meer waar ik het moet zoeken van ellende, het lijkt alsof heel mijn lichaam in brand staat.

Ik onderga de heftige pijn, tot ik het verlossende woord krijg…
“Je mag nu stoppen”.
Ik weet niet hoe snel ik alles eruit en eraf moet halen. Maar ook daarna blijft alles nog behoorlijk nagloeien.

Dan gaat de telefoon. Ik hoor mijn Meesteres heel hard lachen. Ze heeft er blijkbaar van genoten. En als ik heel eerlijk ben… ik ook.

Meer informatie

Meer blogs van slavin Katinka
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinKatinka

BDSMforyou lijn

4 reacties

  • Hallo slavin katinka,

    Wat een mooi en geil verhaal. Je hebt het mooi opgeschreven en goed verwoordt alles. Ik hoop dat ik vaker een dagboek verhaal van jou mag lezen

    • dank je wel Pietje. Ik ben – in opdracht van mijn Meesteres – druk aan het schrijven. En bij sommige producten die mijn Meesteres Moriah uittest op mij moet ik een verslag schrijven, zie bijvoorbeeld de extreme klauwklemmen.

  • Meester Tiemo

    Na het lezen van dit dagboek heb ik de brandnetel-opdracht toegepast en toegevoegd in mijn SM-programma. Dat werkt vooral op afstand heel goed (als opdrachtje).

Geef een antwoord