Een Dame met een missie (Forced slavery)

Een Dame met een missie (Forced slavery)
lijn bdsm

Ze had haar spullen reeds in een tas gestopt. Klaar om de deur uit te gaan. Ze had een missie en haar doel goed in het vizier. Het had allemaal al veel te lang geduurd, Ze had maanden geleden haar slag al moeten slaan. Maar het was nog niet te laat. Dit keer wist ze het zeker. Ze zou opeisen wat van haar was. Desnoods met geweld. Na een goede slaventraining, zal hij als was in haar handen zijn. Dat wist zij zeker. En anders had hij pech gehad. Hij had niets meer te willen. Dat was immers zijn ultieme wens. Dat waren toch zijn eigen woorden geweest. Nog eenmaal checkte zij de inhoud van haar tas, pakte vervolgens haar sleutels en liep haar huis uit.

Met hulp van het navigatiesysteem reed ze zo’n anderhalf uur later zijn straat in. Hij wist nog van niets. Op slinkse manier was ze te weten gekomen dat hij thuis zou zijn. Alleen. Ze zou hem overvallen. Zij had maanden geleden al haar zinnen op hem gezet en daarmee was zijn lot eigenlijk al bezegeld. Zijn ‘nee’ bestond niet meer voor haar. Waren dat niet zijn eigen woorden geweest? Vanuit een diep verlangen gesproken? Of uit een ultieme fantasie, niet geschikt voor werkelijkheid. Dat was niet haar probleem, Zij wist wat ze wilde, toen al en nu nog. Geschiktere kandidaten had ze niet voorbij zien komen. Hij was perfect. Een combinatie van een geile look, intelligentie, humor, algemene ontwikkeling, single, spiritueel, interesse in TPE, en niet te vergeten, een grote geile pik. Precies het formaat, zoals ze dat graag zag. Wat minder geschikt voor opsluiting in een chastity belt, maar inmiddels had ze de juiste maat kooi voor hem gevonden. Er was één nadeel aan deze slaaf, zijn eigenwijsheid, hij liet zich niet makkelijk temmen, dat had haar in het verleden af geschrokken, maar inmiddels had ze bedacht dat zijn tegenstribbelen een kwestie van tijd zou zijn. Uiteindelijk zou hij haar dankbaar zijn en uit puur verlangen en verering haar voeten kussen.
Maar eerst was er werk aan de winkel, een slaventraining en een harde ook! Hij zou haar niet nogmaals ontsnappen.

Ze pakte haar tas, stapte de auto uit en liep met zelfverzekerde stappen naar zijn deur en belde aan. Het bleef stil. Even kwam het idee in haar op dat hij niet thuis zou zijn, maar ineens hoorde zij geluid achter de deur. Als een kat die klaar stond zijn prooi te bespringen, stond zij op scherp voor zijn deur. Zodra deze werd geopend, liep zij hem haast omver, rechtstreeks zijn huis in. Ze zag zijn geschrokken gezicht, maar negeerde zijn reactie, hij was duidelijk verward en van die verwarring moest zij snel gebruik maken. Ze knalde direct achter zich de deur dicht, buren hoefden immers niets te zien, en pakte met haar andere hand hem bij zijn keel. Zo drukte ze hem tegen de muur, viste uit haar zakken de handboeien, pakte een van zijn armen, draaide deze in een vloeiende beweging naar zijn rug, zodat zijn hele lichaam draaide en deed de handboeien snel om deze hand. Snel pakte ze de andere arm erbij zodat hij binnen een paar tellen met zijn armen geboeid was overgeleverd aan haar. ‘Lopen,’ was haar enige opdracht. Hij wist niet wat hem overkwam, maar was zeker niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. ‘Wat is dit?’ schreeuwde hij door de gang. ’Maak me los, NU! Ik wil dit niet! Je weet dat ik dit niet wil. Maak mij NU los! Ik zeg NEE! Hoor je mij? Ik wil dit niet’ Ze negeerde zijn geroep, pakte een mondgag uit haar tas en bond deze snel om zijn hoofd. ‘Bek dicht! Ik houd niet van geschreeuw!’ Ondanks zijn gag probeerde hij nog steeds te schreeuwen, waarvoor ze hem een ferme tik in zijn gezicht gaf. ‘Bek dicht, zei ik toch?! En nu naar boven!’ Ze dirigeerde hem de trap op naar zijn slaapkamer. Ze wist nog waar zijn slaapkamer zich bevond en daar wilde zij naar toe. Toen hij even leek te weigeren, pakte ze de houten lat uit haar tas en sloeg hem daarmee hard op zijn kont. Ze hoorden hem door de gag heen kreunen. Hij merkte dat het haar menens was en liep voor haar uit, de trap op. ‘Naar je slaapkamer, en snel!’

Direct nadat hij zijn slaapkamer had bereikt, pakte ze hem bij zijn haar en duwde hem voorover op het bed. Ze maakte zijn broek los en sjorde net zo lang totdat hij over zijn enkels was getrokken en naast haar op de grond was gegooid. Hij probeerde het nog te voorkomen, maar bij iedere beweging die hij maakte die haar niet aanstond, pakte zij haar houten lat en sloeg daarmee op zijn kont.

Daar lag hij voorover op zijn eigen bed, één van haar voeten had ze op zijn nek gezet. Hij kon geen kant uit, zijn gezicht werd hierdoor tegen het bed gedrukt. Terwijl hij in deze weerloze houding lag, pakte zij haar touw uit haar tas. ‘Liggen! Op je rug,’ snauwde ze hem toe. ‘Op bed’. Om te zorgen dat hij dit kon doen, haalde ze haar voet van zijn nek. Even leek het alsof hij gebruik wilde maken van de gelegenheid om zich te verzetten, maar hij merkte ook dat dit totaal geen zin had. Fysiek was ze hem de baas en met zijn handen op zijn rug, had hij weinig middelen om haar te overmeesteren.

Zodra hij op bed lag, ongemakkelijk met de boeien op zijn rug, spreidde zij zijn benen en maakte ieder been stevig vast aan zijn bed. Toen Ze overtuigd was van de stevigheid hiervan, bond ze hem een blinddoek voor. Aan zijn haren trok zij hem omhoog, zodat hij wijdbeens op bed kwam te zitten. Snel maakte ze de boeien los, pakte een arm en bond deze met een snelle bondage horizontaal aan bed. Met zijn andere arm probeerde hij zich te verdedigen en vrij te komen, maar bij de eerste poging van hem haalde ze hard uit in zijn ballen. Hij kreunde hard en liet een tweede poging achterwege. De tweede arm liet zich daardoor vrij eenvoudig vastbinden en daar lag hij op zijn eigen bed, met zijn armen en benen wijd gebonden. Niet in staat te schreeuwen of om zich heen te kijken. Volledig overrompeld. Dan voelde hij, volledig uit het niets, een scherpe pijn door zijn lichaam razen. Gevolgd door nog één en nog één. Zij was voor het bed gaan staan en liet haar single tail dansen op zijn lichaam. Ze genoot van het uitzicht zijn borstkast te zien veranderen in een wirwar van rode striemen.
Plots werd het stil. Zij was de kamer uitgelopen, naar beneden en liet hem daar achter. Vast gebonden op zijn eigen bed. Overtuigd van het feit dat hij niet kon ontsnappen.

Hij hoorde haar naar beneden lopen en dan ineens hoorde hij de buitendeur dichtslaan. Ze zal hem daar toch niet achterlaten? Hij kon geen kant uit. Hij kreeg het benauwd van het idee dat zij niet meer zou terug komen en hij hier na dagen gevonden zou worden. Misschien wel door zijn moeder! Zij had immers als een van de weinigen een sleutel van zijn huis. Hij moest er niet aan denken. Wat zal ze in shock zijn. Hij probeerde los te komen, maar dat bleek onmogelijk. Ze had hem goed en stevig vast gebonden.

Minuten leken uren en hij had geen idee hoe lang hij daar al vastgebonden lag, wanneer hij beneden de buitendeur hoorde open gaan. Hij hoorde hoe voetstappen naar boven kwamen en hij had geen idee of zij dit was, of dat dit misschien iemand anders was. Zijn lichaam werd geregeerd door angst, iedere vezel stond gespannen. Ineens voelde hij een hand over zijn lichaam glijden. Zijn hart leek stil te staan, tot hij haar stem hoorde ‘Lekker uitgerust, slaafje?’ Ondanks de bizarre situatie, was hij toch blij. Blij dat zij terug was, en dat zij hem niet echt alleen had achter gelaten, of iemand anders naar hem toe had gestuurd. Ook al had hij geen idee wat zij in de tussentijd had gedaan, toch voelde hij zich enigszins opgelucht. Hij kon zelfs even ontspannen, waardoor hij in staat was zelfs even van haar zachte aanrakingen te genieten. Haar hand streelde zijn lichaam. Zijn borstkas, zijn armen, zijn buik, zelfs zijn ballen en pik werden zacht door haar vingers en nagels gestreeld. Hij kon er niks aan doen dat hij er van genoot. Hij kon het niet verklaren. Het zou hem koud moeten laten en toch… Toch genoot hij op een bizarre manier van haar opeising. De macht die hij uit alles van haar proefde.

Abrupt stopten haar zachte handen en even wist hij niet wat ze opnieuw van plan was, tot hij ineens weer licht kon zien. Zij had de blinddoek van zijn gezicht getrokken en verwijderde ook de gag uit zijn mond. ‘Kun je nu zacht doen? Anders weet ik nog wel een andere manier om je geschreeuw te smoren…’ Terwijl zij deze woorden uitsprak, spreidde ze haar benen en nam boven op zijn gezicht plaats. ‘Likken slaaf!’ klonk haar heldere commando, terwijl ze haar kut op zijn mond liet neerdalen.
Hij likte, wat moest hij anders. Zijn pik verraadde dat hij dit geen vervelende klus vond. Ook zij zag zijn pik fier omhoog steken en kan een glimlach moeilijk onderdrukken, Ze had niet anders van hem verwacht. Ze genoot van zijn tong en pas nadat zij tevreden was, nam zij plaats boven op zijn pik. Langzaam liet ze haar natte kut over zijn pik glijden en neukte hem, haar nieuwste slavenaanwinst, tot ze luidt klaarkwam. ‘Je hebt een heerlijke pik, slaaf, één van de redenen waarom ik mijn oog op jou heb laten vallen. Size does matter! Iedere vrouw die het tegendeel beweert, spoort niet. Als ik een slaaf neuk, wil ik zijn pik diep in mij voelen.’
Ze stond op en pakte nog wat uit haar tas. In haar handen zag hij een metalen kooi. Hard sloeg zij op zijn nog stijve pik. Hij kreunde. ‘Zo gaat hij niet passen!’ was haar enige reactie. Zodra zijn pik verslapt was, plaatste zij de metalen kooi om zijn pik. De sleutels van het slot, borg ze zorgvuldig op tussen haar borsten.

Ze verzamelde haar spullen, maakte één van zijn armen los, zodat hij in staat is zichzelf te bevrijden zodra ze het huis had verlaten. De rest mocht hij zelf doen. Ze wierp nog één minderwaardige blik op haar slaaf. ‘Dat was niet slecht slaaf, maar de volgende keer wil ik dat je beter likt’. Ze draaide zich om en liep weg…

… in de auto keek ze naar de sleutel in haar handen. Zijn huissleutel, die ze in de tussentijd had laten bij maken. De volgende keer zal hij nog meer verrast worden door haar komst. Ze startte haar auto en reed met een tevreden gevoel naar huis. ‘De slaventraining is begonnen’, zong door haar hoofd.

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie